Suzuki Festival

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
Καταφερε καποιος να κλεισει ραντεβου για τεστ ?

Αλλιώς να κλεισω για του χρόνου!

Τελευταία επεξεργασία:
Έχω κλείσει για το 800de το Σάββατο στις 15:40.
Πριν το ακυρώσω θέλεις να το κάνεις εσύ Ηλία ή κάποιος άλλος??

Ευχαριστώ, όχι , αυτό που θα με ενδιέφερε είναι το 1000GX αλλά δεν πειράζει.

Πάντως έχοντας πρόσφατη εμπειρία από την BMW και την Triumph , η όλη διαδικασία για το ραντεβού είναι προβληματική.

Βασικά το επικοινωνιακό ήταν θέμα, το είδα όταν δεν είχε μείνει ραντεβού για το 800 και φαντάσου ήθελα Παρασκευή πρωί πριν φύγω για 36ωρο

Το κράτησαν κρυφό …

Ούτε εγώ το είχα δει κάπου

Ρε πολύ ωραίο το 800DE, δεν του το είχα.

Και πολύ ζεστό.

Τα κουλάδια παρόντες, ο ένας με το 1050 δεν βγήκε καν στο δρόμο, άλλοι δύο με 800R παραλίγο να καρφωθούν μεταξύ τους μπροστά μου γιατί ο πίσω δεν ήξερε ούτε να επιταχύνει ούτε να φρενάρει.

Τυπάκος με μπλούζα ducati

Τα ήθελε όλα για να φύγει μόνος του αλλά πιο πολύ απ όλα ήθελε το gsx-r 1000. Αφού δεν το έχουν διαθέσιμο για τεστ τι πας και ζητάς από τα κορίτσια...

Χειρότεροι πάντως είναι αυτοί που κλείνουν και δεν πάνε. Γιατί στερείτε από άλλους τη δυνατότητα να οδηγήσουν, που θέλουν;

Τελευταία επεξεργασία:
Εχει και το DRZ4s ?

ναι

Όταν λέω ναι εννοώ ΝΑΙ

1000026722.jpg

1000026721.jpg

Λιγο μικρο μου φανηκε!!

Τελευταία επεξεργασία:
1000026722.jpg

1000026721.jpg

Λιγο μικρο μου φανηκε!!
Αυτος που σχεδιασε το μασκακι δεν πρεπει να 'χε πολλη ορεξη...ασε που πρεπει να ειχε ktm παλια...:rolleyes:

1000026722.jpg

1000026721.jpg

Λιγο μικρο μου φανηκε!!

Τι διάολο μεγάλη σκάλα δεν έχει;Μόνο ένα φανάρι με προτζέκτορα θα είναι αρκετό;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ωραίο και χορταστικό test ride. Είχα βάλει τα V-Strom (800/1050/650/1050 ) back to back και χόρτασα βόλτες! χαχαχα Γινόταν λίγο χαμούλης στη γραμματεία αλλά εντάξει... ψιλοαναμενόμενο. Θα φτιάξω και ένα θέμα για τις συνολικές εντυπώσεις μου στο οδηγικό επίπεδο.

Γράφω εδώ μιας και δε βρήκα σχετικό θέμα για το φετινό suzuki festival.

Πήγα χτες απόγευμα με σκοπό να δοκιμάσω μόνο το drz4s το οποίο με ενδιαφέρει πολύ.

Το πρόγραμμα ήταν 40 λεπτά πίσω οπότε περίμενα συνολικά καμια ώρα. Δεν είχε πολύ κόσμο όμως εκείνη την ώρα και η γραμματεία δούλευε μια χαρά.

Έρχεται η ώρα καβαλάω το μηχανάκι και μπαίνω ακριβώς πίσω από τον πλοηγό.

Ανα μερικά λεπτά σηκωνόμουν όρθιος για κάποια μέτρα να δω τι χρειάζεται το μηχανάκι για να μπορώ να το οδηγήσω σε όρθια στάση.

Μετά την 3τη φορά που σηκώνομαι όρθιος σταματάει ο πλοηγός και μου κάνει νόημα να πάω δίπλα του.

Πάω και ξεκινάει έναν περίεργο διάλογο με ερωτήσεις τύπου "όλα καλά; Οδηγάς χώμα; Πότε οδηγούμε όρθιοι; στο χώμα ή στην άσφαλτο; εδώ είναι άσφαλτος άρα είμαστε καθιστοί, σε βλέπουν οι υπόλοιποι 20 από πίσω και τρομάζουν (τι λέει ρε, τόσο τρομακτικός είμαι;;)
Τέλος πάντων, εγώ είχα πάει για να δω το μηχανάκι όχι για να ανταλλάσσω εξυπνάδες με τον καθένα, οπότε του λέω οκ δε θα ξανασηκωθώ όρθιος και συνεχίσαμε.
Ο ρυθμός του ήταν αργός.

Εκτός από το προσβλητικό ύφος του δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην επιτρέπεις κάποιος να οδηγήσει όρθιος όταν έχει έρθει να δοκιμάσει ένα χωμάτινο μηχανάκι και πρέπει να δει αν τον βολεύει και τι θα χρειαστεί να αλλάξει για να τον βολέψει.

Στα σημαντικά πράγματα τώρα. Το drz4s είναι πολύ ωραίο. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλές αναρτήσεις και φρένα. Ωραίο κιβώτιο και ροπή που με ικανοποίησε πλήρως για το σκοπό που το θέλω.

Επίσης, με 110 και 5η ταχύτητα το μοτέρ δεν είχε ενοχλητικούς κραδασμούς και φάνηκε ότι είναι μια πολύ λογική ταχύτητα για αυτοκινητόδρομο αν χρειαστεί.

Στο ύψος μου θέλει σίγουρα χαμηλότερα πατάκια και σήκωμα τιμόνι.

Το έκανα και εγώ αυτό στο vstrom αλλά δεν μου έγινε παρατήρηση.

Καλώς ή κακώς η ευθύνη που έχουν είναι αρκετά μεγάλη, η κουλαμάρα η οποία δέρνει τον κόσμο που πάει εκεί είναι τεράστια και αλύπητη, οπότε καλά κάνουν και προσέχουν 10 φορές περισσότερο.

Πήγα και δοκίμασα το 1000 GX... με αυτά που είχα διαβάσει ΔΕΝ ταλαιπωρήθηκα καθόλου, αλλά...

Πήγα στο πρωτο γκρουπ του Σαββάτου. (-> δεν έφαγα καθυστερήσεις)
Ήμουν μισή ώρα πριν ξεκινήσουμε (-> χρειάζεται για τα διαδικαστικά, να πεις καμια χαζομάρα με άλλους, να τσιμπήσεις κάτι προχειρο, να χαζεψεις τις μηχανές κλπ)
Είχα νερο φαγητό μαζί (-> δεν έμπλεξα με καντίνα)
Στο μισάωρο συμπλήρωσα και την ηλεκτρονική αίτηση δηλώνοντας την ίδια moto που είχα δηλώσει και στο email ( -> απαραίτητη η 2η δήλωση γιατί πολλοί δεν πάνε παρότι εχουν δηλώσει από το σπίτι)
Εγιναν τα απαραίτητα τσεκαρίσματα με την σειρα όπως πρεπει (τσεκαρισμένη δήλωση, παράδοση ταυτότητας, πρόχειρο χαρτάκι με αναγραφόμενη την ώρα έναρξης)
Ο καιρός μας έκανε το χατήρι (-> συννεφιά, δεν είχε υπερβολική ζέστη, δεν έβρεξε)
Ετυχε ή μηχανή που είχα επιλέξει να είναι πρώτη πρώτη (-> θέση ακριβώς πίσω από τον πλοηγό, το πιο safe & troublefree)
40 λεπτά συνολικά κράτησε το ομαδικό test ride
Δεν με απασχόλησε καθόλου ο πλοηγός
Οι ρυθμοί χελώνας (ίσως και δικαιολογημένα)
* Ηθελε σε κάποια σημεια προσοχή (Σαββατο συναντήσαμε μεγάλο γκρούπ από ποδηλάτες, ιδιαίτερα στενοι στριφτεροί δρόμοι χωρίς ορατότητα βλ ακολουθείς πιστά τις γραμμές του πλοηγού)
Η διαδρομή για μένα γνωστή. Δεν με αφορούσαν οι πίσω. λιγο τσίμπημα στο τέλος της διαδρομής.

Το 1000 GX μου φάνηκε πιο ογκώδες από την θέση του οδηγού από ότι το έβλεπα πριν το καβαλήσω.
Καύλα ο ήχος του τετρακύλινδρου, αρκετά άλλογα, εξημερωμένα όμως (γραμμικότητα για πόλη, στο B preset, TC 1) ώστε να μην τρομάζουν και τον πιο άπειρο αναβάτη.
Υποδειγματικό σασμάν quickshifter αλλά και άψογες ημιενεργητικές αναρτήσεις. Καλή ανεμοκάλυψη,ποιοτική κατασκεύη.

Τι δεν μου άρεσε...
Η θέση οδήγησης σε συνδυασμό με χαμηλή ταχύτητα, τα πατάκια στην ευθεία που έβαζες τα πόδια κάτω.
Για τα δικά μου ταξιδιωτικά γούστα υψηλή κατανάλωση.
Θα ήθελα στο τέλος να κάνω και μια δύο γυρες στο πιστάκι με κάποια περισσότερη ελευθερία.

Back
Top Bottom