Γράφω εδώ μιας και δε βρήκα σχετικό θέμα για το φετινό suzuki festival.
Πήγα χτες απόγευμα με σκοπό να δοκιμάσω μόνο το drz4s το οποίο με ενδιαφέρει πολύ.
Το πρόγραμμα ήταν 40 λεπτά πίσω οπότε περίμενα συνολικά καμια ώρα. Δεν είχε πολύ κόσμο όμως εκείνη την ώρα και η γραμματεία δούλευε μια χαρά.
Έρχεται η ώρα καβαλάω το μηχανάκι και μπαίνω ακριβώς πίσω από τον πλοηγό.
Ανα μερικά λεπτά σηκωνόμουν όρθιος για κάποια μέτρα να δω τι χρειάζεται το μηχανάκι για να μπορώ να το οδηγήσω σε όρθια στάση.
Μετά την 3τη φορά που σηκώνομαι όρθιος σταματάει ο πλοηγός και μου κάνει νόημα να πάω δίπλα του.
Πάω και ξεκινάει έναν περίεργο διάλογο με ερωτήσεις τύπου "όλα καλά; Οδηγάς χώμα; Πότε οδηγούμε όρθιοι; στο χώμα ή στην άσφαλτο; εδώ είναι άσφαλτος άρα είμαστε καθιστοί, σε βλέπουν οι υπόλοιποι 20 από πίσω και τρομάζουν (τι λέει ρε, τόσο τρομακτικός είμαι;

Τέλος πάντων, εγώ είχα πάει για να δω το μηχανάκι όχι για να ανταλλάσσω εξυπνάδες με τον καθένα, οπότε του λέω οκ δε θα ξανασηκωθώ όρθιος και συνεχίσαμε.
Ο ρυθμός του ήταν αργός.
Εκτός από το προσβλητικό ύφος του δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην επιτρέπεις κάποιος να οδηγήσει όρθιος όταν έχει έρθει να δοκιμάσει ένα χωμάτινο μηχανάκι και πρέπει να δει αν τον βολεύει και τι θα χρειαστεί να αλλάξει για να τον βολέψει.
Στα σημαντικά πράγματα τώρα. Το drz4s είναι πολύ ωραίο. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλές αναρτήσεις και φρένα. Ωραίο κιβώτιο και ροπή που με ικανοποίησε πλήρως για το σκοπό που το θέλω.
Επίσης, με 110 και 5η ταχύτητα το μοτέρ δεν είχε ενοχλητικούς κραδασμούς και φάνηκε ότι είναι μια πολύ λογική ταχύτητα για αυτοκινητόδρομο αν χρειαστεί.
Στο ύψος μου θέλει σίγουρα χαμηλότερα πατάκια και σήκωμα τιμόνι.