Κάνω το δεύτερο τεστ με το gsx8t που θα μου άρεσε περισσότερο αν είχε λάστιχα, τέλος πάντων, πετυχαίνω συνομήλικο++ που συζητάει με τον κ Γιώργο για το 1000gx και αρχίζει τα "δεν πάει βήμα" κλπ. Εννοείται ότι δεν κρατήθηκα και του λέω οκ κόψε κάτι, γεγονός ότι δεν είναι XR ας πούμε αλλά μην λέμε και υπερβολές. Μου λέει έχω hayabusa και θα πάω εξωτερικό και θέλω γκάζι για την νότια Ιταλία και κάπου εκεί λέω οκ, communication breakdown γιατί τόσο γκάζι και αυτή η περιοχή δεν βγαίνει νόημα, του λέω πήγα 2000 σχεδόν χιλιόμετρα πέρσι με βέσπα, δεν θα σε στεναχωρήσει το gx. Η αλήθεια είναι ότι μετά την ροπή των 1300+ κυβικών το 1000 δείχνει ανευρο (γενικά δεν με τρέλανε τότε). Τέλος πάντων agree to disagree με τον φίλο και μου λέει θέλω βενζίνη, να τον πάω σε τοπικό κατάστημα λοιπόν και να τον πάω και μέχρι χωριάτικο για να μην πληρώσει διόδια. Όπου συνειδητοποιώ ότι ο άνθρωπος δεν το έχει καθόλου, κάπου εκεί το θέλω γκάζι κλπ έχασαν κάθε νόημα και... Δεν μπήκε και στο βενζινάδικο κιόλας, έβαλα μόνος μου και γύρισα σπίτι.
Όλα καλά χρυσά κλπ αν δεν ξέρεις τι μπορείς να κάνεις και νομίζεις ότι το μηχανάκι θα καλύψει τα κενα... μεγάλο πρόβλημα..
Εδώ ο γλυκούλης έβγαλε γούστα. Νομίζω θα προτιμούσα το 1050DE λόγω τιμής και πείραμα με την ζελατίνα.