Suzuki V-Strom 800DE 2023

Trexantiri

Μέλος
Όνομα
Minas
Μοτό
V-Strom 800 DE
Ήρθε σήμερα συστημένο με courier.

Τι να πρώτοσχολιάσω δεν ξέρω.

Η μότο είναι μια από τις πρώτες 30 η κάτι τετοιο που πωλήθηκαν στην Ελλάδα ( την έχω περίπου 14 μήνες) , οπότε θα υποθέσω ότι είμαι από τους πρώτους που λαμβάνει την ειδοποίηση.

Για μια ανάκληση τόσο ζωτικής σημασίας (για την οποία έχουμε μάθει από τα σόσιαλ και άλλες πηγές εδώ και δύο μήνες) για την ασφάλεια μας, νομίζω ότι τα αντανακλαστικα της suzuki, θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα, και επικίνδυνα αργά.

Εχω ήδη παραλάβει τα ελαστικά ανάκλησης πριν περίπου ένα μήνα αφού το έμαθα τυχαία μόνο όταν πήγα για το ετήσιο σέρβις, αλλά ούτε αυτό το ξέρουνε ακόμα.

Πραγματικά ότι να ναι.

Στάλθηκε από το 2306EPN60G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και αυτοι που εχουμε αλλαξει λαστιχο? διοτι και εμενα ειναι απο τις πρωτες βεβαια ειμαι διακοπες ακομα και δεν εχω παρει κατι για ανακληση, αλλα αν εχουμε αλλαξει λαστιχο τι γινεται εκει?

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Και αυτοι που εχουμε αλλαξει λαστιχο? διοτι και εμενα ειναι απο τις πρωτες βεβαια ειμαι διακοπες ακομα και δεν εχω παρει κατι για ανακληση, αλλα αν εχουμε αλλαξει λαστιχο τι γινεται εκει?
Αν κρίνω απο την περίπτωση του Χρήστου λογικά θα σου δώσουν τα λάστιχα αντικατάστασης τα οποία θα πρέπει να βάλεις επάνω για να βγουν οι φωτογραφίες για την ανάκληση και μετά πράττεις όπως επιθυμείς.

ChristosGR

Σκουριασμένο Μέλος
Περιοχή
Αθηνα
Όνομα
Χρηστος
Μοτό
V-Strom 800 DE - Husaberg FE-390
Κι εγώ αλλά λάστιχα είχα πάνω.

Έχει ως εξης :

Ότι λάστιχα έχεις πάνω τα κρατάνε και σου βάζουν ένα καινούργιο σετ ίδια με τα λάστιχα που είχε στην αγορά. (Dunlop Mixtour)

Σε ερώτηση μου αν παίζει να πληρώσω οποία διαφορά και να μου βάλουν αλλά λάστιχα που θα προτιμούσα, η απάντηση ήταν αρνητική.

. Είπαν ότι λόγω ανάκλησης έπρεπε αυστηρά να μπουν τα λάστιχα που δίνει η Suzuki.
Mαλιστα πήραν φώτο πριν και μετά με τα παλιά και τα νέα λάστιχα.

Δεν ζητάνε κάτι άλλο.

Για καλή μου τύχη την μέρα που πήγα για σέρβις αρχές Αυγούστου, πριν φύγω διακοπές, είχα προγραμματίσει την ίδια μέρα αλλαγή ελαστικων (!) μια που το πίσω tkc 80 ήταν τελειωμένο, και το μπροστά κάπου στην μεση.

Οπότε μου ήρθε κουτί, και μου έμεινε στο ράφι για αργότερα το σετ με τα Mitas enduro trail που θα έβαζα.

Το θέμα είναι ότι μια ανάκληση τόσο σοβαρή όσο είναι αυτή για ένα πίσω λάστιχο που μπορεί να διαλυθεί ανά πάσα στιγμη, πρέπει ο πελάτης να τύχει να πάει στο σέρβις για να τον ενημερώσουν, δύο μήνες μετά την έκδοση της ανάκλησης από το εργοστάσιο.

Τελευταία επεξεργασία:

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
για τις αναρτήσεις συμφωνώ
για το οτι το TA 750 είναι καλύτερο συμφωνώ
εμένα η θερμοκρασία δεν με ενόχλησε

NoKoroizon

Μέλος
Όνομα
Stathis
Μοτό
V-Strom 800 DE
Από λάμπες/φωτισμο, τι εχετε κανει?
Εγώ μόλις έκανα ( χτες το βράδυ τα έβαλα)

Μετά από αρκετό ψάξιμο και προσπαθώντας να βρω κάτι σχετικά μικρό και διακριτικό, έπεσα πάνω σε αυτό το βίντεο:

.
Το οποίο μου φάνηκε πολύ πιστικό. Στο τέλος του βίντεο τα συγκρίνει το βράδυ, και η διαφορά είναι χαοτική.
Τα προβολακια αυτά τα βρήκα στο Skroutz ( υπάρχουν και από Κίνα μεριά απ ευθείας αλλά χωρίς μεγάλη διαφορά στην τιμή)
Το αποτέλεσμα εδώ :

Όσο για το φως που παράγουν, με το που θα ανάψεις η δέσμη του εργοστασιακού φωτός απλά εξαφανίζεται … (Όχι ότι είναι και πολύ δύσκολο αυτό, και με φακό κεφαλής καλύτερο φως έχεις από το εργοστασιακό)

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Το πήγα μία βόλτα την κλασική που κάνουν πάντα ανεβαίνοντας την ιπποκράτειο κατεβαίνοντας από την πίσω μεριά προς μαλακάσα και πάλι στο autofestival.

Δυστυχώς η κουλαμάρα που δέρνει τον κόσμο δεν με άφησε να χαρω το μηχανάκι. Αφήνοντας λίγο κενό και ξανά μαζεύοντας το κενό από τον μπροστινό (χωρίς προσπάθεια), έχει πάρα πολύ ωραία αίσθηση στα φρένα, έχει καλές αναρτήσεις, αξιοπρεπέστατη θέση οδήγησης, στρίβει πραγματικά πολύ ωραία. Στο κομματάκι του παραδρόμου που ανοίξαμε λίγο κατάλαβα ότι η ζελατίνα είναι καθαρά διακοσμητική από την άλλη ο αέρας που έρχεται πάνω σου είναι καθαρός οπότε δεν έχει φασαρία. Το μοτέρ μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση, παραφωνία κραδασμοί που βγαίνουν στα πόδια σε κάποιες στροφές και... Η ζέστη που δεν σταματάει ποτέ, ούτε στον ανοιχτό δρόμο. Αν κάποιος είναι λίγο ευαίσθητος στο θέμα αυτό, όπως συζητήθηκε σε άλλο θέμα, θα έχει παράπονο. Εγώ ήμουν στο έτσι και έτσι.

Top Bottom