Suzuki V-Strom 800DE 2023

funk

Μέλος
Όνομα
Μάνος
Μοτό
Kawasaki Versys 650 ABS 00
Το πήγα μία βόλτα την κλασική που κάνουν πάντα ανεβαίνοντας την ιπποκράτειο κατεβαίνοντας από την πίσω μεριά προς μαλακάσα και πάλι στο autofestival.

Δυστυχώς η κουλαμάρα που δέρνει τον κόσμο δεν με άφησε να χαρω το μηχανάκι. Αφήνοντας λίγο κενό και ξανά μαζεύοντας το κενό από τον μπροστινό (χωρίς προσπάθεια), έχει πάρα πολύ ωραία αίσθηση στα φρένα, έχει καλές αναρτήσεις, αξιοπρεπέστατη θέση οδήγησης, στρίβει πραγματικά πολύ ωραία. Στο κομματάκι του παραδρόμου που ανοίξαμε λίγο κατάλαβα ότι η ζελατίνα είναι καθαρά διακοσμητική από την άλλη ο αέρας που έρχεται πάνω σου είναι καθαρός οπότε δεν έχει φασαρία. Το μοτέρ μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση, παραφωνία κραδασμοί που βγαίνουν στα πόδια σε κάποιες στροφές και... Η ζέστη που δεν σταματάει ποτέ, ούτε στον ανοιχτό δρόμο. Αν κάποιος είναι λίγο ευαίσθητος στο θέμα αυτό, όπως συζητήθηκε σε άλλο θέμα, θα έχει παράπονο. Εγώ ήμουν στο έτσι και έτσι.
Σχετικά με τον ρυθμό νομίζω περισσότερο ήταν θέμα του πλοηγού. Σε ένα από τα 4 που μπήκα ήταν ένας πλοηγός μπροστά που ήταν σα να βαριόταν, στον παράδρομο max έφτασε το group τα 110 χλμ/ώρα. Τα παιδιά με τα 4κύλινδρα ήταν σαν αγρίμια στα κλουβιά. Στα του 800 τώρα, και εγώ παρατήρησα πως είναι ζεστό. Το είχα κανονίσει επίτηδες στις 3 το μεσημέρι ελπίζοντας πως θα έχει ζέστη ώστε να δω αν ειναι ανησυχητικό το φαινόμενο της ζέστης. Ε... δεν κάηκα αλλά μέσα στη ζέστη του μεσημεριού (23-24 βαθμοί) ένιωθα και μια περίεργη ζέστη που δεν μπορούσα να προσδιορίσω. Δεν ήταν το μπουφάν... Δεν ήταν τα ψιλοχοντρά γάντια που φόραγα. Ηταν μια ζέστη σε σημείο στη δεξιά πλευρά που κανονικά δε θα έπρεπε να νιώθω ή που δεν έχ συνηθίσει να νιώθω. Δεν θα χαρακτήριζα τη ζέση τρομερή αλλά ούτε και ευχάριστη ή τουλάχιστον ουδέτερη.

dinie

Μέλος
Όνομα
DINOS STAMATAKIS
Μοτό
VSTROM 800 DE
Πολύ καλό βίντεο που περιγράφει την κατάσταση των αναρτήσεων ως έχει. Δηλαδή το μηχανάκι χρειάζεται ελατήρια μπροστά και πίσω. Και αν στην άσφαλτο το πολύ καλό πλαίσιο κρύβει την αδυναμία, στο χώμα από την πρώτη βόλτα καταλαβαίνει κανείς ότι τα ελατήρια είναι πολύ μαλακά και τερματίζουν οι αναρτήσεις με το παραμικρό....

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
τζαπάν ενδεχόμενο
Στα του 800 τώρα, και εγώ παρατήρησα πως είναι ζεστό. Το είχα κανονίσει επίτηδες στις 3 το μεσημέρι ελπίζοντας πως θα έχει ζέστη ώστε να δω αν ειναι ανησυχητικό το φαινόμενο της ζέστης. Ε... δεν κάηκα αλλά μέσα στη ζέστη του μεσημεριού (23-24 βαθμοί) ένιωθα και μια περίεργη ζέστη που δεν μπορούσα να προσδιορίσω. Δεν ήταν το μπουφάν... Δεν ήταν τα ψιλοχοντρά γάντια που φόραγα. Ηταν μια ζέστη σε σημείο στη δεξιά πλευρά που κανονικά δε θα έπρεπε να νιώθω ή που δεν έχ συνηθίσει να νιώθω. Δεν θα χαρακτήριζα τη ζέση τρομερή αλλά ούτε και ευχάριστη ή τουλάχιστον ουδέτερη.
Τόχει πάρει πρόσφατα ένας φίλος που πάμε μαζί βόλτες σε άσφαλτο και χώμα (είχε πριν Τ700 από τα πρώτα) και το μηχανάκι είναι ζεστό, κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα στα δύσκολα κομμάτια που μπλέκουμε στο χώμα και σε αστικό ιστό το καλοκαίρι. Γι'αυτόν δεν ήτανε/είναι αποτρεπτικός παράγοντας στην αγορά/κατοχή αλλά για όποιους δε θέλουν ζεστά μηχανάκια (κι'εγώ μέσα σ'αυτούς), θέλει προσεκτικό τεστ πριν τη σχετική αγορά.

Σε σχέση με το Τ700 που είχε, το χαμηλότερο ύψος και οι καλύτερες αναρτήσεις το κάνουν ευκολότερο στο χώμα. Επίσης η πολύ καλή σέλα το κάνει πιο άνετο σε ταξιδιωτική χρήση. Είναι όμως σαφώς βαρύτερο, 25 κιλά περισσότερο απο το Τ700.

Τελευταία επεξεργασία:

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
R1250R
WR250R

Φουλ στο V STROM 800.
Εκείνα τα CFmoto (ή ήταν VOGE) που είχε πάρει η αστυνομία δεν τα είδα ποτέ στο δρόμο. Λέγαμε τότε ότι θα ήταν και καλό δείγμα πως τα πάνε στην ταλαίπα. Τι να έγινε; Δεν τα πήρε τελικά;

man25

Μέλος
Όνομα
Dimitris
Μοτό
Vespa P150X 1980
Ήταν 18 μοτοσυκλέτες (cfmoto 650mt), όλες για Θεσσαλονίκη (αν λέμε για την ίδια περίπτωση)

• Love
Reactions: STF

giamar

Ο Αφραπόγιαννος
Περιοχή
Πιερία
Όνομα
Γιαννης
Μοτό
Vstroma -astrea c100 - voge 300 rally
Βολτάρουν Σαλονικα.
Υπάρχουν ακόμα, κάνανε και παρέλαση την 28η
Ειναι και ενα Τουρίνκ 800 μέσα στη χορηγία

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
R1250R
WR250R
Βολτάρουν Σαλονικα.
Υπάρχουν ακόμα, κάνανε και παρέλαση την 28η
Ειναι και ενα Τουρίνκ 800 μέσα στη χορηγία
Ήταν 18 μοτοσυκλέτες (cfmoto 650mt), όλες για Θεσσαλονίκη (αν λέμε για την ίδια περίπτωση)

Α μάλιστα! Σας ευχαριστώ για την πληροφορία.

parkaris

Μέλος
Όνομα
-
Μοτό
Voge DS525X
Στο DE υπάρχει μοντα για μπροστά tubeless ?, άλλο στεφάνι;
Κόστος περίπου; Ξεπερνάει το 500αρικο;

πυξιδας990

Μέλος
Περιοχή
Λεωνιδιο Τσακωνιας
Όνομα
μανωλης
Μοτό
aprilia DORSODURO RED

ελληνας συνεργατης

dinie

Μέλος
Όνομα
DINOS STAMATAKIS
Μοτό
VSTROM 800 DE
Πριν 1,5 χρόνο έφτιαξα τους τροχούς στο DE μου. Τους έστειλα στην Ιταλία στο εργοστάσιο και στοίχησαν 400 ευρω με τα μεταφορικά. Τα στεφάνια μένουν τα ίδια. Περίπου 200 ευρώ κόστισε η μετατροπή και 200 ευρώ τα μεταφορικά.

Top Bottom