Από παλιό ποστ
Γεια χαρά!
Στην ίδια φάση ήμουν κι εγώ πριν δύο χρόνια, είχα κατασταλάξει σε μονοκύλινδρο 600/650 γιατί πιστεύω αν μπορείς να έχεις μόνο μία μοτοσυκλέτα είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις πάντα με τις λιγότερες υποχωρήσεις.
Σκεφτόμουνα με σειρά προτίμησης, Dominator, XTZ660, DR650, KLR650, DAKAR650, XT600, FREEWIND,
Μετά από ψάξιμο δεν μπορούσα να βρω κάτι που να βολεύει εμένα (είτε ήταν πολύ ακριβά ή ήθελαν πολύ δουλειά)
Τελικά πήγα στην τελευταία επιλογή που ούτε καν το περίμενα..
Το μηχανάκι τελικά το βολεύτηκα πάρα πολύ!
Tα θετικά του, μοτέρ απλό dr650 και καλύτερο, πλαστικό ντεπόζιτο 18,5 λίτρα με αυτονομία 350χλμ.
Ανταλλακτικά πολλά και φτηνά, με 200 ευρώ παίρνεις τροχούς για χωμάτινα λάστιχα και 50 ευρώ σέλα για ίσιωμα και η χαμηλή μένει για το δρόμο.
Συνήθισα τον 19άρη τροχό και το αμφιλεγόμενο σουλούπι του, ειδικά αν έχεις δώσει και 1100 ευρώ
Με κάποιες βελτιώσεις με λίγο κόστος στο χώμα πάει μια χαρά,
Οι αλλαγές, τιμόνι enduro, χούφτες, ίσιωμα σέλας, από δύο βιδάκια στις άκρες των μασπιέδων να γατζώνουν οι μπότες.
Το σημαντικότερο, μεγάλωμα διαδρομής (προσθήκη κομματιού στις φλογέρες) του πιρουνιού στα 225mm με τα ίδια ελατήρια, τα καλάμια είναι ίδια με του dr650.
10 χιλιοστά κοντύτερα dog bones πίσω να σηκωθεί τρεις πόντους και πρόσθεση 40mm στο σταντ για να στέκεται,
Αυτά..
Α, πήρα κι άλλο ένα με 500 ευρώ που δουλεύει κανονικά να υπάρχει για ανταλλακτικά..