SWM RS300R 2021

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Λοιπόν αυτό έχει ενδιαφέρον. Μετά το σχόλιο του IoannisB στο άλλο θέμα θυμήθηκα ότι ένα από τα ελάχιστα πράγματα επάνω στο μηχανάκι που δεν είναι επώνυμα είναι οι ζάντες. Το τι ξύλο έχουν φάει στα δυο χρόνια που το έχω δεν λέγεται. Υπήρξαν περιπτώσεις που το γκουπ! ήταν τέτοιο που ήμουν σίγουρος ότι θα έχουν γίνει σαν αυγό 0, αλλά δεν έχουν ακόμα ούτε γρατζουνιά. Το κοίταξα λοιπόν για να δω τι είναι.

Είναι η παρακάτω εταιρία από την Ταΐλάνδη Union Cycle. Δεν την έχω ακούσει ποτέ ούτε ξέρω ποιούς προμηθεύει. Οι ζάντες που φοράει το RS300 είναι μαύρες αλλά δεν βρήκα κάπου να αναφέρουν μοντέλο.

Λευκάδιος

Μέλος
Περιοχή
West Side Athens
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
BRP
.

Είναι η παρακάτω εταιρία από την Ταΐλάνδη Union Cycle. Δεν την έχω ακούσει ποτέ ούτε ξέρω ποιούς προμηθεύει. Οι ζάντες που φοράει το RS300 είναι μαύρες αλλά δεν βρήκα κάπου να αναφέρουν μοντέλο.

Η Union στην Ελλάδα είναι αρκετά διαδεδομένη μάρκα στους κατόχους παπιών ως επιλογή aftermarket αλλά δεν έχω ιδέα ποιός τις εισάγει.

antsoar

Μέλος
Όνομα
Αντώνης
Μοτό
SWM RS300R
Σπαμ ον-
Λευκάδιος Δεν σε πιστεύω, κι αυτό το γνωρίζεις;;;
Σπαμ οφφ-
Συνεχίστε ότι κάνατε…
Για να το καταλάβεις αυτό πρέπει να πας μαζί του σε έκθεση. Ως ανυποψίαστα θύματα πήγαμε την τελευταία φορά μαζί με τον konkost. Φάγαμε μισή μέρα για να δούμε τέσσερα περίπτερα και μισό! o_O:hungover: Το άτομο έκανε ερωτήσεις στους αντιπροσώπους που δεν ξέραν να απαντήσουν ούτε αυτοί που φτιάξαν τα μηχανάκια. :Watching:
Είναι για να πας μαζί του σε καμιά EICMA, θα μπεις Τετάρτη και θα βγεις συνταξιούχος :laugh:

Top Bottom