Tenere 700 rally seat

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Αν υπάρχει κάποιος που έχει σέλα από RALLY 2019-2024 σε οποιαδήποτε κατάσταση ακόμα και χωρίς καλυμμα θα με ενδιέφερε για άμεση αγορά

Τιμές κάτω από 250 ευρώ..... Ανάλογα την κατασταση

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Και πως ψωνίζεις από κει ....παίζει να ναι ο ίδιος στο ebay που την έχει 268

TasosAr

Μέλος
Όνομα
Tasos
Μοτό
Crf 300
Δεν είναι κάποιο site, είναι κάτι σαν το car gr το δικό μας, ιδιώτες είναι Γερμανία και βάζουν αγγελίες, στέλνεις μήνυμα, μέιλ κτλ και κάνεις την δουλειά. Χρήσιμο θα ήταν να ρωτάς αν δέχονται PayPal (που οι περισσότεροι δέχονται) διότι αν δεν στείλει το προϊόν πχ σε αποζημιώνει η PayPal

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 990 ADV & KTM EXC450
Δεν είναι κάποιο site, είναι κάτι σαν το car gr το δικό μας, ιδιώτες είναι Γερμανία και βάζουν αγγελίες, στέλνεις μήνυμα, μέιλ κτλ και κάνεις την δουλειά. Χρήσιμο θα ήταν να ρωτάς αν δέχονται PayPal (που οι περισσότεροι δέχονται) διότι αν δεν στείλει το προϊόν πχ σε αποζημιώνει η PayPal
Επειδή πρόσφατα είχα τραβήγματα με έναν από δαυτους θέλει πολύ προσοχή με το PayPal.
Υπάρχουν δύο τρόποι πληρωμής.
Ο ένας είναι με την ασφάλεια πληρωμής του PayPal που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης σε περίπτωση που ο πωλητής δεν είναι κύριος.
Ο άλλος είναι πάλι με PayPal αλλά μεταξύ συγγενών και φίλων και εκεί την πάτησες εάν σου κάνει λαδιά.
Οι περισσότεροι από τους πωλητές στο συγκεκριμένο site ζητούν τον δεύτερο τρόπο...

TasosAr

Μέλος
Όνομα
Tasos
Μοτό
Crf 300
Επειδή πρόσφατα είχα τραβήγματα με έναν από δαυτους θέλει πολύ προσοχή με το PayPal.
Υπάρχουν δύο τρόποι πληρωμής.
Ο ένας είναι με την ασφάλεια πληρωμής του PayPal που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης σε περίπτωση που ο πωλητής δεν είναι κύριος.
Ο άλλος είναι πάλι με PayPal αλλά μεταξύ συγγενών και φίλων και εκεί την πάτησες εάν σου κάνει λαδιά.
Οι περισσότεροι από τους πωλητές ζητούν τον δεύτερο τρόπο...
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό, θέλει “Goods and Services” και όχι “Friends and Family

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Την ώρα που σου στείλει αίτημα πρέπει να γράφει το πρώτο;

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 990 ADV & KTM EXC450
Την ώρα που σου στείλει αίτημα πρέπει να γράφει το πρώτο;

Εάν δεχτεί πληρωμή με PayPal (δεν είναι σίγουρο ότι θα πει ναι) διότι προτιμούνται πωλήσεις εντός Γερμανίας, στο πεδίο της πληρωμής θα σου βγάλει τις δύο παραπάνω επιλογές...
Μίλα με τον πωλητή πρώτα και μετά προχώρα.
Επίσης στο προφίλ τους γράφει αξιολογήσεις...
Δώσε σημασία...

Top Bottom