Έχει τεράστια διαφορά το επιλέγω να πάω αργά με το δεν μπορώ να πάω με άλλο ρυθμό.
Αν πεταχτείς μέχρι την Ρέρεση μόνο επαρχιακό θα περάσεις σούπερ, μάλλον θα πας την βόλτα χωρίς ανεφοδιασμό όπως τα λένε, η βέσπα θα θέλει τρεις στάσεις.
Το πήρα από Σαρακάκη, κατέβηκα ποτάμι, λέω που να πάω τώρα, στρίβω για Πειραιά που έχω να πάω πολύ καιρό, ανέβηκα προφήτη Ηλία, κατέβηκα Μικρολίμανο και βγήκα πάλι ποτάμι για Σαρακάκη. Μια στάση στο πρώην ερωτικό στέκι που έγινε λολ ζαρντινιέρα για μια φωτό. Η διαφορά με την βέσπα είναι πολύ μικρή στο χαρτί, τεράστια στην πράξη. Το ένα όχημα το περιορίζει ο κινητήρας, το άλλο ο κόφτης τελικής. Στην κίνηση&διήθηση δεν έχουν διαφορά πλην του ότι στην βέσπα έχεις πολύ καλύτερη οπτική πίσω. Εκεί όμως που θες να φύγεις γρήγορα σε μια διασταύρωση, να αλλάξεις λωρίδα κυκλοφορίας κλπ το GB δεν θέλει, είναι φάση "one trick pony". Φρένα και αναρτήσεις σε κανένα από τα δύο οχήματα δεν είναι "καλά" αλλά δεν προβληματίζει αυτό. Θέση εννοείται βέσπα, δεν το συζητάμε, μάλλον έχει και καλύτερη σέλα. Αυτό που λέει ο Στέφανος με το κιβώτιο μπορεί να φταίει και η ρύθμιση του, νομίζω ήταν ψηλά ο λεβιές και έχει μεγάλες διαδρομές στο πόδι. Ο κινητήρας δεν κρεμάει, επιταχύνει... Τέλος πάντων, ας πούμε ότι ανεβάζει στροφές με τον ίδιο ράθυμο τρόπο ακόμα και αν ξεχάσεις 3η 4η μέσα, δέχεσαι "ευχές" και κόρνες βέβαια.
Την τσάντα την φοράω πάντα πλάτη οπότε δεν με νοιάζει ο χώρος (καλοδεχούμενη η λεκάνη της βέσπας για όχι φαγώσιμα ψώνια, δεν χωράει κράνος ff ούτε την τσάντα του λάπτοπ) έχω βγάλει και την βαλίτσα γιατί μου χαλάει το στιλ και δεν θέλω να την σπάσει τυχαίο ουγκανο στην Αθήνα μήπως και κερδίσει δώρο στο Κίντερ έκπληξη.
Βασικά το μόνο που λείπει από την βέσπα στο καθημερινό είναι καλύτερη σταθερότητα σε συνθήκες αέρα σε εο/αο, δεν το παρέχουν οι 12ρηδες και δεν την παίρνω τις πιο πολλές φορές λόγω αυτού. Οπότε η σκέψη άλλο όχημα ή μετατροπή στο υπάρχον με 13ρηδες από mp3, Aprilia ή sip αρχικά, μετάδοση malossi στην επόμενη αλλαγή, αναρτήσεις, αποστάτες και δίσκους είναι στο παιχνίδι. Το ότι είναι λάθος όχημα για την χρήση εννοείται, το ότι κάνω σχεδόν τα πάντα με λάθος όχημα πολλά χρόνια τώρα είναι κανόνας αλλά το διασκεδάζω οπότε δεν με νοιάζει.
Στο θέμα μας, δεν αλλάζεις βέσπα για GB. Πιθανό να ισχύει και για άλλα σκούτερ όπως λέει και ο Στέφανος.
Θα μου άρεσε για ένα ΣΚ ενοικίαση, έτσι για την εμπειρία bucket list.