Test Ride - Honda GB350S, μόνο εμφάνιση.

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 660R TDM 900
Για τα Σουζούκι σε ποιον απευθυνόμαστε;; :p
Πάρε κι από μένα μπάρμπα :ha

easy_rider

Μέλος
Όνομα
iordanis
Μοτό
cbx
Και εδω δείτε την άλλη χρήση της GB. "Sound κατσε καλά" που έλεγε και ο Σερραίος με το φίδι, και απίθανα μέρη!

Τελευταία επεξεργασία:

notakos600

Boomer's corner
Περιοχή
Ασπρόπυργος
Όνομα
Παναγιώτης
Μοτό
HONDA C50
Το είδα χθες το βράδυ να ανεβαίνει κάπου στη Καβάλας προς Χαιδάρι.
Πολλά λεφτά για τέτοιο μηχανάκι.
Εκτός από την ρετρό εμφάνιση μετά ένα κενό.
Δεν ξέρω...

al800

Μέλος
Περιοχή
Νέα Πέραμος
Όνομα
Al
Μοτό
CRF300L
Ενόψει του review που ετοιμάζω για το Χονδα θα παραθέσω μερικούς στίχους ως πρόλογο...γιατί για τα μηχανολογικά έργα τέχνης πρέπει να μιλάμε με αντίστοιχης καλλιτεχνικής αξίας έργα...
Σαν βγεις στον πηγαιμό για το Χονδα gb350s να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος...
γιατί αν είναι κοντός, πάλι μακρύς θα σου φανεί...

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
R1250R
WR250R
Σαν βγεις στον πηγαιμό για το Χονδα gb350s να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος...
γιατί αν είναι κοντός, πάλι μακρύς θα σου φανεί...
Μη με τσιγκλάς έτσι, δε θέλω και πολύ για να σπάσω κουμπαρά.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Μη με τσιγκλάς έτσι, δε θέλω και πολύ για να σπάσω κουμπαρά.
Θα πουλήσω το ρολόι (r-r) για να πάρω κομπολόι (gb) είσαι εσύ

Pan-dvs

Μέλος
Περιοχή
Ιωαννινα
Όνομα
Παναγιωτης
Μοτό
Gs 1200
Το μηχανακι εχει μονο οσα χρειαζονται.Θα μου αρεσε να εχω ενα στην αυλη μου με λαστιχακια 50-50 .

al800

Μέλος
Περιοχή
Νέα Πέραμος
Όνομα
Al
Μοτό
CRF300L
Σύντροχοι άπιστοι θωμάδες που αμφισβητείτε όσα έγραψε το αγαπητό μέλος STF για τη μηχανάρα που λέγεται Χόνδα GB350s και είστε δύσπιστοι απέναντι στα χαρίσματα και τις αρετές της, ένα έχω μόνο να σας πω. ότι ήμουν κι εγώ ένας από σας. Διαβάζοντας το review έλεγα από μέσα μου ότι δε γίνεται, δεν είναι δυνατόν, ότι τέλος πάντων τα παραλέει ο STF λόγω του ακραίου χονταδισμού που τον διακατέχει. Οπότε κανόνισα test ride με μοναδικό σκοπό να τον διαψεύσω στα όσα έγραψε.
όμως η μοίρα τα έφερε αλλιώς τα πράματα.
Τι να πρωτογράψω και τι να πρωτοπώ...ότι ο STF και λίγα έγραψε για αυτό το μηχανολογικό θαύμα που λέγεται GB350S; που με το που ανεβαίνεις πάνω το αισθάνεσαι 30 κιλά ελαφρύτερο αλλά στο δρόμο στιβαρό σαν μηχανή μεγάλου κυβισμού;
Ότι ο βαρύς και μπάσος ήχος που βγάζει μοιάζει σαν από δικύλινδρο άλλων εποχών;
Ότι περνάει απο παντού αέρα, στην πόλη, στην εθνική αλλά και στα χώματα; ότι τα κάνει όλα ίσωμα;
Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν το μεγαλείο αυτής της μηχανής. Κι επειδή ξέρω ότι θα αμφισβητήσετε αυτά που γράφω για αυτό κι εγώ θα προσκομίσω το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό απο το test για να λάμψει η αλήθεια... :cool:

Τελευταία επεξεργασία:

al800

Μέλος
Περιοχή
Νέα Πέραμος
Όνομα
Al
Μοτό
CRF300L
Καταγγέλλω δημόσια το δαίμονα του advride.gr που ενώ εγώ ανεβάζω φωτό από χόνδα gb350s αυτός τις μετατρέπει σε ακατοναμαστο πε εν φε...
Υποπτεύομαι ότι από πίσω κρύβεται αυτός ο Μάνιακ...

Top Bottom