Δικιο εχεις.. Με τα θεματα μου δεν βλεπω να υπαρχει και αλλη εναλλακτικη σε κατι αυτοματο προς το παρονΕ ναι , γιατι να μην αξιζει ? σουπερ θα εισαι !
Ένας λόγος που έδωσα την BMW..Θα προτιμούσα με σειρά βάρους Tracer7, NC, AT, δεν θυμάμαι χρηματικά ανάμεσα στα "μικρά" ποιο είναι φθηνότερο.
Το με σειρά βάρους το λέω γιατί πόδι με πρόβλημα σημαίνει καλύτερα πιο μανιτζέβελο μηχανάκι, εκτός απ'το κιβώτιο έχει να κάνει και το πιο έχει καλύτερο "πάτημα", κάνε δοκιμές.
"Η προσαρμοστικότητα, είναι ένδειξη ευφυΐας" λένε!!!Νομίζω όμως πώς σιγά σιγά πρέπει νά αρχίζω νά προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα..
Την κοιταζω πολυ την συγκεκριμενη μηχανη..
Μιλαω για το μοντελο του 25 με dct.
Τα τελαυταια χρονια εχει προκυψει ενα προβλημα στο αριστερο μου ποδι,στον αστραγαλο, που κανει καθε βολτα μου να υποφερω..
ειδικα οταν προκειται για στριφτερη διαδρομη που απαιτει πολλες αλλαγες ταχυτητων.. πραγματικα υποφερω.
Σε σημειο που με κανει ν αλλαζω ταχυτητες με την φτερνα.
Δεν θελω ακομη να εγκαταλειψω τον χωρο τις μοτοσυκλετας... δεν θελω σκουτερ.. δεν ξερω τι αλλες επιλογες εχω.
Αλιζει λετε? η θα το μετανιωσω γρηγορα?
Υ.Γ το ποδι δεν φτιαχνει.. δεν παιρνει εγχειρηση.
Καί αυτό που με πειράζει πιο πολύ, είναι ότι πρέπει νά δώσω τό MTX...
Μου έκατσε καλά αυτή η μηχανή..
Τέλος πάντων..
Θά προσπαθήσω με φυσικοθεραπείες μπας και βελτιωθεί λιγάκι καί βλέπουμε..
Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την κοιταζω πολυ την συγκεκριμενη μηχανη..
Μιλαω για το μοντελο του 25 με dct.
Τα τελαυταια χρονια εχει προκυψει ενα προβλημα στο αριστερο μου ποδι,στον αστραγαλο, που κανει καθε βολτα μου να υποφερω..
ειδικα οταν προκειται για στριφτερη διαδρομη που απαιτει πολλες αλλαγες ταχυτητων.. πραγματικα υποφερω.
Σε σημειο που με κανει ν αλλαζω ταχυτητες με την φτερνα.
Δεν θελω ακομη να εγκαταλειψω τον χωρο τις μοτοσυκλετας... δεν θελω σκουτερ.. δεν ξερω τι αλλες επιλογες εχω.
Αλιζει λετε? η θα το μετανιωσω γρηγορα?
Υ.Γ το ποδι δεν φτιαχνει.. δεν παιρνει εγχειρηση.
Τελικά δεν είμαι μόνος!!'Εχω ακριβώς το ίδιο θέμα, πρόβλημα στο αριστερό πέλμα και δεν μπορώ να αλλάξω εύκολα ταχύτητες (σχεδόν καθόλου) και κατέληξα στο africa twin με DCT κιβώτιο.
Για εμένα ήταν μονόδρομος μιας και το 2024 που την αγόρασα δεν υπήρχε η BMW με αυτόματο αλλά ούτε και η ΚΤΜ με το super adventure που μολις παρουσίασε.
Από το να υποφέρεις και η βόλτα να γίνεται μαρτύριο, ή να αποφεύγεις να πας βόλτα με τη μοτοσυκλέτα καλύτερα να πας σε μια με αυτόματο.
Σίγουρα αν δεν είχα το πρόβλημα αυτό δεν θα είχα αφρικα με DCT. Μάλλον θα είχα Ducati desert X ή ακόμη το τενερε world raid που έδωσα για την αυτόματη άφρικα.
Στην αρχή έβρισκα την άφρικα συμβιβασμό, αλλά τώρα μου αρέσει πολύ. Βασικά σύμφωνα με τους χειρούργους μου και τη φυσιοθεραπεύτρια δεν θα πρέπει να οδηγώ αλλά αυτοί το πάνε με τη γενικότερη έννοια, ότι είναι επικίνδυνη, κτλ κτλ.
Εγώ χαίρομαι που μπορώ ακόμα να οδηγώ και να απολαμβάνω εξορμήσεις, άτομα που δεν οδηγούν μοτοσυκλέτα δεν μπορούν να καταλάβουν αυτή την στέρηση.
Δεν ξέρω σωματότυπό σου, αλλά νομίζω η άφρικα φέρνει πιο κοντά στο CF moto 800 που έχεις και όχι το nc750.
Έτσι θά τό πάω καί εγώ..Μην απελπίζεσαι
Και εμένα οι γιατροί λέγανε για εγχείρηση και στους 2 καρπούς
Υπέφερα άσχημα , πήρα αυτόματη μηχανή
Σιγά σιγά με φυσιοθεραπείες και μετά γυμναστήριο έφτασα σε καλό σημείο
Τώρα τελευταία μπαίνω και ελαφρύ χώμα
Υπομονή και πείσμα να έχεις ..,
Τόσο καλά;Έχεις δοκιμάσει Βελονισμό?
Δυστυχώς φίλε όλα τά προβλήματα στον αριστερό αστράγαλο τά απέκτησα με τόν πρωταθλητισμό.Μία που ανέφερες τώρα το θέμα, πετυχα ένα ακόμα συνάρρωστο φεύγοντας το πρωί από το "μαγαζί", ο Μίλτος με πρόβλημα στο χόνδρο ο οποίος δεν έκανε κάτι μετά την επέμβαση και αποφάσισε ότι θα το ξεκινήσει ένα χρόνο μετά αν θυμάμαι καλά. Έχει τελικά πάρα πολύ κόσμο με παρόμοια θέματα και τεράστια συνειδητοποίηση το γεγονός ότι αρκετά από αυτά θα μπορούσαμε να μην τα έχουμε αν ξέραμε τι γυμναστική να κάνουμε για να προστατευτούμε.
Με κάτι τύπου παλιό xt των 150 κιλών αυτός.
Α καί τό βάρος έπαιξε τό ρόλο του..Δυστυχώς φίλε όλα τά προβλήματα στον αριστερό αστράγαλο τά απέκτησα με τόν πρωταθλητισμό.
30 σχεδόν χρόνια Χαντ μπωλ.
Καί ένα κάταγμα στον έσω σφυρο ήρθε καί έδεσε.
Ναι με ήπια γυμναστική, συμφωνώ απόλυτα θά ήταν όλα μία χαρά.
Στάλθηκε από το SM-A546B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω πώς αυτό δεν βοηθάει..σε λιγο έρχεται το τρανσαλπ με ι κλατσ...