Και εγώ jt γρανάζια βάζω και κανένα πρόβλημα παρά την ταλαιπωρία που τραβάει
R Maniac Skipper ADVRIDE Team Περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ Όνομα Κωστας Μοτό NX 650-HRC Gandhi!! s1000xr 4 Οκτωβρίου 2024 #81 Και εγώ jt γρανάζια βάζω και κανένα πρόβλημα παρά την ταλαιπωρία που τραβάει
Λευκάδιος Μέλος Περιοχή West Side Athens Όνομα Γιώργος Μοτό BRP 4 Οκτωβρίου 2024 #82 XR Maniac έγραψε: Και εγώ jt γρανάζια βάζω και κανένα πρόβλημα παρά την ταλαιπωρία που τραβάει Click to expand... Κώστα το δικό σου εχει τον άξονα με τα λιγότερα δόντια;
XR Maniac έγραψε: Και εγώ jt γρανάζια βάζω και κανένα πρόβλημα παρά την ταλαιπωρία που τραβάει Click to expand... Κώστα το δικό σου εχει τον άξονα με τα λιγότερα δόντια;
R Maniac Skipper ADVRIDE Team Περιοχή ΠΕΙΡΑΙΑΣ Όνομα Κωστας Μοτό NX 650-HRC Gandhi!! s1000xr 4 Οκτωβρίου 2024 #83 Λευκάδιος έγραψε: Κώστα το δικό σου εχει τον άξονα με τα λιγότερα δόντια; Click to expand... Fmx.....μην με ρωτάς για νουμερα
Λευκάδιος έγραψε: Κώστα το δικό σου εχει τον άξονα με τα λιγότερα δόντια; Click to expand... Fmx.....μην με ρωτάς για νουμερα
Λευκάδιος Μέλος Περιοχή West Side Athens Όνομα Γιώργος Μοτό BRP 4 Οκτωβρίου 2024 #84 XR Maniac έγραψε: Fmx.....μην με ρωτάς για νουμερα Click to expand... Α ναι έχεις από FMX (με τα πολλά δόντια)
XR Maniac έγραψε: Fmx.....μην με ρωτάς για νουμερα Click to expand... Α ναι έχεις από FMX (με τα πολλά δόντια)
sugariasgeorge #γλυκος_kariolis Περιοχή ΝΑΥΠΛΙΟ Όνομα ΓΙΩΡΓΟΣ Μοτό AFRICA TWIN XRV750 BETA 300 RR (se) 4 Οκτωβρίου 2024 #85 Λευκάδιος έγραψε: Α ναι έχεις από FMX (με τα πολλά δόντια) Click to expand... Έχει άκρες ο αρχιτέκτονας ... Τον Doc.DD ... Τα βγάζει από τους άλλους και τα δίνει μισοτιμης στον μπαρμπαστρουμ...
Λευκάδιος έγραψε: Α ναι έχεις από FMX (με τα πολλά δόντια) Click to expand... Έχει άκρες ο αρχιτέκτονας ... Τον Doc.DD ... Τα βγάζει από τους άλλους και τα δίνει μισοτιμης στον μπαρμπαστρουμ...