Tiger 900 rally

Giwrgosv

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Giwrgos
Μοτό
Tiger 900 rally
Καλημέρα σε όλους, καλό μήνα!!!
Ανοίγω καινούριο θέμα γιατί δεν βρίσκω κάπου το θέμα με το tiger 900. Αν έχει κάποιος την καλοσύνη να το πετάξει εκεί μέσα.
Όντας καινούριος στον χώρο του offroad προσπάθησα χτες να ρυθμίσω τις αναρτήσεις σύμφωνα με το manual.

Εσείς σαν πιο έμπειροι σύμφωνα με το manual θα το βάζατε στο 8 τις μπροστά αναρτήσεις στο απαλό offroad η στο 18 που το δίνει σκληρό.
Επίσης για κάποιο λόγο όταν το τερματίζω βρίσκω μόνο 15 κλικ.
Παρακαλώ τις γνώμες σας. Ευχαριστώ!!!

Anastasis

Μέλος
Περιοχή
Athens
Όνομα
Anastasis
Μοτό
Τ7 extreme
Καλησπέρα Γιώργο, το παράθυρο που σου δίνει από 8 εως 18 κλικ ειναι πολυ μεγάλο και πιστεύω πως έχει να κάνει με το τερέν (καλυπτωντας απο λασπη μεχρι πετρα) και τις προτιμήσεις σου. Εγώ θα το έβαζα κάπου στην μέση και με τις δοκιμές σιγά σιγά θα το έφερνα στα μέτρα μου.
Επίσης παλιότερα είχα δει κ αυτόν τον πολυλογα, ρίξε μια ματιά,
λεει στην ουσία αυτό που λέει και το μανουαλ, να σφίξεις τερμα το preload μπροστα και να το ελαττώσεις πισω για να μεγαλώσεις το ίχνος και να γίνει η γεωμετρία του πιο εκτός δρομου
Ας μιλήσει και κάνας έμπειρος κατοχος γιατι εγώ μπορεί να λέω βλακειες

Giwrgosv

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Giwrgos
Μοτό
Tiger 900 rally
Καλησπέρα Γιώργο, το παράθυρο που σου δίνει από 8 εως 18 κλικ ειναι πολυ μεγάλο και πιστεύω πως έχει να κάνει με το τερέν (καλυπτωντας απο λασπη μεχρι πετρα) και τις προτιμήσεις σου. Εγώ θα το έβαζα κάπου στην μέση και με τις δοκιμές σιγά σιγά θα το έφερνα στα μέτρα μου.
Επίσης παλιότερα είχα δει κ αυτόν τον πολυλογα, ρίξε μια ματιά,
λεει στην ουσία αυτό που λέει και το μανουαλ, να σφίξεις τερμα το preload μπροστα και να το ελαττώσεις πισω για να μεγαλώσεις το ίχνος και να γίνει η γεωμετρία του πιο εκτός δρομου
Ας μιλήσει και κάνας έμπειρος κατοχος γιατι εγώ μπορεί να λέω βλακειες
Ενδιαφέρον βίντεο όντως μιλάει πολύ. Αν κατάλαβα καλά προτείνει να το φέρεις κάπως έτσι

Για να αλλάξει η γωνιά του μπροστά συστήματος που το κάνει πιο δρομισιο.

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
οπότε προτείνουν να έχεις ένα "σκληρό" μπροστινό με αποσβέσεις κούκου και ένα μαλακό πισινό με αποσβέσεις ρούκου.

δεν ξέρω, νομίζω μόνο ένας "μάστορας" μου έχει πει τόσο μεγάλες σοφίες.

πάλι, δεν συμβαδίζει αυτό με την δική μου εμπειρία, αλλά τέλος πάντων, τα έχουμε πει, τινοσισισί και τις ξες α μιλάς, α;

Giwrgosv

Μέλος
Περιοχή
Κορινθος
Όνομα
Giwrgos
Μοτό
Tiger 900 rally
οπότε προτείνουν να έχεις ένα "σκληρό" μπροστινό με αποσβέσεις κούκου και ένα μαλακό πισινό με αποσβέσεις ρούκου.

πάλι, δεν συμβαδίζει αυτό με την δική μου εμπειρία, αλλά τέλος πάντων, τα έχουμε πει, τινοσισισί και τις ξες α μιλάς, α;
Νομίζω το ανάποδο προτείνει χαλαρό μπροστινό σφιχτό πίσω

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l

Επισης τα τσοπερς πανε καλα στο χωμα λογω μεγαλης καστερ και ιχνους :roflmao:

amyroukai

Room Sacraliser
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Επισης τα τσοπερς πανε καλα στο χωμα λογω μεγαλης καστερ και ιχνους :roflmao:
Το ότι έτσι γίνεται πιο αργό/σταθερό οκ.

Το ότι έτσι θα είναι οδηγήσιμο και ευχάριστο μου φαίνεται ανακριβές.

Top Bottom