Trail Ride Αττική 9/3/25, σχόλια - εντυπώσεις - φωτογραφίες (αγώνας/βόλτα)

Dinospan

Μέλος
Όνομα
Ντίνος
Μοτό
Husqvarna 701 enduro
Ένα ulefon σκέφτομαι και εγώ για επόμενη λύση. Δεν έχω αποφασίσει αν θα είναι tablet ή κινητό, μιας και το μέγεθος της οθόνης δεν με προβλημάτισε.
Αντώνη αν σου άρεσε η εμπειρία και θα συνεχίσεις το ρομάντζο των αγώνων θα σου πρότεινα να πάρεις ulefone tablet, όσο θα εξοικειωνεσαι με το roadbook θα αρχίσεις να δίνεις βάση στα σκιλς σου και στο τέμπο και το μόνο που θα θέλεις είναι να ρίχνεις μια κλεφτή ματιά στην οθόνη οπότε όσο μεγαλύτερη τόσο καλύτερη. Νομίζω!

dodos

Μέλος
Όνομα
Apostolis
Μοτό
Triumph tiger 1050 / Kawasaki klx 250
Kymco agility 150
Για ulefone / Blackview / Doogee το έχω σκεφτει κ εγώ αντί για μια συσκευή πλοήγησης, απλά αυτό που με ανησυχεί είναι το ποσό φωτεινή θα είναι η οθόνη IPS που έχουν όλα αυτά τα "αντοχής"

stefos

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
T7
Για ulefone / Blackview / Doogee το έχω σκεφτει κ εγώ αντί για μια συσκευή πλοήγησης, απλά αυτό που με ανησυχεί είναι το ποσό φωτεινή θα είναι η οθόνη IPS που έχουν όλα αυτά τα "αντοχής"
Να βρεθούμε να την δεις και κρίνεις μόνος σου. Στο ταμπλέτ δεν με έχει απασχολήσει ποτέ η φωτεινότητα ακόμα και ντάλα ήλιο (σε αντίθεση με το κινητό) .

Sent from my Armor 17 Pro using Tapatalk

dodos

Μέλος
Όνομα
Apostolis
Μοτό
Triumph tiger 1050 / Kawasaki klx 250
Kymco agility 150
Να βρεθούμε να την δεις και κρίνεις μόνος σου. Στο ταμπλέτ δεν με έχει απασχολήσει ποτέ η φωτεινότητα ακόμα και ντάλα ήλιο (σε αντίθεση με το κινητό) .

Sent from my Armor 17 Pro using Tapatalk
Πολύ θετικό αυτό και ένας λόγος παραπάνω να καταλήξουμε σε τέτοια επιλογή!!!

sfera

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Σταμάτης
Μοτό
Tenere700, CRM250, Bandit 650
Εγω με ulefone tablet εκανα την βολτα το εχω χρησιμοποιησει σε 2 βολτες με roadbook και μια βολτα με χαρτη (gpx). Η αγορα εγινε αφου ειδα το setup του stefos και Ziggy.
Μετα απο χρονια με κινητο θα πω οτι η μεγαλη οθονη βοηθαει πολυ. Επισης σε διαβασμα roadbook μπορεις να μετακινεις τις σελιδες με το χερι και με γαντι αφου το ulefone εχει αυτη την δυνατοτητα. Εγω πιστευω οτι το tablet και σε τιμη συμφερει απο αγορα κινητου. Το ulefone εχει μπαταρια με μεγαλη χωρητικοτητα μετα απο 6ωρες διαδρομες γυρναγα με 35-45% μπαταρια.
Τελος οπως ειπε και ο Ziggy το βραδυ στο βουνο βλεπεις και καμια ταινια :D

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Θυμάμαι κάποτε το μακρινο 1996 οταν έτρεχαν ράλλυ και τύχαινε ο τζιγκερ να είχε ελεύθερο χρόνο και μπορούσε να τρέξει ανταγωνιζόταν τον Κύρκο .... Για ένα περίεργο λόγο ο Κύρκος πάντα ευγενε δευτερος.... Αυτά το 1996 .... Πλέον εχουμε 2025 .... Αφήνω αυτό εδώ και το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα μοναδικά λεφτά που έχω πετάξει είναι που έβγαλα δελτίο αθλητού και μια δύναμη με προφύλαξε και δεν έτρεξα γιατί θα είχα ξενερώσει φουλ μιας και δεν κρατάω κλειστό το στόμα μου.....

Καλη επιτυχία σε όλους του δεύτερο τρίτους στην συνέχεια του πρωταθληματος

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Στείλανε αυτό σήμερα, λογω του κραξιματος άραγε; Πάντως ειναι χιουμοριστικό και ευχάριστο.

Τελευταία επεξεργασία:

Padis

ven pasa ...
Περιοχή
Άγ.Στέφανος Αττικής
Όνομα
Παντελής
Μοτό
®1200 adv
Drz400E
Στείλανε αυτό σήμερα, λογω του κραξιματος άραγε;
Και αν το στείλανε λόγω του κραξιματος τότε δε θα σχολιάσω για την ειρωνία του κειμένου, θα είμαι καλοπροαίρετος και θα το θεωρήσω χιουμοριστικό και ευχάριστο.
Κατά το στήσιμο και τις χρεώσεις, καλό είναι και το κείμενο...

Christos S

Μέλος
Όνομα
Χρηστος
Μοτό
KTM 950 ADVENTURE
BMW R1200GS ADVENTURE
KTM EXC 300
Στείλανε αυτό σήμερα, λογω του κραξιματος άραγε;
Και αν το στείλανε λόγω του κραξιματος τότε δε θα σχολιάσω για την ειρωνία του κειμένου, θα είμαι καλοπροαίρετος και θα το θεωρήσω χιουμοριστικό και ευχάριστο.
Μας είχαν δώσει και πέρσι στον τερματισμό, εκτυπωμένο κιόλας σαν πάπυρο.Ιδιο κείμενο ακριβώς.Χιουμοριστικο το θεωρησα πέρσι, όπως και φέτος.

Στάλθηκε από το 23090RA98G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Top Bottom