Έτσι θα βγει το 23 όλο άσπρο Αχαχαχαδεν ήξερα ότι βγαίνει και σε άσπρο· ωραίο είναι!
Έτσι θα βγει το 23 όλο άσπρο Αχαχαχαδεν ήξερα ότι βγαίνει και σε άσπρο· ωραίο είναι!
Ποτε δεν είναι αργά τώρα στα γεράματα για έναν Ιταλό επιβήτορα. ΧαχαχχαχαΡε ήσυχα μιλάμε!!! Κάτστε καλά!!!
Με κάνατε να πάω να το δώ το μηχανάκι.....
Κίτρινο- γκρί!
Εδώ λέμε πώς θα κάνουμε τα γεράματα στο τζαπανέζο...
Λές; Οχι μωρέ τώρα,ιταλό...
Ρε συ Θάνο, πόσο καύλα μηχανάκι πήγες κι αγόρασες?
Σήμερα ήρθε και ένα προστατευτικό για την οθόνη που είχα παράγγειλει .
ο
Αχαχαχα σε ευχαριστώ ΝοτηΡε συ Θάνο, πόσο καύλα μηχανάκι πήγες κι αγόρασες?
Φτου φτου φτου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελικά μίλησα με τον Γεωργόπουλο που εισάγει της backbusters της χούφτες και δεν κάνουν οι universal τελικά για το Tuareg 660. Περιμένουμε να βγάλει η εταιρία όποτε πάμε για βαθύ χειμώνα.
Είχα δει στο ΝΕΤ κάποιον που τις είχε βάλει με μια μικρή πατέντα αλλα δεν θυμάμαι που
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι μπαίνουν οι μπαρκμπαστερς για το f700gs χωρις καμια πατεντα. Έπίσης εχει βγάλει και τούρατεκΤελικά μίλησα με τον Γεωργόπουλο που εισάγει της backbusters της χούφτες και δεν κάνουν οι universal τελικά για το Tuareg 660. Περιμένουμε να βγάλει η εταιρία όποτε πάμε για βαθύ χειμώνα.
Είχα δει στο ΝΕΤ κάποιον που τις είχε βάλει με μια μικρή πατέντα αλλα δεν θυμάμαι που
Αν εννοείς τις defensa χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω δεν νομίζω ότι θα μείνεις ικανοποιημένος.Τελικά παραγγειλα της touratech.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Αν εννοείς τις defensa χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω δεν νομίζω ότι θα μείνεις ικανοποιημένος.
Ότι κριτική έχω διαβάσει είναι αρνητική.
Δυο προβλήματα παρουσιάζουν:
1) δεν είναι σωστα μελετημένες και σε πτώση λυγίζει η γωνία/άκρη τους. Είναι το υλικό τέτοιο που δεν μπορείς να το στρίψεις πάλι πίσω κ να το επιδιορθώσεις γιατί θα σπάσει.
2) η επεξεργασία τους δεν είναι καλή και μετά από λίγους μήνες/εβδομάδες αρχίζει να παρουσιάζεται σκουριά
Κοιτάζω κι εγώ για το τενερε και ενώ δείχνουν οπτικά καλές (και νομίζω κρατάνε τα μαμα αντίβαρα τιμουνιου - ένας από τους λόγους που τις κοίταζα) στο τέλος είναι ακριβές χωρίς αποτέλεσμα.
Καλοριζικα Νίκο !
Ήρθαν και τα προβολια. Σε απόδοση μόλις βραδιάσει!!!
Δεν σου κάνει σκιές επειδή είναι πίσω από καλάμια και τροχο?
Ήρθαν και τα προβολια. Σε απόδοση μόλις βραδιάσει!!!