είσαι μαμά έτσι?Εμένα μου καίνει ακατέβατα 4 λίτρα πάντως.
είσαι μαμά έτσι?Εμένα μου καίνει ακατέβατα 4 λίτρα πάντως.
όχι ακριβώς. Φοράω φίλτρο πλενόμενο αέρος και ένα εγκεφαλάκι της JR το Powerflow που κάνει λίγο πιο πλούσιο το μίγμα. Κακώς δεν το ανέφερα. Επίσης έχω 3.000km δεν έχει γράψει πολλά χλμ είναι σφιχτό ακόμαείσαι μαμά έτσι?
όχι ακριβώς. Φοράω φίλτρο πλενόμενο αέρος και ένα εγκεφαλάκι της JR το Powerflow που κάνει λίγο πιο πλούσιο το μίγμα. Κακώς δεν το ανέφερα. Επίσης έχω 3.000km δεν έχει γράψει πολλά χλμ είναι σφιχτό ακόμα
Υποθέτω η φυσιολογική κατανάλωση για τελείως μαμά και με 10.000χλμ+ είναι τα 3.4-3.5 λίτρα.
η αλήθεια είναι ότι το χέρι μου δεν χαρακτηρίζεται ελαφρύ. Σε όλα τα μηχανάκια που είχα ήμουνα κοντά στο άνω όριο της κατανάλωσής τους.Ρε ,τα πάτε μαντίλι τα μηχανάκια ,δεν εξηγειται αλλιώς.
Εγώ έχω 11K με στοργή και προδερμ
έχεις και μια ηλικία...αυτά είναι παιδαρέλια...Ρε ,τα πάτε μαντίλι τα μηχανάκια ,δεν εξηγειται αλλιώς.
Μπα. Καταρχήν σπάνια θα ανέβω πάνω απο 7000 στροφές καθότι απο εκεί και πάνω δεν γίνονται πολλά πράγματα. Σε γενικές γραμμές πάω νορμάλ, δεν το κυνηγάω ιδιαίτερα.Ρε ,τα πάτε μαντίλι τα μηχανάκια ,δεν εξηγειται αλλιώς.
Λόγω τροφοδοσίας και αρχαίου σχεδιασμού κινητήραεγώ δεν παραπονιέμαι. Το xr 250 μου καίει περισσότερο. Απλά μου φάνηκε λίγο το 3,2
Ρε φίλε , εμείς δε σε βρίσαμε !Μια χαρά καταναλώσεις μου ακούγονται
Για πιο κάτω πάρτε pcx
Και πως το οδηγας σαν τρανσαλπ; Καπως ετσι ας πουμε;Λόγω τροφοδοσίας και αρχαίου σχεδιασμού κινητήρα
Το δικό μου domi του 88 καίει 6 λίτρα και πάλι χαρούμενος είμαι
5 καίει αν το οδηγάς σαν τρανςαλπ
Κοίτα να δεις, που δεν μπορώ να πω τίποτα για το καφάσιΚαι πως το οδηγας σαν τρανσαλπ; Καπως ετσι ας πουμε;
Ίδια ακριβώς εμπειρία έχω κι εγώ. 4 λίτρα κλειδωμένο!! Μαλιστα ένα τεπόζιτο λέω ρε φίλε θα πάω πολύ χαλαρα, στη πόλη μέσα λέω. Θα οδηγήσω επίτηδες οικονομικά. 4 λίτρα και εκείνη τη φορά..Εμενα απο την αρχη μου εκαιγε 4 λιτρα ,το τρελο ειναι οτι τοσο καιει σε ολες τις συνθηκες ,κεντρο Αθηνας ,χωμα ,εθνικη ,με πολλες στροφες με λιγες στροφες αυτο εκει 4 λιτρα ,γι αυτο και εγω γυρνωντας απο Καρδαμυλη δεν επεσα ποτε κατω απο 8000 στροφες για 3 ωρες ,ασε που στα ψηλα εχει λιγοτερους κραδασμους
Δυσκολο αν συμβαινει συνεχεια και αν γεμιζεις σε διαφορετικα πρατηριαΚαταλαβαίνετε ότι αυτά τα 0.3 0.5 διαφορά μπορεί να είναι του βενζινα κέρασμα?