Voge 300GY Rally Pro: Μικρός ραλίστας εν δράσει

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
είσαι μαμά έτσι?
όχι ακριβώς. Φοράω φίλτρο πλενόμενο αέρος και ένα εγκεφαλάκι της JR το Powerflow που κάνει λίγο πιο πλούσιο το μίγμα. Κακώς δεν το ανέφερα. Επίσης έχω 3.000km δεν έχει γράψει πολλά χλμ είναι σφιχτό ακόμα

Υποθέτω η φυσιολογική κατανάλωση για τελείως μαμά και με 10.000χλμ+ είναι τα 3.4-3.5 λίτρα.

Yannis60

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
BMW K1200R (2007)
VOGE 300 RALLY (2024)
Αφού ακόμα το καβαλάω και έχω κάνει 3000km, είναι εντάξει... Άλλα λένε πάντως στο Youtube που έχω δει ανάλογα video: "...το μπορείς! Άρπαξε το από τα κέρατα!"
Εμψυχώνομαι καθημερινά με το να βλέπω την εκκίνηση σε αγώνες MX όπου τους κρατάνε και μετά τους αμολάνε... Στον τερματισμό, πηδάνε από τη μηχανή!
Για να δούμε, θα το προσπαθήσω στη Βουλιαγμένης, αλλά θα πρέπει να βρω κάποιον/α να μου κρατάει τη μηχανή στην εκκίνηση. :laugh:
Πάντως, όταν είχα πάει στη Πεντέλη και είχα γεμίσει σκόνη (από τα πεσίματα), στη Κηφισίας όταν γυρνούσα είχα βγάλει το γάντι και το τίναζα πάνω στο παντελόνι και στο μπουφάν σηκώνοντας συννεφάκια σκόνης στα φανάρια: όλοι με κοιτούσαν... :roflmao:

rovolata

Μέλος
Όνομα
γιώργος
Μοτό
voge rally 300
XR250R
όχι ακριβώς. Φοράω φίλτρο πλενόμενο αέρος και ένα εγκεφαλάκι της JR το Powerflow που κάνει λίγο πιο πλούσιο το μίγμα. Κακώς δεν το ανέφερα. Επίσης έχω 3.000km δεν έχει γράψει πολλά χλμ είναι σφιχτό ακόμα

Υποθέτω η φυσιολογική κατανάλωση για τελείως μαμά και με 10.000χλμ+ είναι τα 3.4-3.5 λίτρα.

ναι αλλα εγω καιω σαν και εσενα, χωρις τα καλουδια χαχαχα. εχω 2.000 χλμ. τουλαχιστον εσυ εχεις παρει και λιγο αρπαγμα

giamar

Ο Αφραπόγιαννος
Περιοχή
Πιερία
Όνομα
Γιαννης
Μοτό
Vstroma -astrea c100 - voge 300 rally
Ρε ,τα πάτε μαντίλι τα μηχανάκια ,δεν εξηγειται αλλιώς.
Εγώ έχω 11K με στοργή και προδερμ

rovolata

Μέλος
Όνομα
γιώργος
Μοτό
voge rally 300
XR250R
η αλήθεια είναι ότι το χέρι μου δεν χαρακτηρίζεται ελαφρύ. Σε όλα τα μηχανάκια που είχα ήμουνα κοντά στο άνω όριο της κατανάλωσής τους.
Εσύ όμως από ότι κατάλαβα πας μάλλον σε ανοικτά κομμάτια χωρίς ιδιαίτερη κίνηση

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Μπα. Καταρχήν σπάνια θα ανέβω πάνω απο 7000 στροφές καθότι απο εκεί και πάνω δεν γίνονται πολλά πράγματα. Σε γενικές γραμμές πάω νορμάλ, δεν το κυνηγάω ιδιαίτερα.

Για να καταλάβεις με παρόμοια χρήση το 800 σε παρόμοιες διαδρομές μου καίει 5.2. Μιλάω για χρήση πόλης. Αλλά και βουνό κάπου εκεί καίει και μάλλον λίγο παραπάνω. Γύρω στο 4.3.

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Πόσο θέτε να κάψει ένα μικρό μοτεράκι με ονοφ στήσιμο ρε σεις?
Μια χαρά καταναλώσεις μου ακούγονται
Για πιο κάτω πάρτε pcx

R Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
εγώ δεν παραπονιέμαι. Το xr 250 μου καίει περισσότερο. Απλά μου φάνηκε λίγο το 3,2
Λόγω τροφοδοσίας και αρχαίου σχεδιασμού κινητήρα
Το δικό μου domi του 88 καίει 6 λίτρα και πάλι χαρούμενος είμαι
5 καίει αν το οδηγάς σαν τρανςαλπ

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l
Λόγω τροφοδοσίας και αρχαίου σχεδιασμού κινητήρα
Το δικό μου domi του 88 καίει 6 λίτρα και πάλι χαρούμενος είμαι
5 καίει αν το οδηγάς σαν τρανςαλπ
Και πως το οδηγας σαν τρανσαλπ; Καπως ετσι ας πουμε;

Kostas rally

Μέλος
Όνομα
Κωστας
Μοτό
Voge 300 rally
Εμενα απο την αρχη μου εκαιγε 4 λιτρα ,το τρελο ειναι οτι τοσο καιει σε ολες τις συνθηκες ,κεντρο Αθηνας ,χωμα ,εθνικη ,με πολλες στροφες με λιγες στροφες αυτο εκει 4 λιτρα ,γι αυτο και εγω γυρνωντας απο Καρδαμυλη δεν επεσα ποτε κατω απο 8000 στροφες για 3 ωρες ,ασε που στα ψηλα εχει λιγοτερους κραδασμους

giamar

Ο Αφραπόγιαννος
Περιοχή
Πιερία
Όνομα
Γιαννης
Μοτό
Vstroma -astrea c100 - voge 300 rally
Παίδες 4 δεν έκαιγα ούτε όταν το ανέβασα στο Νις ,μιλάμε για εθνική οδό ,όλο 110-115 .
Πάλι λίγο λιγότερο ήμουνα.
Βέβαια αγαναχτησα και ευτυχώς άλλαξα το γρανάζι και έστρωσε (γενικά η λειτουργία εννοώ).
Στο νότιο Πήλιο κάπου 400 χιλιόμετρα που έκανα εκεί τριγύρω μέρη ήμουνα στα 3,5 -3,7.
Το είχα τσεκαρει γιατί παρόλο που μηδενιζα τον ημερήσιο χιλιομετρητή και ελλείψει πρατηρίων ,έβαζα όπου έβρισκα .
Ευτυχώς ο φόβος(των πρατηρίων ) ήταν ψυχολογικος ,είχε παντού σχετικά κοντά με τη βάση μου (Μηλίνα) ,πχ.στην Αργαλαστή και στο Λευκο .

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
3,6 με 3,8 κατανάλωση. Μαμά λάστιχα ,44 γρανάζι . Η ρεζέρβα ανάβει στα 235-255 χλμ

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Εμενα απο την αρχη μου εκαιγε 4 λιτρα ,το τρελο ειναι οτι τοσο καιει σε ολες τις συνθηκες ,κεντρο Αθηνας ,χωμα ,εθνικη ,με πολλες στροφες με λιγες στροφες αυτο εκει 4 λιτρα ,γι αυτο και εγω γυρνωντας απο Καρδαμυλη δεν επεσα ποτε κατω απο 8000 στροφες για 3 ωρες ,ασε που στα ψηλα εχει λιγοτερους κραδασμους
Ίδια ακριβώς εμπειρία έχω κι εγώ. 4 λίτρα κλειδωμένο!! Μαλιστα ένα τεπόζιτο λέω ρε φίλε θα πάω πολύ χαλαρα, στη πόλη μέσα λέω. Θα οδηγήσω επίτηδες οικονομικά. 4 λίτρα και εκείνη τη φορά..:roflmao:

Top Bottom