Voge 300GY Rally Pro: Μικρός ραλίστας εν δράσει

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
.. το κεφάλι της της βίδας σύσφιξης πίσω και πρέπει να περάσεις κλειδί άλλεν πίσω από το πλαίσιο για να το σφίξεις και είναι μανούρα. Τώρα, με μποτες παρά το ότι σηκώθηκε ο μαμά λεβιές όσο γινοταν από το καρρέ , είμαι λιγο οριακός και ζορίζομαι σε αλλαγές όρθιος. Πριν βέβαια απλά δεν φορούσα μπότες....
Δεν χρειάζεται. Με γερμανοπολύγωνο μια χαρά σφίγγεις και από το πλάι. Απλά νομίζω το είχα σφίξει κάπως από κάτω να είναι το χέρι

dodos

Μέλος
Όνομα
Apostolis
Μοτό
Triumph tiger 1050 / Kawasaki klx 250
Kymco agility 150
120/90/18 πίσω λάστιχο επίσημα και με τη βούλα απο το VOGE GLOBAL. Τυχαία το είδα κάνοντας μια βόλτα στο site. Για να κλείσει και αυτή η κουβέντα.

Πάλι μπερδεύτηκα
Εδώ γράφει 120 και 12.5 λίτρα ντεποζιτο και αλλού 5.10 λάστιχο και 11 λίτρα ντεπόζιτο.... Τι να πιστέψεις με αυτούς τους Κινέζους !!
Θα έρθω με το παχύμετρο να πάρω μετρήσεις :roflmao:

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Πάλι μπερδεύτηκα
Εδώ γράφει 120 και 12.5 λίτρα ντεποζιτο και αλλού 5.10 λάστιχο και 11 λίτρα ντεπόζιτο.... Τι να πιστέψεις με αυτούς τους Κινέζους !!
Το ηλεκτρονικό όμως, ναι; :ha
Να βλέπουμε και εμείς τα γεροντακια!!! :wacky:

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Πάλι μπερδεύτηκα
θα πιστέψουμε τα 12.5 λίτρα και το 120/90 επειδή αυτό μας βολέυει!!:hungry:

Με ένα σμπάρο πήρα 1,5 λίτρο στο τεπόζιτο. Χαζός είμαι??

giamar

Ο Αφραπόγιαννος
Περιοχή
Πιερία
Όνομα
Γιαννης
Μοτό
Vstroma -astrea c100 - voge 300 rally
θα πιστέψουμε τα 12.5 λίτρα και το 120/90 επειδή αυτό μας βολέυει!!:hungry:

Με ένα σμπάρο πήρα 1,5 λίτρο στο τεπόζιτο. Χαζός είμαι??
Δεν μας συμφέρει το 12μισι ,ανεβαίνει ο μέσος όρος κατανάλωσης :friend:

Aetos

aetos
Περιοχή
Λαγονησι
Όνομα
Μενιος
Μοτό
Voge 300 Rally
Ίσως κάποιος θα πρέπει να έχει ένα λίτρο σε μπουκάλι (λαδιού?) και να το αφήσει να μείνει για να πάει αμέσως να γεμίσει ωστε να είμαστε σίγουροι ποσα λίτρα παίρνει.
Η άλλη λύση το αδειάζεις και γεμίζεις…

Yannis60

Μέλος
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
BMW K1200R (2007)
VOGE 300 RALLY (2024)
Καλησπέρα, τελικά πήγα στη βόρεια Εύβοια 22-23/11 και έκανα διάφορες βόλτες με το Vogelino... Όμως, στο ταξίδι του γυρισμού, βρεγμένος δρόμος, στις φουρκέτες στα βουνά, ρε παιδιά, πήγε να μου φύγει με τα ...δύο! Ευτυχώς, το μάζεψα αφού σηκώθηκα αμέσως αλλά μπήκα στο αντίθετο ρεύμα για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου και δεν ερχόταν κανένας! Βασικά, όταν πήγαινα ο δρόμος ήταν στεγνός, και πήγαινα σχετικά γρήγορα και έγερνα αρκετά... έτσι μάλλον παρά-είχα αυτοπεποίθηση και νόμιζα ότι τα σχόλια των άλλων για τα λάστιχα ήταν υπερβολικά. Όχι, όχι, όχι... Είναι πράγματι υδρόφοβα στην άσφαλτο! Πήγαινα που πήγαινα συντηρητικά, στο υπόλοιπο της διαδρομής πήγαινα σαν κότα... Πάντως, λεβέντης το vogelino... μάλιστα, ένας κύριος μεγάλης ηλικίας μου είπε ότι "...η μηχανή σου δεν έχει ανάγκη, είναι σαν άλογο"! Καλό...
Και ένα από τα βίντεο:

Top Bottom