Voge 300GY Rally Pro: Μικρός ραλίστας εν δράσει

akis92

Μέλος
Περιοχή
Αγια Χωματα(Ηλεια)
Όνομα
Aκης
Μοτό
R1200GS
Επίσης παροτι δεν εχουν μεγάλη φθορά τα μπροστινά τακακια θελουν πεταμα.ακομα δεν το χω βαλει σε χωμα αλλα σε κομιουτινγκ και βολτες τυπου 200 χλμ ειναι ωραιο.

Στάλθηκε από το RMX3572 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l
Ενα κιτακι εχει βάλει.θα δω για περισσότερες λεπτομέρειες και θα σου πω.

Μαλλον κατι σαν αυτο θα ειναι https://www.aliexpress.us/item/2251832730726565.html?src=google&aff_fcid=c36f1c445bf5421a80a03baa8c7d7d7b-1697646493766-02599-UneMJZVf&aff_fsk=UneMJZVf&aff_platform=aaf&sk=UneMJZVf&aff_trace_key=c36f1c445bf5421a80a03baa8c7d7d7b-1697646493766-02599-UneMJZVf&terminal_id=7bf7e7ed6ab143fda11c3c221bfe2fa7&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2usa
Το οποιο φυσικα καταληγει σε μικρη ντιζα Και δεν ξερω αν υπαρχει ανταλακτικο αν αυτη κοπει

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l

ParisAdv

Μέλος
Όνομα
Paris
Μοτό
VOGE300RALLY
YZF-R6
Δε παιζει απλη λύση τύπου one finger? μηχανικη λυση.. αν και βλεπω δεν εχει μεγαλο χωρο εκει

ParisAdv

Μέλος
Όνομα
Paris
Μοτό
VOGE300RALLY
YZF-R6
Επίσης παροτι δεν εχουν μεγάλη φθορά τα μπροστινά τακακια θελουν πεταμα.ακομα δεν το χω βαλει σε χωμα αλλα σε κομιουτινγκ και βολτες τυπου 200 χλμ ειναι ωραιο.

Ειχες πριν 1200? πως σου φανηκε το rally? εμενα πρωτη φορά μου φάνηκε πολύ αδειο στα ποδια σε σχεση με το gs και με ξενισε πολυ στην αρχη - ειδα αλλα πραγματακια ομως...

akis92

Μέλος
Περιοχή
Αγια Χωματα(Ηλεια)
Όνομα
Aκης
Μοτό
R1200GS
Ειχες πριν 1200? πως σου φανηκε το rally? εμενα πρωτη φορά μου φάνηκε πολύ αδειο στα ποδια σε σχεση με το gs και με ξενισε πολυ στην αρχη - ειδα αλλα πραγματακια ομως...
Νταξει τι να συγκρίνουμε;καμια σχέση.
Φαίνεται ωραίο μηχανακι το rally για καθημερινή χρήση και ταξιδακια γυρω γυρω(για χώμα θα δουμε σε λιγο καιρο).δεν ειχα ποτε τοσο μικρο μηχανακι και μου λείπει γκαζι να σου πω την αλήθεια.η ποιότητα κύλισης και κατασκευής στο gs ειναι σε υψηλό επίπεδο που δεν βρίσκεις εύκολα και σε πολύ ακριβα μηχανακια.οποιαδηποτε σύγκριση θα ειναι άδικη.
Επίσης κατι αισθητήρες βενζίνης και αυτος των ταχυτήτων έχουν παραδώσει πνευμα και θα παω να τς αλλάξω στην εγγύηση.της βενζίνης δεύτερη φορά.

surikenjim

Μέλος
Περιοχή
Ν.ΚΟΣΜΟΣ
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Μοτό
kawasaki KLX250S
Για να γινει πιο μαλακος ο συμπλεκτης υπαρχει και αυτο το συστημα 7.17€ 50% OFF|Korte Stunt Koppelingshendel Gemakkelijk Pull Kabel Systeem Voor Honda Cbr 600RR 1000RR Voor Yamaha Kawasaki Buell Voor Suzuki Ducati triumph|clutch lever|stunt clutch leverstunt clutch - AliExpress
αλλα δεν το εχω δοκιμασει για να ξερω αν ειναι αποτελεσματικο
Δεν αξίζει τον κόπο. Το έχω δοκιμάσει παλαιότερα.

Datr

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Βαγγελης
Μοτό
KTM 660 SMC
KTM 625 SXC
KTM EXC 125
Voge 300
CCM 404
Δεν νομίζω πάντως ότι ο συμπλέκτης του είναι σκληρός για να κάνεις κάτι τέτοιο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l
Δεν νομίζω πάντως ότι ο συμπλέκτης του είναι σκληρός για να κάνεις κάτι τέτοιο...

Και μαλλον εχεις δικιο γιατι στατικα που τον δοκιμασα μια χαρα μου φανηκε

akis92

Μέλος
Περιοχή
Αγια Χωματα(Ηλεια)
Όνομα
Aκης
Μοτό
R1200GS

Το παιδί που το πηρα έκανε το TET μεχρι Νορβηγία οπότε φαντάζομαι θα του εκανε τη ζωή λίγο πιο εύκολη ο υδραυλικός συμπλέκτης.

Datr

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Βαγγελης
Μοτό
KTM 660 SMC
KTM 625 SXC
KTM EXC 125
Voge 300
CCM 404
Το παιδί που το πηρα έκανε το TET μεχρι Νορβηγία οπότε φαντάζομαι θα του εκανε τη ζωή λίγο πιο εύκολη ο υδραυλικός συμπλέκτης.

Ααααα κτλβα ποιο μηχανάκι πήρες... Έιχε ανεβάσει διάφορα αυτός σε ένα ξένο φόρουμ για το rally

Datr

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Βαγγελης
Μοτό
KTM 660 SMC
KTM 625 SXC
KTM EXC 125
Voge 300
CCM 404
Παιδιά μια ερώτηση γιατί δν έχω κτλβει ακόμα. Πίσω γρανάζι από τι μηχανάκι ταιριάζει σε μας? Μανετες επίσης γνωρίζει κάποιος από που ταιριάζουν ?

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l
Παιδιά μια ερώτηση γιατί δν έχω κτλβει ακόμα. Πίσω γρανάζι από τι μηχανάκι ταιριάζει σε μας? Μανετες επίσης γνωρίζει κάποιος από που ταιριάζουν ?

26.85€ 42% OFF|For Loncin VOGE 300 RALLY 300 300RALLY 300GY MOTOPA Motorcycle CNC Aluminum Brake Clutch Levers Adjustable Folding Logo VOGE| | - AliExpress

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY

ωραίο ήταν και φορτωμένο αυτό, καλοτάξιδο.

STF

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
STέFανος
Μοτό
R1250R
NUDA900R
WR250R
Τελευταία επεξεργασία:

konkost

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κώστας
Μοτό
transalp 650
crf 300l

thanosxrv

Μέλος
Περιοχή
Λάρισα
Όνομα
Θάνος
Μοτό
Honda xrv 750 Africa twin
Βλέπω σημαντικά ενεργή συμμετοχή. Μήπως σκέφτεσαι να μπουλήσεις το CRF; Αν ναι, ενημέρωσε με έχω υποψήφιους αγοραστές.
Στέφανε και σε μένα αυτό πέρασε από το μυαλό μου...ό,τι σαν να έχει μετανιώσει για κάτι!

Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Top Bottom