Voge 300GY Rally Pro: Μικρός ραλίστας εν δράσει

ParisAdv

Μέλος
Όνομα
Paris
Μοτό
VOGE300RALLY
YZF-R6
Καλησπέρα, ρώτησα για τακάκια πίσω στην αντιπροσωπεία μου είπανε 33 ευρώ. Πολλά μου φάνηκαν... Έχει βρει κανείς κάτι aftermarket να ταιριάζει?

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το μπροστινο θελω εγω γιατι ειναι χαρακτηριστικο κινεζικο... εψαξα λιγακι αλλα εκτος απο το μαμα (αγνωστου προελευσης δλδ) δεν βρηκα κατι.. αληθεια περιεργες οι βίδες στις δαγκάνες (εντουρίσια φάση είναι αυτή?! μια μικρη μια μεγάλη)

Kon83

Μέλος
Όνομα
Kostas
Μοτό
Moto Guzzi V85 TT
Voge 300 Rally
Vespa 300 GTS
Σχετικά με τα φρένα να ρωτήσω κ εγώ. Όσον αφορά την αδυναμία κυρίως του μπροστινού, βελτιώνεται με κάποια επώνυμα τακάκια η με κάποιον άλλον τρόπο?

ParisAdv

Μέλος
Όνομα
Paris
Μοτό
VOGE300RALLY
YZF-R6
Βέβαια αντικειμενικά μεγάλο τεποζιτο αυτό το μηχανάκι με τόσο μεγάλη αυτονομία δεν χρειάζεται και επίσης κεντρικό Σταντ σε τέτοιο μηχανάκι για μένα δεν έχει θέση.

Δυο πράγματα για μένα θέλει μόνο. Μια καλή πόδια αλουμινίου που υπάρχει στο aliexpress και πλαϊνά καγκελακια για σαμάρια ενδεχομένως αν κάποιος θέλει να το ταξιδέψει που και αυτά νομίζω υπάρχουν.
Συμφωνω απόλυτα για τα πρωτα! Για το τελευταιο τωρα εσυ πιστευεις οτι θα τη παλεψει το μηχανακι δηλαδη εχει γινει σοβαρό rnd (έχουν και εγυησεις) για τα συγκεκριμένα αμα το κοπανας στα μονοπάτια, μια για τη ποδια του κινέζουν που η θα τσαλακωθει σαν αλουμινοχαρτο ή θα φανε τοσο στρεσαρισμα οι βασεις που εδράζεται θα στραβωσει ολο.. και το αλλο που θα φορτωσεις τα σαμαρια και θα μεινουν ολα στη θεση τους ... χωρις να θελω να σε ποκαλεσω πάντα φιλικα - 120 - 150 ευρω δε τους τα δινω στο ali .. αν ηταν voge μαμα/ touratech/ givi κτλ.. αλλάζει το πράγμα. Ειπαμε το συμπαθουμε - ειναι vfm - αλλα δεν ειμαστε χθεσινοι στη μηχανοκινηση.

Datr

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Βαγγελης
Μοτό
KTM 660 SMC
KTM 625 SXC
KTM EXC 125
Voge 300
CCM 404
Συμφωνω απόλυτα για τα πρωτα! Για το τελευταιο τωρα εσυ πιστευεις οτι θα τη παλεψει το μηχανακι δηλαδη εχει γινει σοβαρό rnd (έχουν και εγυησεις) για τα συγκεκριμένα αμα το κοπανας στα μονοπάτια, μια για τη ποδια του κινέζουν που η θα τσαλακωθει σαν αλουμινοχαρτο ή θα φανε τοσο στρεσαρισμα οι βασεις που εδράζεται θα στραβωσει ολο.. και το αλλο που θα φορτωσεις τα σαμαρια και θα μεινουν ολα στη θεση τους ... χωρις να θελω να σε ποκαλεσω πάντα φιλικα - 120 - 150 ευρω δε τους τα δινω στο ali .. αν ηταν voge μαμα/ touratech/ givi κτλ.. αλλάζει το πράγμα. Ειπαμε το συμπαθουμε - ειναι vfm - αλλα δεν ειμαστε χθεσινοι στη μηχανοκινηση.
Για τις βάσεις σαμαριών τα συμφωνήσω μιας και μπορείς πανευκολα να φτιάξεις αν πιάνουν τα χέρια σου η απλά σε κάποιον σίδερα. Η ποδιά που πήρα απτό Αλί πάντως έχει κάνει τρομερή δουλειά, ναι έχει άπειρα χτυπήματα πάνω και σε ένα σημείο έχει τσαλακωθει από γερό κοπανημα. Αλλά έχει προστατεύσει και το πλαίσιο και το μοτέρ.

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Τώρα μια πόδια μιλάμε 3-4 χιλιοστά πάχος αν θα αντέξει επειδή την έφτιαξε Κινεζος? Αν έχεις αμφιβολία σε αυτά τότε πήρες λάθος μηχανάκι βρε! Σιγά μια πόδια είναι. Κι εσύ φτιάχνεις μια άμα αφιερώσεις χρόνο.

Το ίδιο και τα πλαϊνά κάγκελα για σαμάρια. Κλάιν. Σε ένα ttr600 που είχα τα είδα φτιάξει μόνος μου.

ParisAdv

Μέλος
Όνομα
Paris
Μοτό
VOGE300RALLY
YZF-R6
Να με συμπαθας φιλε δεν ηθελα να ακουστει καπως, έχω αμφιβολία γιατί δε πηρα μηχανακι απο το Αλι - πήρα επίσημη μάρκα με εγγύηση - και το σιγα 3-4 χιλιοστά δε μου λεει κάτι. Προσωπικη αποψη πάντα - για την ασφάλεια μου.

Αν εχει δουλεψει τοσο καλά του Βαγγέλη - σούπερ και δεν αντιλέγω αλλά σε τέτοια σημεια θα ήθελα να υπάρχει κάτι επώνυμο.

Datr

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Βαγγελης
Μοτό
KTM 660 SMC
KTM 625 SXC
KTM EXC 125
Voge 300
CCM 404
Εμένα πάντως 33 ευρώ τακάκια πίσω ακριβά μου φαίνονται χαχαχ

ParisAdv

Μέλος
Όνομα
Paris
Μοτό
VOGE300RALLY
YZF-R6
Για τσεκαρε μια Αλι.. ελα πλακιτσα! εχω μαθει αρκετα απο ολους εδω μεσα! και καλο ειναι που υπαρχει η κοινότητα!

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Να με συμπαθας φιλε δεν ηθελα να ακουστει καπως, έχω αμφιβολία γιατί δε πηρα μηχανακι απο το Αλι - πήρα επίσημη μάρκα με εγγύηση - και το σιγα 3-4 χιλιοστά δε μου λεει κάτι. Προσωπικη αποψη πάντα - για την ασφάλεια μου.

Αν εχει δουλεψει τοσο καλά του Βαγγέλη - σούπερ και δεν αντιλέγω αλλά σε τέτοια σημεια θα ήθελα να υπάρχει κάτι επώνυμο.
Όλο αυτό το debate για ένα κομμάτι αλουμίνιο αν μπορεί να το φτιάξει κάποιος και να μην προκαλέσει τον Αρμαγεδώνα?

Datr

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Βαγγελης
Μοτό
KTM 660 SMC
KTM 625 SXC
KTM EXC 125
Voge 300
CCM 404
Datr με το σταυρό που σου σπασε ενα κομμάτι τι έκανες τελικά;
Είπανε ότι έγινε από πτώση και σκληρή χρήση. Δεν διαφώνησα ιδιαίτερα και έμεινε έτσι.

Kostas rally

Μέλος
Όνομα
Κωστας
Μοτό
Voge 300 rally
Καλησπέρα, ρώτησα για τακάκια πίσω στην αντιπροσωπεία μου είπανε 33 ευρώ. Πολλά μου φάνηκαν... Έχει βρει κανείς κάτι aftermarket να ταιριάζει?

δεν εχουν βγει aftermarket ακομα ,μονο μαμα

Kostas rally

Μέλος
Όνομα
Κωστας
Μοτό
Voge 300 rally
Για τις βάσεις σαμαριών τα συμφωνήσω μιας και μπορείς πανευκολα να φτιάξεις αν πιάνουν τα χέρια σου η απλά σε κάποιον σίδερα. Η ποδιά που πήρα απτό Αλί πάντως έχει κάνει τρομερή δουλειά, ναι έχει άπειρα χτυπήματα πάνω και σε ένα σημείο έχει τσαλακωθει από γερό κοπανημα. Αλλά έχει προστατεύσει και το πλαίσιο και το μοτέρ.

επειδη το Αλι εχει 3 με 4 ποδιες μπορεις να μου πεις πια εχεις παρει ?

Datr

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Βαγγελης
Μοτό
KTM 660 SMC
KTM 625 SXC
KTM EXC 125
Voge 300
CCM 404
επειδη το Αλι εχει 3 με 4 ποδιες μπορεις να μου πεις πια εχεις παρει ?

Αυτή εδώ πήρα φίλε. Λογικά και οι άλλες κομπλέ θα είναι.

Kostas rally

Μέλος
Όνομα
Κωστας
Μοτό
Voge 300 rally
Μετα απο 1 χρονο που εχω το rally και αρκετα βουνα στο ενεργητικο του ,η πισω αναρτηση αρχισε να κανει σαν σουμιες ,το καταλαβαμε στον Αρακυνθο ,οποτε συνεργειο και αφου λυθηκαν ολα πισω η διαγνωση ηταν ρουλεμαν ψαλιδιου, δεν ειχαν σταλα γρασου και αρπαξαν ,οποτε περιμεναμε μια εβδομαδα για να ερθουν ολα τα αντελακτικα 4 ρουλεμαν τσιμουχακια παπαρακια κλπ μπηκαν επανω και ολα καλα . Το εξουσιοδοτημενο συνεργειο που το παω και η αντιπροσωπεια εκαναν το σωστο περασε εγγυηση χωρις προβληματα ,ειμαι ευχαριστημενος για να συνεχισω το ταξιδι στα βουνα και στα λαγκαδια που μου χαριζει το αγαπημενο vogακι μου

vassat

Μέλος
Περιοχή
Χαλάνδρι
Όνομα
Βασίλης
Μοτό
F650 GS Dakar MY '03
Sprint ST 1050 MY '06
... ρουλεμαν ψαλιδιου, δεν ειχαν σταλα γρασου και αρπαξαν ...
Για το συγκεκριμένο σημείο παράθεσης :
  • έπρεπε να έχουν γράσσο -τα ρουλεμάν- και δεν είχαν ;;;
  • υπάρχουν ποιοτικότερα ρουλεμάν, μεγαλύτερης αντοχής ;;;
  • είναι κάτι που θα πρέπει να ενταχθεί σε κύκλο συντήρησης ;;;
/// Β

Datr

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Βαγγελης
Μοτό
KTM 660 SMC
KTM 625 SXC
KTM EXC 125
Voge 300
CCM 404
Για το συγκεκριμένο σημείο παράθεσης :
  • έπρεπε να έχουν γράσσο -τα ρουλεμάν- και δεν είχαν ;;;
  • υπάρχουν ποιοτικότερα ρουλεμάν, μεγαλύτερης αντοχής ;;;
  • είναι κάτι που θα πρέπει να ενταχθεί σε κύκλο συντήρησης ;;;
/// Β
Δν νομίζω πως μπορείς να λιπανεις το ρουλεμάν χωρίς να λύσεις το μοχλικο η να πάρεις το ψαλίδι στο χέρι. Δεν γίνεται να τα λιπανεις εξωτερικα

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Δν νομίζω πως μπορείς να λιπανεις το ρουλεμάν χωρίς να λύσεις το μοχλικο η να πάρεις το ψαλίδι στο χέρι. Δεν γίνεται να τα λιπανεις εξωτερικα

Στα ρουλεμάν σε μοχλικα κάποια μηχανάκια έχουν ενσωματωμένους γρασσαδορους. Αλλά και να μην έχουν μπορείς να ανοίξεις τρύπα σπείρωμα να βάλεις. Στα ρουλεμάν του ψαλιδιού δε γίνεται θέλει λυσιμο. Βασικά για μένα οποίος κάνει χώμα μια φορά το χρόνο η μία φορά στα δύο χρόνια λύσιμο ψαλίδι μοχλικο και λαιμό για γρασσαρισματα. Εγώ αυτά έκανα πάντα και ποτέ δεν είχα θέμα με ρουλεμάν.

Kostas rally

Μέλος
Όνομα
Κωστας
Μοτό
Voge 300 rally
Στα ρουλεμάν σε μοχλικα κάποια μηχανάκια έχουν ενσωματωμένους γρασσαδορους. Αλλά και να μην έχουν μπορείς να ανοίξεις τρύπα σπείρωμα να βάλεις. Στα ρουλεμάν του ψαλιδιού δε γίνεται θέλει λυσιμο. Βασικά για μένα οποίος κάνει χώμα μια φορά το χρόνο η μία φορά στα δύο χρόνια λύσιμο ψαλίδι μοχλικο και λαιμό για γρασσαρισματα. Εγώ αυτά έκανα πάντα και ποτέ δεν είχα θέμα με ρουλεμάν.
Σωστος ακριβως αυτα μου ειπε ο μηχανικος για μας τους βρωμιαρηδες χωματερους:)

Top Bottom