Voge 300GY Rally Pro: Μικρός ραλίστας εν δράσει

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
BMW F800GS - VOGE 300 RALLY
Σωστος ακριβως αυτα μου ειπε ο μηχανικος για μας τους βρωμιαρηδες χωματερους:)
αχχχχ, κάτι μάθαμε τόσα χρόνια.. Και ύστερα απο τόση γνώση ακόμα να μην μπορώ να βρω που αφήνω κάθε φορά τα κλειδιά μου και να ρωτάω τη γυναίκα μου και να με βρίζει, αδικία!!

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Μετά του Χελιώτη ετοιμαστείτε να συζητήσετε για ένα rally μοναδικό στην Ελλάδα

99/100 loading .......

Στάλθηκε από το Armor 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Μετά του Χελιώτη ετοιμαστείτε να συζητήσετε για ένα rally μοναδικό στην Ελλάδα

99/100 loading .......

Εσύ Απόστολε τί νταλαβέρι θα έχεις με αυτό το rally?!

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27

Χαλαρό βιντεάκι από Υμμητο

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πάντως βιντεάκι σε αυτά τα σημεία του Υμηττού δεν θα ανέβαζα στο YouTube.

Ένας "περίεργος " σε εισαγωγικά ομως περίεργος, γιατί υπάρχουν παντού ταμπέλες που απαγορεύουν αυστηρά τα μηχανοκίνητα στο αισθητικό δάσος, μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρό θέμα.

Φιλικά το γράφω μη με παρεξηγήσετε παρακαλώ. Δες τε το σαν συμβουλή.

Datr

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Βαγγελης
Μοτό
KTM 660 SMC
KTM 625 SXC
KTM EXC 125
Voge 300
CCM 404
Εγώ πάντως βιντεάκι σε αυτά τα σημεία του Υμηττού δεν θα ανέβαζα στο YouTube.

Ένας "περίεργος " σε εισαγωγικά ομως περίεργος, γιατί υπάρχουν παντού ταμπέλες που απαγορεύουν αυστηρά τα μηχανοκίνητα στο αισθητικό δάσος, μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρό θέμα.

Φιλικά το γράφω μη με παρεξηγήσετε παρακαλώ. Δες τε το σαν συμβουλή.
Το καταλαβαίνω αυτό που λες.. δεκτή η συμβουλή σου. Πάντως εγώ πιστεύω πως ένα βουνό έχουμε προσπαθούμε να το ευχαριστηθουμε όλοι με σεβασμό ο ένας στον άλλον. Ποτέ δν έχω παρεξηγηθεί, πάντα συννενοουμαστε με ποδηλάτες και πεζούς.

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Το καταλαβαίνω αυτό που λες.. δεκτή η συμβουλή σου. Πάντως εγώ πιστεύω πως ένα βουνό έχουμε προσπαθούμε να το ευχαριστηθουμε όλοι με σεβασμό ο ένας στον άλλον. Ποτέ δν έχω παρεξηγηθεί, πάντα συννενοουμαστε με ποδηλάτες και πεζούς.

Χαίρομαι πολύ, με την ευγένεια μόνο κερδίζεις και μπράβο σας. Να είστε καλά να κάνετε αυτό που αγαπάτε αλλά το νου σας ;).

Και ρισπεκτ για το 300ρι, μια χαρά βλέπω πάει στα μονοπάτια.

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Εσύ Απόστολε τί νταλαβέρι θα έχεις με αυτό το rally?!
Aπλος θαυμαστής Βάγγο χαχαχα

Αλλά θα είναι μοναδικό!!!!!!

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό
Aπλος θαυμαστής Βάγγο χαχαχα

Αλλά θα είναι μοναδικό!!!!!!

το έχουμε δεί κύριε! Έχει κυκλοφορήσει στα σχετικά social των ομάδων Voge. Νομίζω δηλαδή λέμε το ίδιο..

Είναι όντως πανέμορφο και απλά ελπίζω να έκαναν κάτι με τον λαιμό της εξάτμισης που στις φωτό που είδα τον είχαν περάσει κάτω απο την ποδιά του κινητήρα!

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
το έχουμε δεί κύριε! Έχει κυκλοφορήσει στα σχετικά social των ομάδων Voge. Νομίζω δηλαδή λέμε το ίδιο..

Είναι όντως πανέμορφο και απλά ελπίζω να έκαναν κάτι με τον λαιμό της εξάτμισης που στις φωτό που είδα τον είχαν περάσει κάτω απο την ποδιά του κινητήρα!
Στο μελλον θα φτιαχτεί πόδια custom να τα καλύπτει όλα , είναι αισθητικό περισσότερο το θεμα ..... O Κινέζος έτσι την στέλνει την εξατμιση και δεν έχει κανένα απόλυτος θέμα ούτε σε πτώση ούτε σε πέτρες γιατί είναι στο πλάι όχι από κάτω.....

Datr

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Βαγγελης
Μοτό
KTM 660 SMC
KTM 625 SXC
KTM EXC 125
Voge 300
CCM 404
Στο μελλον θα φτιαχτεί πόδια custom να τα καλύπτει όλα , είναι αισθητικό περισσότερο το θεμα ..... O Κινέζος έτσι την στέλνει την εξατμιση και δεν έχει κανένα απόλυτος θέμα ούτε σε πτώση ούτε σε πέτρες γιατί είναι στο πλάι όχι από κάτω.....

Αποκλείεται να είναι εκεί πέρα ο λαιμός και να μη διαλυθεί στη πρώτη εντουροβολτα... Απλά δν γινεται

Datr

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Βαγγελης
Μοτό
KTM 660 SMC
KTM 625 SXC
KTM EXC 125
Voge 300
CCM 404

Επίσης πέρα από τα αυτοκόλλητα, γρανάζι πίσω, εξάτμιση. Έχει αλλάξει κάτι άλλο στο μηχανάκι μοτερικα/αναρτήσεις? Γτ αυτό θα ήταν σημαντικές αλλαγες

tc-drift

Μέλος
ADVRIDE Team
Περιοχή
Πειραια και πέριξ
Όνομα
Βαγγέλης
Μοτό

ο Κινέζος τον λαιμό τον περνάει απ το πλάι δίπλα στο μοτέρ. Αν έχουν σκοπό να φτιάξουν custom ποδιά οκ περιμένουμε να το δούμε!

Top Bottom