Τα πάντα ολα......είσαι μαχιμι
Τα πάντα ολα......είσαι μαχιμι
Που ήταν το μονοπάτι ρε παιδιά;Μια Κυριακάτικη βόλτα...
Στο κομμάτι απο 0.48' εως 4.05΄ λεπτό το μονοπάτι ανοίχτηκε την προηγούμενη μέρα υπο βροχήν...
Μοτό πρώτη φορά πέρασε απο εκεί...
Το υπόλοιπο κομμάτι του βίντεο απο το 4.00' λεπτό και μετά και μέχρι να βγάλουμε τα μηχανάκια πάνω κόπηκε λόγω λογοκρισίας...![]()
Στο χρόνο που αναφέρεται παραπάνω...Που ήταν το μονοπάτι ρε παιδιά;
![]()
ilbig:
νταξ...το ότι έχετε και άνθρωπο να καθαρίζει το μονοπάτι είναι όλα τα λεφτά!!!!!Μια Κυριακάτικη βόλτα...
Στο κομμάτι απο 0.48' εως 4.05΄ λεπτό το μονοπάτι ανοίχτηκε την προηγούμενη μέρα υπο βροχήν...
Το υπόλοιπο κομμάτι του βίντεο απο το 4.00' λεπτό και μετά και μέχρι να βγάλουμε τα μηχανάκια πάνω κόπηκε λόγω λογοκρισίας...![]()
εεε ρε γουστααααα...Μια Κυριακάτικη βόλτα...
Έαν σου πω οτι τυχαία βρέθηκε εκεί τι θα πείς...???νταξ...το ότι έχετε και άνθρωπο να καθαρίζει το μονοπάτι είναι όλα τα λεφτά!!!!!![]()
Θένο ΦΟΒΕΡΟ video !!!
Eιδικά το χιονισμένο κομμάτι ...ΜΑΓΙΚΟ !!! Όπως το λές Κωστή...ΜΑΓΙΚΟ!!!
Στόν ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ζείτε.
Να'στε καλά να καβαλάτε κ να γουστάρετε.![]()
Έχω περάσει ουκ ολίγες φορές το κομμάτι προς τα Κανάλια (το χιονισμένο).Θαναση απαιχτη βολτα, και αναγνωρισα αγαπημενα μερη που ταχω κανει με τη χοντρουλα. Και ο Γιωργης φοβερος, παλι καλα που τον πετυχατε εκει πανου!Βασικά μας βρήκε με τόση φασαρία που κάναμε αφού γύριζε εκεί γύρω...
Εχεις υποσχεθει μονοπαταδα με το ΚαΤεΜι σου σε καποια φαση..θα φροντίσω να βγάλω πουροντούρικα μονοπάτια...
![]()
ΦανταστικαΈχω περάσει ουκ ολίγες φορές το κομμάτι προς τα Κανάλια (το χιονισμένο).
Αυτήν την ομορφιά του τοπίου με το φρέσκο (της προηγούμενης μέρας) χιόνι δεν την έχω ξανασυναντήσει...
Πανο ασε την ανοδο στα κυβικα που ελεγες και παρε ενα 35αρι αλυσοπριονο ρε συ!!
Αυτο ειναι πραγματικο advtrOFFy teaser !!Μια Κυριακάτικη βόλτα...
Θένο....δεν φορτώνεις να έρθεις προς Θεσσαλονίκη....ανοίγω καινούρια κομάτια και θέλω βοήθεια !!Μια Κυριακάτικη βόλτα...
Να φέρω και λοστάρι...???Θένο....δεν φορτώνεις να έρθεις προς Θεσσαλονίκη....ανοίγω καινούρια κομάτια και θέλω βοήθεια !!
...μόνο με μίζα δέχομαι..........έχω πριονάκι να σε δώσω
Συζητιεται κι αυτο, ο Νικος δε προλαβαινει να παραγγελνει μπυρες στην καντινα οσο καταστρωνονται τα σχεδιαΠανο ασε την ανοδο στα κυβικα που ελεγες και παρε ενα 35αρι αλυσοπριονο ρε συ!!
Για να ερθουμε κι εμεις στην επομενη.
![]()