we love enduro!!!

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Στην εντούρο βόλτα της προηγούμενης εβδομάδας είχα πιάσει ρυθμό, αλλά σε κάτι γκαζερά κομμάτια, βρήκε η δεξιά χούφτα όπως έστριβα με φόρα σε χαμηλό κομμένο κορμό που δεν τον είχα δει και έφυγα αριστερά στο πρανές. Ευτυχώς εκεί είχαν πετάξει τα κλαδιά από το κλάδεμα των μονοπατιών και δεν έφυγα πιο κάτω.

Και γιατί τα γράφω όλα αυτά?

Γιατί δεν μπορούσα να βγω. Τα περισσότερα κλαδιά ήταν κισσοί που είναι αναρριχώμενα φυτά και μπλέχτηκα μέσα τους . Ευτυχώς υπήρχε άλλος ένας πίσω μου που είδε live το σκηνικό και με βοήθησε να βγω και βγάλαμε παρέα το GasGas το οποίο μου είχε μαζέψει το πόδι. Δεν έπαθα τίποτα, οι μπότες έκαναν τη δουλειά τους και η μηχανή δεν κατάλαβε τίποτα.

Το GASGAS είναι 115 κιλά γεμάτο και όμως αν ήμουν μόνος θα είχα πρόβλημα.

kaf

Μέλος
Όνομα
Κων/νος
Μοτό
Voge 300 Rally
Στην εντούρο βόλτα της προηγούμενης εβδομάδας είχα πιάσει ρυθμό, αλλά σε κάτι γκαζερά κομμάτια, βρήκε η δεξιά χούφτα όπως έστριβα με φόρα σε χαμηλό κομμένο κορμό που δεν τον είχα δει και έφυγα αριστερά στο πρανές. Ευτυχώς εκεί είχαν πετάξει τα κλαδιά από το κλάδεμα των μονοπατιών και δεν έφυγα πιο κάτω.

Και γιατί τα γράφω όλα αυτά?

Γιατί δεν μπορούσα να βγω. Τα περισσότερα κλαδιά ήταν κισσοί που είναι αναρριχώμενα φυτά και μπλέχτηκα μέσα τους . Ευτυχώς υπήρχε άλλος ένας πίσω μου που είδε live το σκηνικό και με βοήθησε να βγω και βγάλαμε παρέα το GasGas το οποίο μου είχε μαζέψει το πόδι. Δεν έπαθα τίποτα, οι μπότες έκαναν τη δουλειά τους και η μηχανή δεν κατάλαβε τίποτα.

Το GASGAS είναι 115 κιλά γεμάτο και όμως αν ήμουν μόνος θα είχα πρόβλημα.
Μόνος και με "Ρυθμό" δεν είναι συνετό... Μόνος και φυσιολατρικά μονο

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Επειδή είπες αν ήσουν μόνος θα είχες πρόβλημα, γι'αυτό είπα " μόνος και με Ρυθμό" είναι ρίσκο
Ναι έτσι είναι (Ο γραπτός λόγος είναι λίγο περίεργος καμμιά φορά :).)

Αν τύχει και βγω μόνος στο βουνό για χωματοβολτα δε νιώθω άνετα. Για εντούρο ποτέ των ποτών δεν βγαίνω μόνος.

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Σήμερα το τεραιν ήταν εκπληκτικό…!
Βέβαια είχε αρκετό χιόνι ακόμη αλλά σε μια βδομάδα εάν συνεχίσει έτσι ο καιρός θα πέσει αρκετα…
Πόσο μάλλον σε ένα δεκαπενθήμερο…
Οπότε σκέφτομαι να σας ξεναγήσω στα μονοπάτια της περιοχής μου στο θέμα που θα ανοίξω σύντομα…
Ακονίσετε τα πριόνια σας δίτροχα και χειρός και αναμείνατε…

Sent from my iPhone using Tapatalk

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Τα τακαρισια θα χωράνε?
Λίγο δύσκολο αλλά κάτι θα κάνουμε…
Εκτός κι αν θέλεις να την επιστρέψεις σε τεύχη…

sugariasgeorge

#γλυκος_kariolis
Περιοχή
ΝΑΥΠΛΙΟ
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟΣ
Μοτό
AFRICA TWIN XRV750

BETA 300 RR (se)
Σήμερα το τεραιν ήταν εκπληκτικό…!
Βέβαια είχε αρκετό χιόνι ακόμη αλλά σε μια βδομάδα εάν συνεχίσει έτσι ο καιρός θα πέσει αρκετα…
Πόσο μάλλον σε ένα δεκαπενθήμερο…
Οπότε σκέφτομαι να σας ξεναγήσω στα μονοπάτια της περιοχής μου στο θέμα που θα ανοίξω σύντομα…
Ακονίσετε τα πριόνια σας δίτροχα και χειρός και αναμείνατε…

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρε μ' ένα μπουστη που 'χουμε μπλέξει...
Πάλι τα ίδια...
Το 'χα ξεχάσει ότι σε είχα ξεμπαναρει για να σου πω χρόνια πολλά στη γιορτή σου ...
Ξανά ΒΑΝ μέχρι να λιώσουν τα χιόνια...

:inlove:

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Enduro Festival Μεγάρων

Εντάξει φέτος η διαδρομή τα έσπαγε, η καλύτερη μακράν που έχουν φτιάξει τα παιδιά στα Μέγαρα. Είχε πολύ μονοπάτι εντουράδικο με μπόλικο αλατοπίπερο, γκρέμια, τεχνικά, βραχόκηπους, λάσπη και γλίτσα, γκαζερά λιβάδια, ανηφορικά απίθανα και γενικά είχε ότι μπορεί να κάνει χαρούμενη μια εντουράδικη ψυχή.

Τους ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο τους γιατί πολύ μεγάλο κομμάτι της διαδρομής ήταν νέα κομμάτια.

(Στην 2η φωτογραφία φαίνεται κάπου στο βάθος χαμηλά η Ψάθα μέσα από τα Μονοπάτια στα ψηλά του βουνού)

Τελευταία επεξεργασία:

Jimmysds

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
Λίγο από όλα
Enduro Festival Μεγάρων

Εντάξει φέτος η διαδρομή τα έσπαγε, η καλύτερη μακράν που έχουν φτιάξει τα παιδιά στα Μέγαρα. Είχε πολύ μονοπάτι εντουράδικο με μπόλικο αλατοπίπερο, γκρέμια, τεχνικά, βραχόκηπους, λάσπη και γλίτσα, γκαζερά λιβάδια, ανηφορικά απίθανα και γενικά είχε ότι μπορεί να κάνει χαρούμενη μια εντουράδικη ψυχή.

Τους ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο τους γιατί πολύ μεγάλο κομμάτι της διαδρομής ήταν νέα κομμάτια.

(Στην 2η φωτογραφία φαίνεται κάπου στο βάθος χαμηλά η Ψάθα μέσα από τα Μονοπάτια στα ψηλά του βουνού)
Εκτός από τα 3 hard που είχε στη διαδρομή, μετά τον ανεφοδιασμό είχε κάποια σημεία που αναρωτιόμουν αν είναι και αυτά hard.. Τόσο πλούσιο ήταν το τερέν. Βολταρα από τις λίγες, οποίος δεν ήταν προποπονημενος δύσκολα την έβγαζε ολόκληρη.

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Εκτός από τα 3 hard που είχε στη διαδρομή, μετά τον ανεφοδιασμό είχε κάποια σημεία που αναρωτιόμουν αν είναι και αυτά hard.. Τόσο πλούσιο ήταν το τερέν. Βολταρα από τις λίγες, οποίος δεν ήταν προποπονημενος δύσκολα την έβγαζε ολόκληρη.
Συμφωνώ, ήθελε διαχείριση δυνάμεων, προσοχή στους γκρεμούς, καλό διάβασμα του τερέν που άλλαζε συνέχεια, προσοχή στους βραχόκηπους μη γίνει ζημιά στη μοτοσυκλέτα αλλά είχε και τα κλασσικά γκαζερά. Χαρήκαμε εντούρο θα έλεγα.

Μου άρεσε πολύ που παρότι είχε πολλά τεχνικά κομμάτια είχαν καθαρίσει πολύ καλά κορμούς και κλαδιά οπότε μπορούσαμε να πιάσουμε στο σύνολο της διαδρομής ένα καλό Ρυθμό.

Και εις άλλα με υγεία

kordix

Μέλος
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
PP27
Βγήκαμε σήμερα με ένα φίλο Βαρυμπόμπη και φτάσαμε πάνω από τον Ωρωπό με τους Κολοκοτρώνηδες μας (παλιά GasGas). Είχε πολύ κρύο, πιο πολύ κρύο, χιόνι , χιονόνερο και βροχή. Μετά την Μαλακάσα προς το μεσημέρι άνοιξε λίγο.

Γύρω στα 5 χιλιόμετρα στην αρχή και σε ένα μονοπάτι που χιόνιζε εκείνη την ώρα πάνω από την πηγή, ένιωθα κάπως παράξενα. Σταματάω βγάζω μάσκα και που είναι ωρε τα γυαλιά της μυωπίας? Τα ξέχασα στο ιχ .
:pce:.

Οπότε έβγαλα όλη τη βόλτα με κάτι Ray-Ban ηλίου που είναι και μυωπίας που βρήκα ξεχασμένα στο backpack. Πέρασα από τα χιόνια στον Άγιο Μερκούριο το πρωί που είχε κόσμο λόγω αγώνα τρεξίματος με τα γυαλιά ηλίου

Γαμπρός!!!

(Δημήτρη χάρηκα για την τυχαία συνάντηση, θα σου στείλω με πμ τηλ).

Τελευταία επεξεργασία:

Jimmysds

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
Λίγο από όλα
Βγήκαμε σήμερα με ένα φίλο Βαρυμπόμπη και φτάσαμε πάνω από τον Ωρωπό με τους Κολοκοτρώνηδες μας (παλιά GasGas). Είχε πολύ κρύο, πιο πολύ κρύο, χιόνι , χιονόνερο και βροχή. Μετά την Μαλακάσα προς το μεσημέρι άνοιξε λίγο.

Γύρω στα 5 χιλιόμετρα στην αρχή και σε ένα μονοπάτι που χιόνιζε εκείνη την ώρα πάνω από την πηγή, ένιωθα κάπως παράξενα. Σταματάω βγάζω μάσκα και που είναι ωρε τα γυαλιά της μυωπίας? Τα ξέχασα στο ιχ .
:pce:.

Οπότε έβγαλα όλη τη βόλτα με κάτι Ray-Ban ηλίου που είναι και μυωπίας που βρήκα ξεχασμένα στο backpack. Πέρασα από τα χιόνια στον Άγιο Μερκούριο το πρωί που είχε κόσμο λόγω αγώνα τρεξίματος με τα γυαλιά ηλίου

Γαμπρός!!!

(Δημήτρη χάρηκα για την τυχαία συνάντηση, θα σου στείλω με πμ τηλ).
Εννοείται θα κανονίσουμε βολτάκι ωραίο :friendship:

Top Bottom