Worksbike 06/02

Tataros

Μέλος
Όνομα
Κώστας
Μοτό
Yamaha TT 600s
Το WORKSBIKE TEAM διοργανώνει στις 6/2/2022 Εντουροβολτα 105+ Χιλιομέτρων για τους λάτρεις του Εντουρο.
Το Event θα λάβει χώρα στις περιοχές Κρυονεριου Κατσιμιδιου Αγίου Μερκουρίου Αυλώνας Μαλακάσας Λίμνης Μαραθώνα και πίσω.Περιλαμβανει κάποια γνωστά μονοπάτια αλλά και πολλά Νέα και σε πολλά από αυτά θα υπάρχει διαχωρισμός HARD - SOFT.
Παρακαλούνται όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν να γνωρίζουν εξ αρχής πως οι διαδρομές HARD είναι για τους λάτρεις του Σκληροπυρηνικού Εντουρο με στοιχεία EXTREME μεσα σε αυτά και είναι διαδρομές που έχουν (γεννησει) Πρωταθλητές .....
Κατά την διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν πολλά πιστακια όπου θα μπορούν όλοι να διασκεδάσουν αλλά και να πάρουν μια ανάσα πριν συνεχίσουν.
Σκοπός επίσης του Event είναι να γνωρίσουμε να αγαπήσουμε και να προστατεύσουμε σαν κόρη οφθαλμού το τελευταίο πράσινο στην περιοχή της Πρωτευούσης.
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα λόγω Covid όπως ορίζει ο νόμος θα υπάρχουν ΣΕΔ για τον έλεγχο των συμμετεχόντων και τέλος το μεγαλύτερο μέρος των Εσόδων θα διατεθεί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο του 2022 όπως γίνεται πολλά χρόνια τώρα.
Σημειο εκκίνησης θα είναι ο γνωστός Γρηγόρης ΒΡ μετά την γέφυρα της Βαρυμπομπης η εκκίνηση θα είναι στις 9 Το πρωι και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρω Με σποδειξη

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε στο παρακάτω e-mail:
worksbike.enduroteam@gmail.com

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΙ στο 50 και στο 85 σε Βενζιναδικα κατά την διάρκεια της διαδρομης


Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 
Top Bottom