Δεν με ζάλισες καθόλου, Γάτε! Απαντώ:
1η Ερώτηση: Πόσο είναι το σύνολο του συνολικού αναρτώμενου βάρους στις τιμονόπλακες ;
Το νέο σύνολο είναι 1.89 kg + καλώδια και ανεμοθώρακα (που δεν τα είχα ζυγίσει).
Το παλιό σύστημα με μάσκα, λάμπες και όργανο ήταν 0.79 kg.
Οπότε έχει πάρει 1.1+ kg, αλλά ταυτοχρόνως έχει πάνω ανεμοθώρα, 2 φορτιστές, πρίζα, στροφόμετρο, θερμοκρασία κινητήρα, βολτόμετρο και τουλάχιστον 4πλάσια φώτα. Οπότε έχω πολύ κέρδος για να δικαιολογώ το βάρος.
2η Ερώτηση: Υπάρχει αισθητή διαφορά αύξησης της αδράνειας περιστροφής του μπροστινού ή όχι;
Κάτι απειροελάχιστο, αλλά με τις δικές μου οδηγικές ικανότητες, αμελητέο.
Κάνω ~50χλμ την εβδομάδα χωμάτινα και 300χλμ ασφάλτινα, χωρίς καμία ενόχληση. Νομίζω ότι είμαι και πιο άνετος λόγω της ύπαρξης ανεμοθώρακα, οπότε μόνο το κέρδος νιώθω.
Να δηλώσω ότι έχω φτιάξω οδεύσεις, ώστε τα φώτα να μπορούν να ρυθμιστούν σε θέση μπρος-πίσω και "κολλήσουν" πάνω στην τιμονόπλακα για μειώσω την αδράνεια τους (πλησιάζοντας στον άξονα περιστροφής). Παρόλα αυτά, είναι τόσο αδιάφορο το βάρος τους, που τα έχω στην ΦΟΥΛ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ θέση, δηλαδή στην χειρότερη αδρανειακά, γιατί μου αρέσει περισσότερο αισθητικά, χωρίς να έχω κάποια κακή αίσθηση στο τιμόνι..
3η Ερώτηση: Μια κ μιλάμε για ελαφριές μοτοσυκλέτες ,επηρεάστηκε αισθητά η λειτουργία της ανάρτησης από το έξτρα φερόμενο βάρος πάνω στις τιμονόπλακες κ εμπρός από τον άξονα του λαιμού ;
ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ. Το XR είναι ούτως ή αλλως αρκετά οπισθοβαρές και με μικρό ντεπόζιτο, οπότε δεν έχω νιώσει απολύτως τίποτα.