Αρκετοί είναι αυτοι που ενδιαφέρονται για την εν’λόγω μοτ/τα.
Γι'αυτό , σκέφτηκα να φτιάξω ένα θέμα ,στο οποίο οι κάτοχοι να μαζέψουμε τις γνώμες μας για το Τενερέ ,αυτά που μας αρέσουν ,αλλά κι αυτά που μας χαλάνε ,τα θετικά του ,αλλά κ τα προβλήματα που μας έβγαλε ,τις λύσεις που δώσαμε ,αλλά κ τις μόντες ,βελτιώσεις ,επεμβάσεις ,κτλ.
Με αυτό τον τρόπο ,θα δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων ,η οποία θα δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα κατόχων αλλά κ ενδιαφερόμενων να την αποκτήσουν.
Ξεκινάω το νήμα ,αντιγράφοντας απο το ημερολόγιο που κρατάω για το δικό μου Τενερέ.
Οταν έγραφα τα παρακάτω ,δεν την είχα πολύ καιρο ,αλλά επειδη οι γνώμες γι’αυτήν ήταν διφορούμενες ,κι επειδή επισης ψαχνόμουν κι εγω –σχεδον στα τυφλά- για το ΑΝ? θα την παρω ή όχι ,θα προσπαθησω να περιγράψω οσο πιο απλά κ’ αντικειμενικά μπορώ ,την αποψη μου ,για την πρώτη επαφή κ τους πρώτους μήνες «συμβίωσης» μαζι της.
Κατ’αρχήν να σημειώσω ότι ,αυτα που θα αναφερω:
α)ειναι η δική μου/προσωπική αποψη ,β)θα αφορουν αυτή την συγκεκριμενη μοτοσυκλέτα:
Η οποία ήρθε στα χέρια μου από τον πρωην της ,με τις εξής διαφοροποιήσεις/βελτιώσεις:
1) Πολυ-Οργανο Vector ,με παρα πολλες ενδειξεις ,οπως Θερμ.Νερου-Θερμ.Λαδιου-κμ-ταχυτητα-εξωτ.Θερμοκρασια-μεση ωριαιa-& άλλα
2) Φώτα XENON (ξηλώθηκαν κ μπήκαν philips h7 xtreme vision)
3) Μπριζα 12V στο ταμπλω (βγήκε κ μπήκε νέα marine εσωτερικά του πλαϊνού καπακιού)
4) Θερμαινομενα Grips της TouraTech
5) Xουφτες της TouraTech
6) Αποστατες τιμονιου της TouraTech
7) Ποδια Κινητηρα της TouraTech
8) Προστασια Τρομπας Νερου της TouraTech
9) Κεντρικο Stand ΥΑΜΑΗΑ
10) Αλυσιδο/Γράναζα DID Gold-VXring kit
11) Mασπιέ Off-Road
12) Προεκταση Λεβιε Πισω Φρενου της TouraTech
13) Προστατευτικά Καλαμιων Neopren της ACERBIS
14) Ψηλό -ENDURO- εμπρος φτερο βαμενο λευκο (απο KTM-690/ENDURO)
15) Καγκελα Πισω για Βαλιτσες της TouraTech
16) Επιπεδη Πλακα Φορτωσης Αλουμινιου Πισω
17) SpeedoHealer > Eνα e-gadjet που διορθωνει την ακριβεια των κμετρων που γραφει το κοντερ ,οταν χρησιμοποιουμε γραναζια με διαφορετικα δοντια.
18) 2 X ACRAPOVIC Titanium & U-Connector
19) PowerComander (PCV) + AirFilter DNA + Snorkel DNA stage2 + Custom Map
20) Διαγραμματα Δυναμομετρησης (47,6 hp > τροχό)
21) Προστατευτικο Εμπρος Φωτιστικου Σώματος της YAMAHA
22) WP ΕΛΑΤΉΡΙΑ - Λάδια - Σεττάρισμα Μπροστινου (απο τον Τασούλη)
23) Ανα-Κατασκευή Σέλλας ,ωστε να βολεύει καλυτερα στο χωμα
συνεχίζεται......
Γι'αυτό , σκέφτηκα να φτιάξω ένα θέμα ,στο οποίο οι κάτοχοι να μαζέψουμε τις γνώμες μας για το Τενερέ ,αυτά που μας αρέσουν ,αλλά κι αυτά που μας χαλάνε ,τα θετικά του ,αλλά κ τα προβλήματα που μας έβγαλε ,τις λύσεις που δώσαμε ,αλλά κ τις μόντες ,βελτιώσεις ,επεμβάσεις ,κτλ.
Με αυτό τον τρόπο ,θα δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων ,η οποία θα δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα κατόχων αλλά κ ενδιαφερόμενων να την αποκτήσουν.
Ξεκινάω το νήμα ,αντιγράφοντας απο το ημερολόγιο που κρατάω για το δικό μου Τενερέ.
Οταν έγραφα τα παρακάτω ,δεν την είχα πολύ καιρο ,αλλά επειδη οι γνώμες γι’αυτήν ήταν διφορούμενες ,κι επειδή επισης ψαχνόμουν κι εγω –σχεδον στα τυφλά- για το ΑΝ? θα την παρω ή όχι ,θα προσπαθησω να περιγράψω οσο πιο απλά κ’ αντικειμενικά μπορώ ,την αποψη μου ,για την πρώτη επαφή κ τους πρώτους μήνες «συμβίωσης» μαζι της.
Κατ’αρχήν να σημειώσω ότι ,αυτα που θα αναφερω:
α)ειναι η δική μου/προσωπική αποψη ,β)θα αφορουν αυτή την συγκεκριμενη μοτοσυκλέτα:

Η οποία ήρθε στα χέρια μου από τον πρωην της ,με τις εξής διαφοροποιήσεις/βελτιώσεις:
1) Πολυ-Οργανο Vector ,με παρα πολλες ενδειξεις ,οπως Θερμ.Νερου-Θερμ.Λαδιου-κμ-ταχυτητα-εξωτ.Θερμοκρασια-μεση ωριαιa-& άλλα
2) Φώτα XENON (ξηλώθηκαν κ μπήκαν philips h7 xtreme vision)
3) Μπριζα 12V στο ταμπλω (βγήκε κ μπήκε νέα marine εσωτερικά του πλαϊνού καπακιού)
4) Θερμαινομενα Grips της TouraTech
5) Xουφτες της TouraTech
6) Αποστατες τιμονιου της TouraTech
7) Ποδια Κινητηρα της TouraTech
8) Προστασια Τρομπας Νερου της TouraTech
9) Κεντρικο Stand ΥΑΜΑΗΑ
10) Αλυσιδο/Γράναζα DID Gold-VXring kit
11) Mασπιέ Off-Road
12) Προεκταση Λεβιε Πισω Φρενου της TouraTech
13) Προστατευτικά Καλαμιων Neopren της ACERBIS
14) Ψηλό -ENDURO- εμπρος φτερο βαμενο λευκο (απο KTM-690/ENDURO)
15) Καγκελα Πισω για Βαλιτσες της TouraTech
16) Επιπεδη Πλακα Φορτωσης Αλουμινιου Πισω
17) SpeedoHealer > Eνα e-gadjet που διορθωνει την ακριβεια των κμετρων που γραφει το κοντερ ,οταν χρησιμοποιουμε γραναζια με διαφορετικα δοντια.
18) 2 X ACRAPOVIC Titanium & U-Connector
19) PowerComander (PCV) + AirFilter DNA + Snorkel DNA stage2 + Custom Map
20) Διαγραμματα Δυναμομετρησης (47,6 hp > τροχό)
21) Προστατευτικο Εμπρος Φωτιστικου Σώματος της YAMAHA
22) WP ΕΛΑΤΉΡΙΑ - Λάδια - Σεττάρισμα Μπροστινου (απο τον Τασούλη)
23) Ανα-Κατασκευή Σέλλας ,ωστε να βολεύει καλυτερα στο χωμα
συνεχίζεται......