Εν όψη της ερχόμενης εξόρμησης με διανυκτέρευση,έπρεπε να λύσω το πρόβλημα των μπαγκαζιων και του φορτωματος και να αποφύγω το καραγκιόζ μπερντε και την τσιγγάνα καρδιά προτέρων εξορμησεων.
Έχω μεγάλη σκαρα πίσω και μεγάλο σάκο 60αρι που τα παίρνει όλα μέσα,αλλά δε μου αρέσει στην οδήγηση.
ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά το κέντρο βάρους.
Ένας καλός φίλος μου χάρισε κάτι σαμαρια givi αχρησιμοποίητα,και τα είχα τόσο καιρό καθοταν Ε και λέω ήρθε η ώρα.
Το τενερε με τα πίσω μαμα κάγκελα έχει μια πόλυ καλή βάση για πατέντες μιας και οι κλασσικές βάσεις με το τελάρο-πλαίσιο δε μου άρεσαν καθόλου.
Έτσι ψάχνοντας στα σκραπ μου βρήκα αυτά που χρειαζομουν.
Η κατασκευή ήταν αρκετά εύκολη αν έχεις τα εργαλεία,σχετικά άπλη,μπαινοβγαιβει εύκολα,ειναι πολύ σταθερή δε νιώθει,ζυγιζει 1.7 κιλα περίπου και τα δύο μαζί και το κυριότερο μου στοίχισε μόνο ένα μαβρο σπρεητ.
Έχω δει παρόμοια για το τ7 πχ η το 890 να παίζουν από 180 μέχρι 350ε.
Η πλάκα ειναι από 1.5mm la marina μαύρη,αποστάτης για το offset 30mm,λαμακι 4mm για την κάτω βάση που θα τρώει το ζόρι και 4 πιαστρακια σωληνώσεων με λάστιχο 18mm.
Λάστιχο έβαλα και στην κάτω βάση και δεν έχει καθόλου κραδασμούς η συντονισμο.
Γίνεται και χωρίς ηλεκτροκολληση να ειναι ολο βιδωτο άλλα πιστεύω θα χάσει κάποια απ την ακαμψία που έχει τώρα.
Έγιναν τρύπες για αλαφρωμα όσο γίνεται,για το ματι άλλα και για να προσαρμοζω απάνω πράγματα.
Περαστικε όλη η κατασκευή με ένα στρώμα παχιο σασικοτ,τριφτικε και φινιριστικε με μαβρο ματ σπρεητ πολυτελείας.
Προσεχώς θα δοκιμαστεί στην πράξη και βλέποντας.
Είναι αρκετά εύκολο να του γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές και προσαρμογές χρειαστεί.
Από αλουμίνιο πχ 4mm θα ήταν και πιο μπάνικο,άλλα ήθελε αλουμινοκολληση μετά και δεν διέθετα.
Αυτά.
Σας ζαλισα, νιώθω πολύ δικαιωμένος και χαρούμενος με το αποτέλεσμα.
Στάλθηκε από το SM-J600FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk