mavro provato
Μέλος
- Όνομα
- George
- Μοτό
- Tenere 660
Ενημέρωσε αν Θες κι εμάς τους αδαείς...Έχω άκρες για φτηνό hypalon.
Δε με πιάνουν κότσο εύκολα εμενα
Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενημέρωσε αν Θες κι εμάς τους αδαείς...Έχω άκρες για φτηνό hypalon.
Δε με πιάνουν κότσο εύκολα εμενα
Βάλτου δύο καλά προβολακια ,προμπλεμ σολβτΗλεκτρολόγοι τα φώτα σας:
Όταν ανοίγω την μεγάλη σκάλα, κλείνει η μεσαία αλλά επειδή ο προβολέας είναι λίγος, ακόμα και με led, θέλω να κρατήσω ανοιχτούς και τους δύο. Το καταφέρνω με το σινιάλο αλλά δεν γίνεται να τον κρατάς όλη την ώρα το διακόπτη. Καταλαβαίνω ότι το θέμα είναι στον διακόπτη. Παίζει να γεφυρωσω τίποτα εκεί μέσα; Δεν ξέρω αν ανοίγει κι όλας.![]()
Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχω μετρήσει 2-3 φορές ήδη, ζεστό αφού έχει δουλέψει 15-20λΝτάξει μέτρα τα δύο τρεις φορές ακόμα γιατί η ένδειξη σ αυτά είναι λίγο κουκουρουκου.
Και πες μας και πως τα μετράς.
αυτο με την θεση ειναι το θέμα το πρωτο(δηλαδη που εχει παρει το πλαισιο)Ηλία μόνο με κόλληση απ' ότι φαίνεται αλλά και πάλι πρέπει να το φέρεις στην θέση του για να το κάνεις αυτό...
Πρέπει να βρεις και την αιτία που το προκάλεσε.αυτο με την θεση ειναι το θέμα το πρωτο(δηλαδη που εχει παρει το πλαισιο)
και μετα ποιος θα το κανει; και αφου θα λυθει που θα λυθει ολο το μηχανακι, τι ειναι καλο να κοιταξω ακομα?? και τι ειναι λογικο να χρεωθει σαν εργασια
Ποιά είναι αυτά τα προβολάκια;Βάλτου δύο καλά προβολακια ,προμπλεμ σολβτ
110 ευρώ είναι τραγική τιμή για κάτι τέτοιο.Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω για σχάρα πίσω. Η βασική χρήση είναι δέσιμο αποσκευών όπως σκηνή, σάκος με ρούχα κλπ.
Η μόνη που βρίσκω στην Ελλάδα ειναι αυτή Βάση topcase ALU-RACK Yamaha XT 660 Z Tenere
Έχετε καμία άλλη κατά νου;; Ευχαριστώ πολύ!!
Ναι, εννοείται! Αν ειναι τόσο εύκολο στείλε! Ευχαριστώ πολύ!110 ευρώ είναι τραγική τιμή για κάτι τέτοιο.
Υπάρχει δωρεάν template αν θες να κόψεις μόνος σου.
Η να το δώσεις σε κάποιον να στο κόψει.
Άμα θες στο στελνω
Ναι, εννοείται! Αν ειναι τόσο εύκολο στείλε! Ευχαριστώ πολύ!
Μπορείς να μου το στείλεις στο email moy "Fragkiadakis_dim@hotmail.com"