Ωραίος.Τις καλησπέρες μου σε όλους,
νέο μέλος, επιστροφή στους 2 τροχούς μετά απο 15 έτη ξάπλας/βαριεστημάρας σε 4τροχο κάθισμα...
Οι σκέψεις για την επιστροφή γυρόφερναν για χρόνια στην κεφαλή μου, αλλά η απόφαση να ξαναμπλέξω με τους δίτροχους έρωτες πήγαινε απο αναβολή σε αναβολή και από σκέψεις σε σκέψεις...
Όμως...καθώς το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο, έπεσε στα χέρια μου ένα υπερήλικο και ταλαιπωρημένο DR650Z (1996), το οποίο φώναζε για αγάπη, στοργή και προδέρμ. Ο φίλος που το είχε έψαχνε για αγοραστή και με την τιμή να είναι δελεαστική, μπήκα στην διαδικασία να του ρίξω μια ματιά...
Μια εβδομάδα στην κατοχή μου λοιπόν για αξιολόγηση μιας και ο ατημέλητος μαθουσάλας ήταν βέβαιο πως θα ήθελε τάισμα, το ποσό έμενε να δούμε... Τελικώς η περίπτωση του DR δεν προχώρησε, όμως η ενασχόληση με αλυσιδογράναζα, ρυθμίσεις, λάδια, βαλβίδες, καρμπυρατέρ, βίδες, αναζητήσεις ανταλλακτικών και άλλα τέτοια καλούδια ήταν αρκετή για να αρρωστήσω βαριά και να αρχίσω την αναζήτηση γιατρειάς...
Η πρώτη σκέψη, γυρνάμε στην παλιά αγάπη μας, το XR! Το 400άρι που δεν σπάει, δεν χαλάει και το λύνουμε με κλειστά μάτια! Κάτσε ρε φίλε... Δεν είμαστε 25-30 χρόνων πια... Δεν θα ανεβοκατεβαίνεις στα βουνά... Να πάμε στο 650 που έχει και μια μίζα ; Να πάμε, αλλά και πάλι... μεγαλώσαμε για καγκουριές. Να κυκλοφορούμε και λίγο δίχως να τραβάμε την προσοχή των καρούμπαλων από 4 τετράγωνα μακριά...
Ωραία... Πάρε ένα σκουτεράκι ρε αγόρι μου να κάνεις την δουλειά σου όμορφα. Ένα παπάκι εξελιγμένο... Να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τι λέτε ρε; Και δεν τα χαλάω σε τσίχλες καλύτερα; Φτου κ απ'την αρχή λοιπόν στην αναζήτηση. Η ώριμη σκέψη επέβαλε να βάλω κάτω τα δεδομένα και να προχωρήσω αναλόγως.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Δύο οι υποψήφιοι λοιπόν. BMW 650GS Dakar και Yamaha XT660Z....
- Τα μπικικίνια προς διάθεση έχουν ταβάνι τόσο.
- Θέλω κάτι με αξιόπιστο κινητήρα. Για μεταχειρισμένο πάμε άλλωστε...
- Θέλω κάτι να μπαίνει ανάμεσα στα πόδια μου, όχι ξαπλωτό...
- Να βρίσκομαι ψηλά, να βλέπω.
- Να κυκλοφορεί στο χώμα δίχως να ιδρώνω, ούτε εγώ, ούτε εκείνο...
- Να μπορώ να του βάλω χέρι (γυναίκα, φαγητό, μηχανή χωρίς να πιάνεις δεν αξίζουν.... Χαχαχαχ)
- Να κάνουμε και κανένα ταξιδάκι.. Όχι πως με το XR δεν κατάπινα τα χιλιόμετρα δικάβαλος φορτωμένος τούμπανο, αλλά είπαμε... Δεν είμαστε 30 χρόνων πια...
Στο νήμα κερδίζει το ΧΤάκι, κυρίως λόγω θέσης οδήγησης, διαθεσιμότητας-κόστους ανταλλακτικών-συντήρησης και έπειτα λόγω κόστους αγοράς, καθώς με τα διαθέσιμα για μεταχειρισμένο, στην περίπτωση της μπέμπας θα μιλάγαμε για ενήλικη 20χρονη και βάλε....
Άιντε ξεκινάμε... Κατέβασε το manual, διάβασέ το να δούμε τι παίζει. Φάε τα διάφορα ελληνικά και ξένα φόρουμ για βλάβες, παραξενιές κλπ κλπ. Ψάξε για ανταλλακτικά. Υπάρχουν; Πόσο; Προχωράμε; Ναι, προχωράμε..
Επόμενο βήμα η αναζήτηση και το ξεσκαρτάρισμα υποψηφίων. Μετάβαση στο κλεινόν άστυ για ψώνια λοιπόν. Διαμονή στο πατρικό. Είδα αρκετά, κατέληξα σε εκείνο που φαινομενικά είχε λάβει την περισσότερη αγάπη από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του.
Μοντέλο 2008, κοντά 94.000 χλμ στο κοντέρ. Ο μάστορας επιβεβαιώνει πως το μάτι και το αυτί μου δεν είναι εντελώς σκουριασμένα από την πέρασμα των χρόνων.... Κλείσαμε.
1η κίνηση λάστιχα. Θέλουμε κάτι να κυκλοφορεί κατά κύριο λόγο στην άσφαλτο, αλλά να μην κολώνει να μπει και στο χώμα... Τα Metzeler Sahara 3 κέρδισαν για αρχή τα Continental TKC 70.
2η κίνηση, ρουλεμάν και σινεμπλόκ πίσω τροχού. Αναγκαστικά σε συνεργείο μιας και το ταξίδι της επιστροφής στην βάση είναι άμεσο και εργαλεία-χρόνος για λύσιμο δεν υπάρχουν...
3η κίνηση, λάδια, φίλτρο, παρελκόμενα (όλα τα σχετικά o' rings). Βουρ και στο Praktiker για ένα 13άρι και ένα σετάκι Allen (ήθελα και άλλα, άσχετα ψώνια από εκεί) και αλλαγή επί του πεζοδρομίου... Έλεγχος-ρύθμιση βαλβίδων θα γίνει στην βάση. Που να λύνουμε-κατεβάζουμε ντεπόζιτα τώρα. Επιλογή 10W40 Yamalube, τίμιο λαδάκι.
4η κίνηση, εξοπλισμός. Ξεκινάμε με το ξέθαμα των αρχαίων... Μπουφάν, θέλει μια πλάτη. Γάντια, που στον κόρακα τα έχω βάλει ρε γαμώτο; Μόνο τα κομμένα βρήκα... Παντελόνι, προστατευτικά γοφού και γόνατου ψάχνω... Μπότες, τσεκ. Τσαντάκι ποδιού, τσεκ. Κράνος... Με ένα Nolan N60 του 2002(στο χέρι μπαίνουμε σε γνωστό κατάστημα για το Acerbis 25107.091 flip FS-606 και όλα τα υπόλοιπα καλούδια (βάλε και μια βάση κινητού για το μπαράκι). Το ρετρό Nolan δεν θα πάει χαμένο, θα το ανασκευάσω εν καιρό.
Έτοιμος.
Χταπόδια, ιμάντες για να δέσουμε το σακίδιο πλάτης στην ουρά, ένα παγούρι με παγωμένο ύδωρ και ξεκινάμε για το ταξίδι της επιστροφής.
470 χιλιόμετρα εν μέσω καύσωνα μετά από 15 χρόνια απραξίας με μια άγνωστη συμπεριφορικ
ά μηχανή. Η πρώτη μας μικρή περιπέτεια...tbc
Καλορίζικο το εργαλείο. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
Βάλτο και καμιά φωτό όταν μπορέσεις να το χαζεψουμε.