Πού πας χωρίς πατέντα,
Που πας χωρίς την σόδα,Πού πας χωρίς πατέντα,
Στη νύχτα στη βροχή,
Η τσέπη θα ματώσει,
Καρδιά μου μοναχή
.. Δικό σας![]()
Αααλα σου, να πέφτει το άσμαΠου πας χωρίς την σόδα,
την super glue την τζελ,
σύρμα και κολλητήρι
και όλα θα 'ναι τζετ...
... επόμενος![]()
δεν είναι τυχαία οσα λένε για τους ταρίφες...Που πας χωρίς την σόδα,
την super glue την τζελ,
σύρμα και κολλητήρι
και όλα θα 'ναι τζετ...
... επόμενος![]()
Ψώνισες Ιαπωνικό για να έχεις ησυχίαΠου πας χωρίς την σόδα,
την super glue την τζελ,
σύρμα και κολλητήρι
και όλα θα 'ναι τζετ...
Καταφέρνει μαγικά να συνδιάζει τα κακα και των δύο σχολώνΙαπωνικό made in Italy...
Ούτε βίδα δεν πρέπει να έχει από την Ιαπωνία![]()
Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ...Ψώνισες Ιαπωνικό για να έχεις ησυχία
Μαθαίνεις για την κόλληση και για την υγρασία
Πριν δέσεις μούτρο κάθεσαι και το φανάρι βάφεις
Σε βλέπουν οι Αυστριακοί και γίνονται Καβάφης
Πού πας χωρίς πατέντα,Πού πας
Άλλο Ιάπωνας (Honda), άλλο Yamahas... ΧαχαχαχαΨώνισες Ιαπωνικό για να έχεις ησυχία
Μαθαίνεις για την κόλληση και για την υγρασία
Πριν δέσεις μούτρο κάθεσαι και το φανάρι βάφεις
Σε βλέπουν οι Αυστριακοί και γίνονται Καβάφης
STF left the chat...Άλλο Ιάπωνας (Honda), άλλο Yamahas... Χαχαχαχα
Ψωνίζεις Honda, εγγύηση.
Ψωνίζεις Yamaha, έχεις την ευκαιρία να πάθεις για να μάθεις! Μεγάλη σχολή η Yamaha... Το πρώτο μου μηχανάκι ήταν ένα DT80...(80cc μαμά, με αγωνιστικό κυλινδροπίστονο Pollini, 110cc). Το πήρα μισό και έμαθα να δουλεύω πάνω του. Έχω ατελείωτες ιστορίες από αυτό χαχαχαχα... Που το έχανες, που το έβρισκες, στο συνεργείο! Με δίδαξε όμως πολλά πράγματα και δεν το μετάνιωσα ποτέ που το πήρα.
Κανονικά, όποιος έχει Yamaha θα πρέπει να πληρώνει ετήσια συνδρομή για μαθήματα μηχανολογικών...
Ακούω ότι παίρνεις ευρωπαϊκό και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (αν και άργησαν λίγο να πάρουν μπροστά). Και ρωτώ, που είναι η περιπέτεια έχοντας κάτι που έχει δεν μπορείς να του βάλεις χέρι; Που είναι η γνώση; Που είναι το δέσιμο, το συναίσθημα της ικανοποίησης που σου δίνει μια επισκευή;
Η γυναίκα και το φαγητό θέλουν χέρι!![]()
Αυτός που στο είπε αυτό...... θέλω να μου τον γνωρίσεις!!!!!!Ακούω ότι παίρνεις ευρωπαϊκό και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....
Είναι μόνο για μεγάλες πίστες....Άντε να βρεις που να μεταφέρεις τώρα όλο αυτό το αριστούργημα