XT660Z Tenere

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
R22W Γιώργη :hlb:. :friendship:

thenos

ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Πού πας χωρίς πατέντα,
Στη νύχτα στη βροχή,
Η τσέπη θα ματώσει,
Καρδιά μου μοναχή

.. Δικό σας ;)
Που πας χωρίς την σόδα,
την super glue την τζελ,
σύρμα και κολλητήρι
και όλα θα 'ναι τζετ...

... επόμενος ;)

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
Που πας χωρίς την σόδα,
την super glue την τζελ,
σύρμα και κολλητήρι
και όλα θα 'ναι τζετ...
Ψώνισες Ιαπωνικό για να έχεις ησυχία
Μαθαίνεις για την κόλληση και για την υγρασία
Πριν δέσεις μούτρο κάθεσαι και το φανάρι βάφεις
Σε βλέπουν οι Αυστριακοί και γίνονται Καβάφης

thenos

ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ...:ha

KTiNoS

Μέλος
Όνομα
Athanassiou Nikos
Μοτό
XT 600 sm TDM 900
Πού πας
Πού πας χωρίς πατέντα,
Στη νύχτα στη βροχή,
Η τσέπη θα ματώσει,
Καρδιά μου μοναχή

κι όταν μοτέρ θα σπάσεις
Στη νύχτα στη βροχή,
σα ντο χαζό θα σπρώχνεις
θα γίνεις και παπί

:dnl:

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Από την πόρτα σου περνώ
Και τηγανίζεις πσαρια
και μου πετάς έναν κεφτέ
σου λέω δεν καπνιζω

R22W

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Yamaha XT660Z 2008
Άλλο Ιάπωνας (Honda), άλλο Yamahas... Χαχαχαχα

Ψωνίζεις Honda, εγγύηση.

Ψωνίζεις Yamaha, έχεις την ευκαιρία να πάθεις για να μάθεις! Μεγάλη σχολή η Yamaha... Το πρώτο μου μηχανάκι ήταν ένα DT80...(80cc μαμά, με αγωνιστικό κυλινδροπίστονο Pollini, 110cc). Το πήρα μισό και έμαθα να δουλεύω πάνω του. Έχω ατελείωτες ιστορίες από αυτό χαχαχαχα... Που το έχανες, που το έβρισκες, στο συνεργείο! Με δίδαξε όμως πολλά πράγματα και δεν το μετάνιωσα ποτέ που το πήρα.

Κανονικά, όποιος έχει Yamaha θα πρέπει να πληρώνει ετήσια συνδρομή για μαθήματα μηχανολογικών...:p

Ακούω ότι παίρνεις ευρωπαϊκό και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (αν και άργησαν λίγο να πάρουν μπροστά). Και ρωτώ, που είναι η περιπέτεια έχοντας κάτι που έχει δεν μπορείς να του βάλεις χέρι; Που είναι η γνώση; Που είναι το δέσιμο, το συναίσθημα της ικανοποίησης που σου δίνει μια επισκευή;

Η γυναίκα και το φαγητό θέλουν χέρι! :yew:

amyroukai

Μέλος
Περιοχή
Μεθοριακός Σταθμός
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
X, R
τύπε R22 (πας ένα βήμα παραπέρα από τον Λαζόπουλο με το R20) με το fazer έκανα πάνω από 130,000 χιλιόμετρα φτάνοντας 185,000 περίπου χωρίς πρόβλημα πρακτικά και ο κόβιντ (κατάρες σε όλους τους πολιτικούς και τους υπόλοιπους υπεύθυνους) έκανε ζημιές και σε αυτό και στον πήγασο λόγω λοκντάουν μαζί με την οικολογική βενζίνη, οπότε τα ακούω λίγο βερεσέ αυτά.

η γυναίκα ΟΚ, το φαγητό hell yes, στο μηχανάκι χέρι μόνο στα χειριστήρια, τα υπόλοιπα είναι αν δεν θες να ζυμώσεις και μόνο κοσκινίζεις. έχει μεγάλο κοινό το κοσκίνισμα.

edit για να μην παρεξηγηθώ (πάλι), μπράβο και γειά στα χέρια σου, λίγο κουράστηκα μόνο που τα είδα γιατί δεν έχω κουράγια για βλάβες πια, με εξαντλούν ψυχολογικά. Μιά ματιά στα χόντα δείχνει ότι δεν είναι πολύ καλύτερα από 'κει, απλά η μασονία της κοτόφτερης τα κρατάει πιο κρυφά και από τα ευαγγέλια της Μαρίας. Ελπίζω να κρατήσουν όλοι οι τρόποι επισκευής!

Τελευταία επεξεργασία:

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Άλλο Ιάπωνας (Honda), άλλο Yamahas... Χαχαχαχα

Ψωνίζεις Honda, εγγύηση.

Ψωνίζεις Yamaha, έχεις την ευκαιρία να πάθεις για να μάθεις! Μεγάλη σχολή η Yamaha... Το πρώτο μου μηχανάκι ήταν ένα DT80...(80cc μαμά, με αγωνιστικό κυλινδροπίστονο Pollini, 110cc). Το πήρα μισό και έμαθα να δουλεύω πάνω του. Έχω ατελείωτες ιστορίες από αυτό χαχαχαχα... Που το έχανες, που το έβρισκες, στο συνεργείο! Με δίδαξε όμως πολλά πράγματα και δεν το μετάνιωσα ποτέ που το πήρα.

Κανονικά, όποιος έχει Yamaha θα πρέπει να πληρώνει ετήσια συνδρομή για μαθήματα μηχανολογικών...:p

Ακούω ότι παίρνεις ευρωπαϊκό και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (αν και άργησαν λίγο να πάρουν μπροστά). Και ρωτώ, που είναι η περιπέτεια έχοντας κάτι που έχει δεν μπορείς να του βάλεις χέρι; Που είναι η γνώση; Που είναι το δέσιμο, το συναίσθημα της ικανοποίησης που σου δίνει μια επισκευή;

Η γυναίκα και το φαγητό θέλουν χέρι! :yew:
STF left the chat...

R22W

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Yamaha XT660Z 2008
Και αφού δεν είχα και τίποτα να κάνω... Έπαιξα λίγο με το σκισιματάκι που είχα στη σέλα..

Ένα μικρό κομμάτι τεχνόδερμα περάστηκε εσωτερικά του σκισίματος και κολλήθηκε με βενζινόκολλα.

Και μετά από λίγο δούλεμα ώστε να κάτσει σωστά και όμορφα, ένα μπάλωμα από πάνω, επίσης κολλημένο με βενζινόκολλα και τέλος..

Οι παρατηρητικοί, θα το προσέξουν. Οι περισσότεροι όμως θα το προσπεράσουν.

Μια προσωρινή λύση μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο υλικό για αντικατάσταση.

Top Bottom