XT660Z Tenere

R22W

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Yamaha XT660Z 2008
Τις καλησπέρες μου αγόρια...

μια βοήθεια χρειάζομαι....κανένας εμπιστοσύνης να επαναφέρει τον μπροστινό τροχό στα ίσια του υπάρχει στην Αθήνα;

Έχει ένα μικρό χτύπημα στο χείλος και επιπλέον είναι στραβή.. Οπότε ίσιωμα και ακτινολόγηση θα χρειαστώ...

Aldebaran

Cafenture Rider
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Τις καλησπέρες μου αγόρια...

μια βοήθεια χρειάζομαι....κανένας εμπιστοσύνης να επαναφέρει τον μπροστινό τροχό στα ίσια του υπάρχει στην Αθήνα;

Έχει ένα μικρό χτύπημα στο χείλος και επιπλέον είναι στραβή.. Οπότε ίσιωμα και ακτινολόγηση θα χρειαστώ...
Ρώτησε στους παρακάτω:
Στο πρώτο ζήτα τον Θαναση

R22W

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Yamaha XT660Z 2008
Ευχαριστώ!

Θα ξεκινήσω από τον Κουζή. Βολεύει, είναι ο πιο κοντινός μου.

Kas91

Μέλος
Όνομα
Σιμος
Μοτό
Honda Innova 125
Καλησπέρες,

Μπορεί κάποιος να προτείνει after market τιμόνι με καβαλέτα;

ευχαριστώ.

R22W

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Yamaha XT660Z 2008
καλησπέρες σε όλους,

επειδή ετοιμάζομαι να μπω στο δεξί καπάκι για να σφίξω εκείνο το παξιμάδι (Primary gear drive) που χαλαρώνει και αρχίζει τα κουδουνίσματα....

δεν θυμάμαι, και για να παραγγείλω φλάντζες, χρειάζεται να λύσω και το μικρό καπάκι (εκείνο των δίσκων) ή μπορώ να την κάνω την δουλειά λύνοντας μόνο το μεγάλο;

Γνωρίζει κανένας να πει με βεβαιότητα;

Τελευταία επεξεργασία:

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Νομίζω θα σε βοηθήσει αυτή η φωτό

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

R22W

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Yamaha XT660Z 2008
ευχαριστώ, τα έχω αυτά. Το ερώτημα είναι αν χρειάζεται να λύσω και τα δύο καπάκια (μικρό κ μεγάλο) στα δεξιά ή την βγάζω μόνο με το μεγάλο...για να γλιτώσω μια φλάτζα το λέω

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
ευχαριστώ, τα έχω αυτά. Το ερώτημα είναι αν χρειάζεται να λύσω και τα δύο καπάκια (μικρό κ μεγάλο) στα δεξιά ή την βγάζω μόνο με το μεγάλο...για να γλιτώσω μια φλάτζα το λέω

βγαλε και της καμπανας πρωτα δεν χρειαζετε να βαλεις νεα φλαντζα στο μικρο δεν γινετε ενα σωμα.... πρεπει να το βγαλεις για να βαλεισ και το αμπραγιαζ στην σωστη θεση μετα....

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Συμβουλή σοσ αν δεν έχεις αλλάξει ποτέ αυτά τα τσιμουχακια αλλαξετα θα είναι σίγουρα ξερά με τα χρόνια ...

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!

R22W

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Yamaha XT660Z 2008
βγαλε και της καμπανας πρωτα δεν χρειαζετε να βαλεις νεα φλαντζα στο μικρο δεν γινετε ενα σωμα.... πρεπει να το βγαλεις για να βαλεισ και το αμπραγιαζ στην σωστη θεση μετα....
Ωραίος, αυτό ακριβώς ήθελα γιατί δεν θυμόμουν αν επηρεάζεται και κάτι ακόμα...

R22W

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Yamaha XT660Z 2008
σου εστειλα λαθος φλαντζες πριν ..θες την 29 και την 20

Ναι, το κατάλαβα.... 28 και 20 θες να πεις, το 29 είναι πίρος (dowel)

Θα προσθέσω και το O'ring της τρόμπας του νερού φυσικά...

Τελευταία επεξεργασία:

R22W

Μέλος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
Yamaha XT660Z 2008
Συμβουλή σοσ αν δεν έχεις αλλάξει ποτέ αυτά τα τσιμουχακια αλλαξετα θα είναι σίγουρα ξερά με τα χρόνια ...

Δεν έχω ιδέα αν έχουν αλλαχθεί ποτέ...τη μηχανή την έχω 6-7 μήνες στην κατοχή μου..

Τα τσιμουχάκια αυτά ποια είναι; Το ένα, αν δεν κάνω λάθος, είναι το Νο. 24 απο εδώ;

Τα υπόλοιπα;

apos.zeitou

Μέλος
Περιοχή
ATHENS
Όνομα
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μοτό
Αναποφασιστος!!!
Δεν έχω ιδέα αν έχουν αλλαχθεί ποτέ...τη μηχανή την έχω 6-7 μήνες στην κατοχή μου..

Τα τσιμουχάκια αυτά ποια είναι; Το ένα, αν δεν κάνω λάθος, είναι το Νο. 24 απο εδώ;

Τα υπόλοιπα;
Το άλλο δεν μπορούσα και γω να το διακρίνω το part catalog , λυστο και πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία να τα παραγγείλεις... Είναι σωτηρία για την πίεση λαδιού του κινητήρα σου

Top Bottom