Επειδή είχα (και συνεχίζω να έχω, τα μετέφερεα στο WR250R) τα καβαλέτα της OTR σου λέω πως αν τα χρησιμοποιήσεις χωρίς αποστάτες έχουν το ίδιο ύψος με τα μαμά καβαλέτα σε 28 ή 22mm (εγώ έχω 28mm).
Από άποψη ύψους στο XT660Z εγώ είχα προσθέσει 4cm ύψος χωρίς λειτουργικά προλήματα σε ντίζες γκαζιού και συμπλέκτη. Έχει περιθώριο να αυξήσεις μέχρι και 5cm οριακά αλλά δεν το προτείνω. Εσύ βέβαια θέλεις να μείνεις στο ίδιο ύψος οπότε αγοράζεις καβαλέτα χωρίς αποστάτες.
Αν θέλεις μπορώ να σου μετρήσω ύψος καβαλέτου μέχρι το μέσον της μπάρας του τιμονιού.
advride.gr
Από άποψη ύψους στο XT660Z εγώ είχα προσθέσει 4cm ύψος χωρίς λειτουργικά προλήματα σε ντίζες γκαζιού και συμπλέκτη. Έχει περιθώριο να αυξήσεις μέχρι και 5cm οριακά αλλά δεν το προτείνω. Εσύ βέβαια θέλεις να μείνεις στο ίδιο ύψος οπότε αγοράζεις καβαλέτα χωρίς αποστάτες.
Αν θέλεις μπορώ να σου μετρήσω ύψος καβαλέτου μέχρι το μέσον της μπάρας του τιμονιού.

XT660Z Tenere
σπειρωμα it is τοτε.. πολυ πιο απλο. και κατι αλλο,σε περιπτωση που πρεπει να αλλαχθουν για χ ψ λογους,θα μπαινουν μετα συμβατικες χουφτες με τον κλασσικο τροπο ετσι?το λεω επειδη λογικα λογω σπειρωματος θα αλλαξει η εσωτερικη διαμετρος του τιμονιου Ναι θα μπαίνουν κ απλές με τις διαστελόμενες...