Βάλε την αγγελία και εδώ.Καλησπέρα σε όλους,
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος αλλά ήρθε η ώρα να αποχωριστώ το Tenere μου οπότε παραθέτω το λινκ της αγγελίας
Yamaha XT 660Z Tenere '09 - Car.gr
Το μηχανάκι είναι προσεκτικά συντηρημένο με όλα τα service στην ώρα τους (ή και πριν την ώρα τους). Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να με καλέσει για περισσότερες πληροφορίες.
Ευχαριστώ!
Αγοράζουμε από κατάστημα η online;Barkbusters, οπωσδήποτε με τα αντίβαρα της barkbuster, και επιλογή οποιου πλαστικού μέρους σε καλύπτει. Χωρίς ανάγκη για κάποια μετατροπή.
Έχει σημασία το τιμόνι. Αν κάποιος έχει το μαμά τιμόνι τότε αυτό έχει εσωτερικό σπείρωμα στα ακρόμπαρα του και μπαίνει το πρώτο κιτάκι που έβαλε ο Kas91 το οποίο από ότι βλέπω περιλαμάνει και τη βίδα (για το σπείρωμα) και αντίβαρο. Σε αυτή τη περίπτωση το έξτρα αντίβαρο μάλλον δε μπαίνει αλλά και να μπαίνει μάλλον είναι περιττό. Αν έχω καταλάβει καλά από τις εικόνες που είδα.Εγώ από κατάστημα είχα πάει, αλλά δεν έχει διαφορα. Αν υπάρχει κάποιος να τα βάλει, ή μπορείς κι εσυ, τα παιρνεις και online. Όμως νομίζω είναι απολυτως απαραίτητα και αυτά… Barkbusters Αντίβαρα Εξωτερικά… στη δίκη μου περίπτωση ήταν απολυτως απαραίτητα.
Οπότε πιθανά το αντίβαρο του κιτ είναι μικρό και λίγο.ναι, μιλάμε πάντα για το μαμά τιμόνι. Στη δική μου περίπτωση το εξωτερικό αντίβαρο ήταν απαραίτητο. Ήταν αυτό που μηδένισε τους κραδασμούς. Σε κάθε περίπτωση, δοκιμάζεις άνευ και αν δεις ότι δεν δουλευει, παιρνεις και το έξτρα/ εξωτερικό.
Μια απο τα ίδια και εγώ,Έπειτα από κάνα 60000+ χμ έντονης χρήσης και αρκετό χώμα,ήρθε η ώρα και για το δικό μου κάτοπτρο του προβολέα να απελευθερωθεί απ' τα δεσμά του.
Είδα ότι οι δύο πάνω βίδες δεν είναι πλέον μέσα φωλιασμενες στο κάτοπτρο οπότε και του επιτρέπουν ένα παίξιμο μπρος πίσω πάνω κάτω.
Την ρύθμιση την ακούει ακόμα με τη βίδα από κάτω,αλλά δε μου αρέσει έτσι όπως είναι πλέον ελεύθερο εκεί μέσα.
Πρόσβαση έχει μόνο από τις τρύπες για τις λάμπες ή να το ανοίξω.
Δοκίμασα να το ξανατραβηξω προς τα.πισω μπας και κουμπώσει πάλι αλλά μου φενεται δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.
Εσείς πώς το επιλύσατε αυτό;
Έχει κάποιος καμία φωτό;
Το έχει ανοίξει κάποιος και να το έχει φωτό ανοιχτό,να δω πως είναι από πίσω και μέσα;
Οι άλλοι που το έκαναν μετατροπή σε λεντ όλο πατεντα στο εξωτερικό,ποιοι ήταν;
Θυμάται κανενας;
Ρουμανοι;
Πολωνοί;
Κάτι τέτοιο
Σε μια ομάδα στο fb κάποιος είχε γράψει για ένα μάστορα στη Θεσσαλονίκη που είχε ασχοληθεί με επιτυχία.Καλησπέρα,
Μια απο τα ίδια και εγώ,
έχουμε κανέναν στη Θεσσαλονίκη που μπορεί να το επισκευάσει?
Ψηλό ή χαμηλό ψάχνεις;καλησπερες.
παιζει να εχει κανενας απο τους εναπομειναντες τνερεδες με 660 κανενα μπροστινο φτερο oem που να θελει να το ξεφορτωθει με το αζημειωτο εννοειται?
γιατι η γιαμαχα θελει απο 120-140ε και στο νετ βρισκω ενα μονο μτχ που παιζει να ειναι και ραγισμενο.