Κ τι εβαλες ;Πολλά λεφτά και η ποιότητα συναρμογής δεν τα αξίζει. Τα είχα και τα ξήλωσα.
Κ τι εβαλες ;Πολλά λεφτά και η ποιότητα συναρμογής δεν τα αξίζει. Τα είχα και τα ξήλωσα.
Το άφησα χωρίς.Κ τι εβαλες ;
και εγώ το σκέφτομαι αν δεν καταφέρω να τα φέρω να μην βαλω τπταΤο άφησα χωρίς.
Αν είναι το μοναδικό σου μεταφορικό και φοβάσαι μην σπάσεις κάτι σε πτώση δεν είναι κακή κίνηση.Κ εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά ο ψυχαναγκασμός νίκησε...
Ναι είναι το μοναδικό μέσο!Αν είναι το μοναδικό σου μεταφορικό και φοβάσαι μην σπάσεις κάτι σε πτώση δεν είναι κακή κίνηση.
Εγώ έχω ένα δεύτερο και η χρήση στο τενερέ είναι πολύ συγκεκριμένη.
Εάν κάνεις χώμα όχι...Φίλτρο αέρα DNA vs K&N απόψεις;
κάνω ένα σχετικό χώμα και ο στόχος είναι όταν καταφέρω να πάρω και σωστό εξοπλισμό να κάνω πιο πολύ ... από την άλλη το μηχανάκι είναι και το μοναδικό μου μέσο οπότε περνάει πολλές ώρες στην άσφαλτοΕάν κάνεις χώμα όχι...
Μόνο χάρτινο ή foam.
Χάρτινο εννοώ το μαμά ή κάποιο εναλλακτικό όπως της hi Flo.κάνω ένα σχετικό χώμα και ο στόχος είναι όταν καταφέρω να πάρω και σωστό εξοπλισμό να κάνω πιο πολύ ... από την άλλη το μηχανάκι είναι και το μοναδικό μου μέσο οπότε περνάει πολλές ώρες στην άσφαλτο
όταν λες χάρτινο εννοείς το μαμα;
μήπως έχει νόημα να υπάρχουν δύο φίλτρα;
ένα για καθημερινή χρήση/άσφαλτο και ένα για χώμα; (οπότε ξαναμπαίνει το ερώτημα DNA vs K&N)
τέλος ποιο foam; αν δεν κάνω λάθος βγάζει η twin air και η unifilter;
Το προφιλτρο είναι αυτό που μπαίνει στο στόμιο του φιλτροκουτιού;Να προσθέσω ότι ο συνδυασμός DNa με προφιλτρο twin air είναι εξαιρετικός στο Τ7. Τόσο σε απόδοση, όσο και σε συγκράτηση σκόνης και σωματιδίων. Έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα χώμα και βγάζω το προφιλτρο για πλύσιμο/λαδωμα τακτικά. Το DNA είναι ακόμα σε κατάσταση καινούργιου.
Sent from my Armor 17 Pro using Tapatalk
Το έχεις συνέχεια επανω! Το βγάζεις μόνο για πλύσιμο και καθάρισμα!!!!Το προφιλτρο είναι αυτό που μπαίνει στο στόμιο του φιλτροκουτιού;
Το χρησιμοποιείς συνεχώς ή μόνο στο χώμα;
Ότι είπε ο από πάνω! Είναι μόνιμα απάνω για μέγιστη προστασία, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του φίλτρου από κάτω. Το σύστημα της twin air δεν λειτουργεί στο εργοστασιακό καπάκι, αλλά αντικαθιστά ολόκληρο το καπάκι/snorkel.
Ώπα... Το πιο πάνω twin air είναι προφιλτρο και όχι κανονικό φίλτρο που δεν χρειάζεται άλλο από κάτω;DomieMic65 είναι κορυφαίος συνδυασμός, αυτόν έχω κι εγω (για την ακρίβεια το προφίλτρο της Twin Air έχω και θα αγοράσω τo DNA).
Απλά καταλήγει ακριβός: 68€ το DNA και 147€ το προφίλτρο.
![]()
TWIN AIR foam air filter kit Yamaha Tenere 700
TWIN AIR High-Flow Foam off-road Filter Yamaha Tenere 700 Twin Air developed a new Foam Air Filter solution for the Yamaha Ténéré…www.off-the-road.de
![]()
DNA High Flow Air filter Yamaha Tenere 700 2019-
DNA racing air filter with high flow capacity for the Yamaha Tenere 700 2019 onwards. DNA exchange airfilter simply replace the standard airfilter.…www.off-the-road.de
Ότι είπε ο από πάνω! Είναι μόνιμα απάνω για μέγιστη προστασία, χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία του φίλτρου από κάτω. Το σύστημα της twin air δεν λειτουργεί στο εργοστασιακό καπάκι, αλλά αντικαθιστά ολόκληρο το καπάκι/snorkel.
Καλημέρες!DomieMic65 είναι κορυφαίος συνδυασμός, αυτόν έχω κι εγω (για την ακρίβεια το προφίλτρο της Twin Air έχω και θα αγοράσω τo DNA).
Απλά καταλήγει ακριβός: 68€ το DNA και 147€ το προφίλτρο.
![]()
TWIN AIR foam air filter kit Yamaha Tenere 700
TWIN AIR High-Flow Foam off-road Filter Yamaha Tenere 700 Twin Air developed a new Foam Air Filter solution for the Yamaha Ténéré…www.off-the-road.de
![]()
DNA High Flow Air filter Yamaha Tenere 700 2019-
DNA racing air filter with high flow capacity for the Yamaha Tenere 700 2019 onwards. DNA exchange airfilter simply replace the standard airfilter.…www.off-the-road.de
Καλημέρα Θανάση! Φαντάζομαι περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες των κατασκευαστών. Εγώ από την λίγη εμπειρία μου πάντως όταν έκανα την αλλαγή τη διαφορά την κατάλαβα αμέσως και ήταν αισθητή, ειδικά από χαμηλά. Νομίζω έχω δει βίντεο στο σωλήνα με dyno. Θα ψάξω αργότερα να δω αν το βρω. Σχετικά με τη κατακράτηση σκόνης πάντως ήμουν και εγώ (πολύ) επιφυλακτικός, αλλά βλέπω με τη χρήση ότι γίνεται δουλειά. Στο τροφυ ας πούμε το προφιλτρο είχε γίνει σαν αλευρωμενο μπαρμπούνι, αλλά από μέσα γυαλιζανε όλα.Καλημέρες!
Πού μπορώ να βρω κάποιο στοιχείο ότι το προφίλτρο + το γάζας έχει μεγαλύτερη - καλύτερη παροχή αέρα από το χάρτινο πρώτης τοποθέτησης...?
Η επιλογή σου είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός Στέφανε.Καλημέρα Θανάση! Φαντάζομαι περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες των κατασκευαστών. Εγώ από την λίγη εμπειρία μου πάντως όταν έκανα την αλλαγή τη διαφορά την κατάλαβα αμέσως και ήταν αισθητή, ειδικά από χαμηλά. Νομίζω έχω δει βίντεο στο σωλήνα με dyno. Θα ψάξω αργότερα να δω αν το βρω. Σχετικά με τη κατακράτηση σκόνης πάντως ήμουν και εγώ (πολύ) επιφυλακτικός, αλλά βλέπω με τη χρήση ότι γίνεται δουλειά. Στο τροφυ ας πούμε το προφιλτρο είχε γίνει σαν αλευρωμενο μπαρμπούνι, αλλά από μέσα γυαλιζανε όλα.