YAMAHA TENERE 700 (Προβλήματα - Λύσεις - Service - Μόντες - Αναβαθμίσεις)

Tsouk

Μέλος
Όνομα
Νίκος
Μοτό
T7
Η απαντηση που πηρα ηταν πως το προβλημα προκυπτει εξαιτιας μιας επιστρωσης που χρησιμοποιει καποιος προμηθευτης δισκων ωστε να μην σκουριαζουν εως οτου τοποθετηθουν στο μηχανακι η οποια κανει τους δισκους να κολλανε μεταξυ τους.. Παντως η Γιαμαχα γνωριζε το θεμα και τα αλλαξα στον κ. Χελιωτη επιτοπου!

Anastasis

Μέλος
Περιοχή
Athens
Όνομα
Anastasis
Μοτό
Τ7 extreme
Καλησπερα, εμενα με πρωτη και πατημενο συμπλεκτη μπορουσα να κανω και βολτα καποιες φορες. Εννοειται ειχα τσεκαρει τζογους κλπα. Ειχα συνηθισει την "δυσλειτουργια" εως οτου δοκιμασα αλλα τενερε σε καποιες βολτες και τοτε το εψαξα παραπανω. Εν τελει αλλαχτηκαν οι δισκοι σε εγγυηση και ξεγνοισα. Ημουν μπροστα στην αλλαγη των δισκων και αν και οι δισκοι ηταν σαν καινουριοι ηταν κολλημενοι μεταξυ τους και δεν ξεκολλαγαν παρα μονο με μεγαλη πιεση. Απ οτι μου ειπαν συμβαινει σε μηχανακια τελος του 23 και 24.
Σε ευχαριστω για το ίνφο!

Anastasis

Μέλος
Περιοχή
Athens
Όνομα
Anastasis
Μοτό
Τ7 extreme
Η απαντηση που πηρα ηταν πως το προβλημα προκυπτει εξαιτιας μιας επιστρωσης που χρησιμοποιει καποιος προμηθευτης δισκων ωστε να μην σκουριαζουν εως οτου τοποθετηθουν στο μηχανακι η οποια κανει τους δισκους να κολλανε μεταξυ τους.. Παντως η Γιαμαχα γνωριζε το θεμα και τα αλλαξα στον κ. Χελιωτη επιτοπου!
Ο Χελιωτης ειναι συμβεβλημενος γιαμαχα δηλαδή? Τελεια νόμιζα πως οχι

DomieMic65

Μέλος
Όνομα
Μιχάλης
Μοτό
T700
Αυτό το πράγμα τελικά κάνει πολύ καλή δουλειά.. δεν το περίμενα.
Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα με την σέλα του Tenere αλλά με αυτό έχει σαφώς διαφορά προς το καλύτερο!
Το 3ημερο δεν ήμουν και στα καλύτερα μου αλλά έκανα καμία 150χλμ περιξ της Αττικής για δοκιμή και νομίζω πως είχε αρκετή βελτίωση στην άνεση.

Το πήρα από εδώ κ για να το φορέσω στο μηχανάκι το πετσόκοψα λίγο και το επιασα με tire up. Το OCD μου κάνει παρτι... σκέφτομαι να βρω κάποιου είδους λαστιχο να περάσω περιμετρικά...

[/url
]

boxer

Μέλος
Περιοχή
Ελλαδα
Όνομα
Νικος
Μοτό
BMW
Έχει στο idea hellas στο Ηράκλειο κοντά στο 10ευρο

Είσαι ωραίος!!!! Αλλά αυτό το ξέρεις ήδη! :laugh:

Anastasis

Μέλος
Περιοχή
Athens
Όνομα
Anastasis
Μοτό
Τ7 extreme
Έχει και σε ένα κινεζικο κατάστημα στην αρχή της Πέτρου Ράλλη, στο νουμερο, 5 δίπλα από την dainese papastavrou. Εχει σε διάφορα μεγέθη ειχα πάρει και εγώ, προσφέρει και καλό αερισμό το καλοκαίρι!

DomieMic65

Μέλος
Όνομα
Μιχάλης
Μοτό
T700
Αν έβαλες link στη λέξη "εδώ", δεν πέτυχε!!!!
Βάλε μας το link, γιατί είναι όντως χρήσιμο!!! ;)
Εννοώ το πήρα από Ελλάδα και συγκεκριμένα από το ideahellas :) δεν είχα βάλει λινκ.
Έχουν το 3XL και για να μπει στο Tenere θέλει να βγει το λάστιχο που έχει τριγύρω και να το κόψεις καταλλήλως για την συγκεκριμένη σέλα.

Top Bottom