YAMAHA TENERE 700 (Προβλήματα - Λύσεις - Service - Μόντες - Αναβαθμίσεις)

Christos S

Μέλος
Όνομα
Χρηστος
Μοτό
KTM 950 ADVENTURE
BMW R1200GS ADVENTURE
KTM EXC 300
Καλησπέρα, αφού έκανα τα πρώτα 250-300 χιλιόμετρα στρώσιματος,παρατηρησα ότι σταματημένος βρίσκω πολύ δύσκολα, μην πω δεν βρίσκω καν , νεκρά....
Συνήθες φαινόμενο; θα στρώσει; να ψαχτω παραπάνω; ξέρει κανείς;;;

Στάλθηκε από το 23090RA98G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Καλησπέρα, αφού έκανα τα πρώτα 250-300 χιλιόμετρα στρώσιματος,παρατηρησα ότι σταματημένος βρίσκω πολύ δύσκολα, μην πω δεν βρίσκω καν , νεκρά....
Συνήθες φαινόμενο; θα στρώσει; να ψαχτω παραπάνω; ξέρει κανείς;;;

Η λειτουργία του σασμάν θα αλλάξει εντελώς μετά την πρώτη αλλαγή λαδιών. Ολοκλήρωσε το στρώσιμο και θα δεις μόνος σου.

snpl

Μέλος
Περιοχή
Βιβ λα Φρανς
Όνομα
Σπύρος
Μοτό
Teneke II
Η λειτουργία του σασμάν θα αλλάξει εντελώς μετά την πρώτη αλλαγή λαδιών. Ολοκλήρωσε το στρώσιμο και θα δεις μόνος σου.
Μηπως εχει σχέση με την ανάκληση για τους δίσκους και αυτό?

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Μηπως εχει σχέση με την ανάκληση για τους δίσκους και αυτό?
Ίσως να έχει. Πάντως και το δικό μου έκανε κάτι περίεργα αλλά μετά την πρώτη αλλαγή λαδιών εξαφανίστηκαν όλα.

Christos S

Μέλος
Όνομα
Χρηστος
Μοτό
KTM 950 ADVENTURE
BMW R1200GS ADVENTURE
KTM EXC 300
Πριν παραλάβω με διαβεβαίωσαν ότι η ανάκληση έχει γίνει πάντως.

stefos

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Στέφανος
Μοτό
T7
Εκτός από την πρώτη αλλαγή που είπαν οι παραπάνω, να προτείνω να κάνεις ένα έλεγχο στη ντίζα του συμπλέκτη για τον τρόπο λειτοθργείας της και τα μπόσικα; Μπορρεί να μην είναι σωστά ρυθμισμένη και να μην αποδεσμεύει το συμπλέκτη όταν τραβάς τη μανέτα.

Christos S

Μέλος
Όνομα
Χρηστος
Μοτό
KTM 950 ADVENTURE
BMW R1200GS ADVENTURE
KTM EXC 300
Εκτός από την πρώτη αλλαγή που είπαν οι παραπάνω, να προτείνω να κάνεις ένα έλεγχο στη ντίζα του συμπλέκτη για τον τρόπο λειτοθργείας της και τα μπόσικα; Μπορρεί να μην είναι σωστά ρυθμισμένη και να μην αποδεσμεύει το συμπλέκτη όταν τραβάς τη μανέτα.
Κάπως έτσι το νιώθω και εγώ, είναι το επόμενο που θα τσεκαρω

Kardabix

Μέλος
Περιοχή
Αγρίνιο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
Yamaha XTZ 690
Ερώτηση προς τους κατόχους Tenere 700. Έχει βάλει κάποιος το Κιτ που καταργεί το δοχείο αναθυμιάσεων; Έχω βρει ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά από Κόρινθο που πουλάει ένα και λέω όταν κάνω το σέρβις των 20000 χλμ που θα βγει το ρεζερβουάρ να το δοκιμάσω... https://www.car.gr/parts/view/336216499-set-katargisis-evap-canister-yamaha-mt-07-tenere-700-tracer-7-gt-wolverine-1000-wolverine-850-xsr-700-yzf-r7

Top Bottom