YAMAHA TENERE 700 (Προβλήματα - Λύσεις - Service - Μόντες - Αναβαθμίσεις)

Δεν έχω ψάξει αλλά κάτσε να δω και το βίντεο που ανέβασες .
Εγω μια φορά όπως είναι τώρα χωρίς πειράγματα και πειράματα μια χαρά το βλέπω το μηχανάκι ..
Αν αρχίσουμε και σκαλίζουμε τότε θα μπούνε πολλά στο παιχνίδι και δεν θέλω να έχω έλκος σε τόσο μικρή ηλικία :cool:

Εμένα το μόνο που με προβληματίζει -λέμε τώρα- με όλα αυτά είναι το ότι τα μηχανάκια, ειδικά όσο περνάει ο καιρός και οι περιορισμοί ρύπων κλπ γίνονται όλο και πιο αυστηροί, έρχονται με όλο και πιο φτωχές αναλογίες καυσίμου πράγμα που όπως λέει και ο μάστορας αλλά και ο Claude πιο πάνω, πέρα από την απόδοση, που στο T7 όντως υπάρχει ένας δισταγμός σε κάποια σημεία στις μεσαίες νομίζω, μπορεί σε βάθος χρόνου να επηρεάζει και την αξιοπιστία του κινητήρα -πάλι λέμε τώρα!!
Σε απλά ελληνικά όπως ακούγεται και στο βίντεο «το φτωχό μείγμα μπορεί να κάνει ζημιά το λίγο και σωστά υπολογισμένο πιο πλούσιο όχι»! Για αυτό μάλλον και ο AI λέει πως ακόμα και χωρίς εξάτμιση κλπ έχει νόημα να γίνει προγραμματισμός.
Όλα αυτά τα συζητώ εγκυκλοπαιδικά πιο πολύ! Το μοτέρ του τενερέ το πιο πιθανό είναι ότι και να του κάνει κανείς, να ζήσει πιο πολύ από όλους μας! Χαχαχα…

Αφήνω αυτό εδώ....αναλυτικές πληροφορίες μετά το δυναμομετρο ...

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφήνω αυτό εδώ....αναλυτικές πληροφορίες μετά το δυναμομετρο ...

Στάλθηκε από το Power Armor 19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απόστολε εννοείς το έχεις εγκαταστήσει;

Σε αυτή την περίπτωση ο προγραμματισμός της ecu είναι οπωσδήποτε απαραίτητος φαντάζομαι!

Απόστολε εννοείς το έχεις εγκαταστήσει;

Σε αυτή την περίπτωση ο προγραμματισμός της ecu είναι οπωσδήποτε απαραίτητος φαντάζομαι!

δεν εχει ερθει ακομα ....καλα ουτε το μηχανακι εχει ερθει ακομα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα....

πολλα σχολια λενε οτι ειναι καλυτερο και απο gytr και να η εγκατασταση προγραμματος ειναι απαραιτητη... αλλα μια και θα μπω σε διαδικασιες θα ριξω θερμοκρασιες ( δεν εχω ψαξει πως το κανουν) να καταργησω imobilizer για λογους ασφαλειας ....

Back
Top Bottom