Yamaha WR250F και WR450F 2018

lleonidas

Μέλος
Όνομα
Λεωνίδας
Μοτό
Αμήχανος!
Το WR250F διαθέτει πλήθος βελτιώσεων, ξεκινώντας από τον κινητήρα με τη νέα κυλινδροκεφαλή και τις επανασχεδιασμένες εισαγωγές και εξαγωγές που συνδυάζονται με το νέο, κοντύτερο αυλό εισαγωγής προκειμένου να αυξηθεί η παροχή δύναμης ψηλά. Καινούργιοι είναι επίσης οι εκκεντροφόροι και τα ελατήρια των βαλβίδων, με στόχο το "γέμισμα" της ροπής στη χαμηλομεσαία περιοχή των στροφών. Το έμβολο είναι κι αυτό νέο, ελαφρύτερο, με κοντύτερο πύρο που διαθέτει επίστρωση DLC για μείωση των τριβών και ενίσχυση της αντοχής του. Ο στρόφαλος έχει διαφορετικό ζύγισμα και νέες μπιέλες, ενώ η ECU διαθέτει κι αυτή επανασχεδιασμένους τρισδιάστατους χάρτες για τον ψεκασμό που ανεβάζουν και το όριο των στροφών. Επανασχεδιασμένος είναι ο μοχλός του συμπλέκτη προκειμένου να βελτιωθεί η αίσθηση, ενώ για μείωση του βάρους απομακρύνθηκε η μανιβέλα μαζί με τα γρανάζια και τον μηχανισμό της.
α από τις σημαντικότερες αλλαγές αφορά το πλαίσιο, αφού πλέον το WR250F διαθέτει νέο πλαίσιο βασισμένο στου YZ250F με φαρδύτερο κεντρικό δοκό, νέες βάσεις για τον κινητήρα και διαφορετική τοποθέτηση για τα μαρσπιέ, έτσι ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η σταθερότητα και η συνολική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας.
Τέλος, άλλαξαν και οι ρυθμίσεις στις αναρτήσεις της KYB προκειμένου να συνεργαστούν με το νέο πλαίσιο και φυσικά εντελώς καινούργια είναι τα γραφικά και οι μπλε ζάντες.




Το WR450F δέχτηκε κι αυτό με τη σειρά του βελτιώσεις, όπως η νέα ECU που υπόσχεται καλύτερη αίσθηση στο γκάζι χάρη στην βελτιστοποίηση του ψεκασμού και του χρονισμού της ανάφλεξης, ενώ οι διαφορετικές εργοστασιακές ρυθμίσεις των αναρτήσεων έγιναν με γνώμονα την βελτίωση της συμπεριφοράς, κάτι στο οποίο συνηγορεί και η μείωση του βάρους χάρη στην απομάκρυνση της μανιβέλας. Τα νέα γραφικά και οι μπλε ζάντες είναι παρόντα και στο μεγάλο μονοκύλινδρο της Yamaha.
Σύμφωνα με το εργοστάσιο, η διάθεση των νέων WR250F και WR450F θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2017.




Πηγή
 

Ioannis G.

Μέλος
Όνομα
Ιωάννης
Μοτό
Honda Nx 650 dominator 98
Έρωτας και αρρώστια μαζί.

Όσο τούμπανα και να είναι τα ευρωπαϊκά, αυτό το μπλε θα μας τρώει .

(Πρώην κάτοχος wr426f)
 
Top Bottom