Έτσι ειναι Γιωργη, το βλεπω και απο τους πελατες μου. Μετα απο καποια ηλικια η ζεστη και ο ηλιος σε επηρεάζουν περισσοτερο. Δε πειραζει, ασε την ασφαλτο σε εμας τους νεους αυτες τις μερεςοι επομενες μερες θα ειναι καυτες....
θα κατσω σπιτι ...
τα υπολοιπα μετα τον καυσωνα....![]()
ποτε ειπαμε οτι φευγουμε για βολτα ????ασε την ασφαλτο σε εμας τους νεους αυτες τις μερες
Γιωργάκη, τον σπας βλέπω τον ... καρπό
Οπότε τα 5 που καίει το XR σε τέτοιες συνθήκες τα λες και αναπτήρα, αν συνυπολογίσουμε την διαφορά σε δύναμη.και ταχυτητες μεχρι 95 χλμ /ωρα , 3,15lt/100 χλμ.
για ποιο xr ομιλεις ?Οπότε τα 5 που καίει το XR σε τέτοιες συνθήκες τα λες και αναπτήρα, αν συνυπολογίσουμε την διαφορά σε δύναμη.
Όλα καλά παιδιά, συνεχίστε.
αμα δινεις τεσσερις φορες τα λεφτα του voge για να το αγορασεις δεν σε νοιαζει η βενζινη,τι 3,15, τι 5, τι 15.Αυτα ειναι για πτωχαντζες σαν και μας.Ένα από το χωριό που χαλάει και έχει τόσα άλογα ρόδα όσα τα κυβικά του ζοντες
Πτωχός μόνο με τα δικά σου λεφτά, όταν είναι για των άλλων είσαι #teamKoulis και λίγα πληρώνετε και πείτε και φχαριστω πλεμπαίοι.αμα δινεις τεσσερις φορες τα λεφτα του voge για να το αγορασεις δεν σε νοιαζει η βενζινη,τι 3,15, τι 5, τι 15.Αυτα ειναι για πτωχαντζες σαν και μας.![]()
δεν αντεληφθην το πνευμα σας αγαπητε μου,αλλα δεν ειναι και ικανη και αναγκαια συνθηκη ,που λετε και σεις οι του πρακτικου λυκειου.Πτωχός μόνο με τα δικά σου λεφτά, όταν είναι για των άλλων είσαι #teamKoulis και λίγα πληρώνετε και πείτε και φχαριστω πλεμπαίοι.
Μην τρελαθουμε τώρα.
Μην με συγχιζεις πορτοκαλί φατρία γιατί θυμήθηκα τα 1.37 που δίναμε Ιούνιο του 20, πριν τα moonop.... Εννοώ οι φίλοι της ελεύθερης αγοράς αποφασίσουν ότι θα επιτραπεί αύξηση ένα ευρώ το λίτρο των καυσίμων με πολλαπλασιασμό των κερδών των χορηγών τους γιατί δεν είμαστε σοβιετική ένωση να μπει φρένο στην ιδιωτική πρωτοβουλία και τέλος πάντων αυτοκίνητο έχετε, πλούσιοι είστε, δεν υπάρχει κόσμος που ζει από τον μισθό του, είστε και καβαντζοboostες και αυξησατε τις καταθέσεις σας.Ποια 5 βρε κατσαπλιαδες...
τι θες να πεις Βιρνα ???Όταν λέμε μπορεί να κάψει 5, μπορεί.
Να πω εγώ, η μας έχεις για 3τοδευτερες.....τι θες να πεις Βιρνα ???
θες να πεις κατι ???
πες Βιρνα ....