Αρκούδα από τα Σταν

stavrouliasp

Μέλος
Όνομα
Παντελής
Μοτό
DR800S
Military road για ακόμη μια φορά..



Είχαμε πολύ καλό ρυθμό και τα χιλιόμετρα έβγαιναν καλά ώσπου κάπου πριν το Γκόρι, σε έναν ανισόπεδο αυτοκινητόδρομο με διάζωμα στη μέση αισθάνομαι τη μηχανή μου να κουνάει επικίνδυνα. Κάνω στην άκρη και βλέπω ότι είχα πάθει πάλι λάστιχο. Το κακό είναι ότι μισό λεπτό πιο πριν με είχε προσπεράσει ο Χριστόφορος και δεν με είδε που έμεινα. Τηλέφωνα και τέτοια χαζά απλά δεν έπαιζαν. Προσπαθούσα να σταματήσω κανένα αυτοκίνητο για να ειδοποιήσουν τον Χριστόφορο που είχε τα εργαλεία και που λογικά θα σταματούσε πιο κάτω αλλά τίποτα. Ούτε η αστυνομία δεν σταματούσε. Μετά από κάποια ώρα βλέπω τον Χριστόφορο ερχόμενο απέναντι να με έχει εντοπίσει από το αντίθετο ρεύμα, αλλά πάλι έπρεπε να κάνει αρκετά χιλιόμετρα για να βρει άνοιγμα για αναστροφή. Με τα πολλά έφτασε σε εμένα και μου αλλάζει πάλι μέσα σε 5 λεπτά το λάστιχο…





Εκεί που πάμε όμως να βάλουμε τον τροχό πάλι στη θέση του διαπιστώνουμε ότι κάτι πιο σοβαρό έχει συμβεί. Το ρουλεμάν της γραναζιέρας, λογικά από το απίστευτο κοπάνημα όλων των προηγούμενων ημερών, είχε απλά διαλυθεί (μαζεύαμε τα μπιλάκια από την άσφαλτο – όποιος τα θέλει για να παίξει ο γιός του βόλους ας μου πει). Η αλήθεια είναι ότι μου είχε πει ο Χριστόφορος ότι κάτι ακούγεται εκεί κάτω αλλά δεν του δώσαμε ιδιαίτερη σημασία γιατί το αποδώσαμε σε φθαρμένη αλυσίδα. Ρουλεμάν είχε μαζί του διάφορα ο Χριστόφορος αλλά όχι το συγκεκριμένο. Το Γκόρι όμως ήταν πολύ κοντά και εκεί θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας και να αναζητήσουμε ένα. Προσπαθήσαμε να προχωρήσουμε χωρίς το ρουλεμάν (και με ελάχιστη ταχύτητα) αλλά το γρανάζι έπαιζε τρελά και θα έβγαινε σίγουρα η αλυσίδα. Τελικά το δέσαμε με δεματικά στις ακτίνες και σιγά σιγά μας έβγαλε μέχρι την πόλη. Τρελή κούραση και ταλαιπωρία και όλα αυτά στον δρόμο κάτω από ντάλα ήλιο..

Το Γκόρι βρίσκεται 76 χιλιόμετρα δυτικά της πρωτεύουσας της Γεωργίας Τιφλίδας και είχαμε μείνει την προηγούμενη χρονιά εκεί στο ταξίδι μας στον Καύκασο. Είναι η γενέτειρα του πρώην Σοβιετικού ηγέτη Ιωσήφ Στάλιν και στην πόλη υπάρχει μουσείο και ανδριάντας του. Αποτελεί συγκοινωνιακό κόμβο της χώρας καθώς από εκεί περνά ο κεντρικός αυτοκινητόδρομός της, αλλά και ο αγωγός πετρελαίου της BP από το Μπακού. Τον Αύγουστο του 2008 το Γκόρι καταλήφθηκε για λίγο από ρωσικά στρατεύματα κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ των δυο χωρών με αφορμή την επίθεση της Γεωργίας στη Νότια Οσετία, και υπέστη σοβαρές ζημιές από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε στόχους μέσα και έξω από την πόλη. Παρόλα αυτά παραμένει μια πολύ όμορφη πόλη με ένα εντυπωσιακό κάστρο και παλιά πόλη στο κέντρο (που την προηγούμενη χρονιά δεν τα είχαμε πάρει καν πρέφα).





Ρωτήσαμε στο καλό ξενοδοχείο Inturist που γνωρίζαμε από πέρυσι (https://www.google.gr/maps/place/Hotel INTURIST GORI სასტუმრო ინტურისტი გორი/@41.9852031,44.1133489,17z/data=!4m10!1m2!2m1!1shotel!3m6!1s0x0:0xb81fc8ff130246a3!5m1!1s2018-04-11!8m2!3d41.985203!4d44.1133489) αλλά ήταν γεμάτο. Απογοήτευση, μια που με μπανταρισμένο το γρανάζι δεν ήθελα να κάνω χιλιόμετρα ψάχνοντας και να το ζορίζω.

Τελικά αφού ρωτήσαμε μερικούς ντόπιους φτάσαμε στην παλιά πόλη όπου βρήκαμε το εξαιρετικό και οικονομικό ξενοδοχείο Flora (https://www.facebook.com/1hotelflora/)



Αμέσως τηλέφωνο Ελλάδα στον @el-Gatto για νας μας βρει τον κωδικό και τις διαστάσεις του γ@μορουλεμάν. Ξεκούραση και φαγητό (πίτσα για να είμαστε σίγουροι) και πλύσιμο – άπλωμα στα ρούχα μας μια που λογικά δεν θα είχαμε άλλο χώμα μέχρι την επιστροφή μας Ελλάδα. Την επόμενη ημέρα, με τις πληροφορίες από τον Γάτο και το ρουλεμάν ανά χείρας ζητήσαμε από τον γιο του ξενοδόχου που ήξερε λίγα αγγλικά να μας καλέσει ένα ταξί που να μας πάει σε κάποιο συνεργείο και βλέπουμε. Τελικά ο συνεργειάς ήταν ένας νέος άνθρωπος, ωραίος τύπος, ο οποίος είχε ζήσει και μερικά χρόνια στην Ελλάδα! Άκου εκεί περίπτωση. Ο άνθρωπος μίλησε με κάποιους δικούς του και σε λίγη ώρα είχαμε στην κατοχή μας το πολυπόθητο ρουλεμάν! (και skf παρακαλώ). Μοντάρισμα τον τροχό και βουρ για να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

stavrouliasp

Μέλος
Όνομα
Παντελής
Μοτό
DR800S
ξεχασες παντελη να αναφερεις το κοσμοπολιτικο νταλας στο κυργισταν,ηταν η πρωτη μας διανυκτερευση χωρις τα παιδια
το ξεχασες?
Ρε φίλε έχεις δίκιο! Δεν ήταν η Ταράζ η πόλη που μείναμε το πρώτο βράδυ μόνοι μας άλλα το Τάλας (ή κατ' εμάς Ντάλας)! Γιαυτό δεν μπορούσα να βρω που μέναμε όσο και αν έψαχνα. Τελικά, ας το προσθέσω εδώ, μείναμε στο σχετικά ικανοποιητικό Yerlan Hotel (έχει και ιστοσελίδα τρομάρα του http://hata.kg/).
 

stavrouliasp

Μέλος
Όνομα
Παντελής
Μοτό
DR800S
Η επιστροφή μέχρι το Cesme κύλησε διαδικαστικά. Ζόρικα λόγω ζέστης και πολλών χιλιομέτρων αλλά ομαλά. Η μια διανυκτέρευση έγινε σε ένα παραλιακό ξενοδοχείο στην Τραπεζούντα και η επόμενη σε ένα καλοχώρι, που το ξενοδοχείο για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγω ήταν γεμάτο γυναίκες…Εκεί πετύχαμε και τον τελευταίο μας γάμο. Η επόμενη ημέρα μας βρήκε να περιμένουμε στο Τσεσμέ το πλοίο για την Χίο. Είχαμε φτάσει αρκετά νωρίς οπότε βρήκα χρόνο να επισκεφτώ και ένα γνήσιο Τούρκικο μπαρμπέρικο για ξύρισμα μετά από ένα μήνα αποχή αυτό.

Περάσαμε απέναντι στην Ελλάδα και κάτσαμε ένα ακόμη βράδυ στην Χίο μια που δεν βόλευε το καράβι για Πειραιά. Τελικά Κυριακή πρωί ήμασταν στην Αθήνα αφού είχαμε εξαντλήσει μέχρι τέλους την άδεια του ενός μήνα που είχαμε και βλέποντας όσα περισσότερα θα μπορούσε κάποιος να δει στα μέρη αυτά στο, όντως, περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σε συζήτηση με φίλους άκουγα ότι αυτό το ταξίδι, για να βιώσει κάποιος τα μέγιστα, χρειάζεται τουλάχιστον δύο μήνες. Μπορεί. Δεν διαφωνώ. Εγώ πάντως αυτό το διάστημα είχα διαθέσιμο (και αυτό με πολύ κόπο, αρκετές θυσίες και απίστευτη υπομονή από την μέλλουσα γυναίκα μου) και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να το αναλώσω διαφορετικά.

Ήταν ένα ταξίδι που μου χάρισε απίστευτες στιγμές, εικόνες και εμπειρίες. Άλλωστε, όπως είχε πει κάποιος εδώ μέσα, ένα ταξίδι είναι από τα λίγα πράγματα που ενώ ξοδεύεις χρήματα γίνεσαι πιο πλούσιος. Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο, τον Χριστόφορο και τον Κώστα (με ηλικιακή σειρά) που το έζησαν αυτό μαζί μου και σίγουρα όσους από εδώ διάβασαν το ταξιδιωτικό και τους ταξίδεψε νοητά στα μέρη αυτά. Ξέρω ότι η γραφή μου ούτε καν μπορεί, από αφηγηματικής πλευράς, να φτάσει ορισμένων παιδιών από εδώ και οι φωτογραφίες μου σίγουρα ωχριούν μπροστά σε αυτές άλλων συμφορουμιτών. Όπως είπε όμως ο Κώστας, προσπάθησα μέσα από αυτό το ταξιδιωτικό να δώσω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσα στον αναγνώστη ώστε να αποτελέσει μια παρακαταθήκη και να βοηθήσει όποιον στο μέλλον θα θελήσει να κάνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο.

 
Τελευταία επεξεργασία:

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Παντελή..... Και λοιπές "αδερφές" δυνάμεις!
Το advride δεν είναι ο "κύκλος των χαμένων ποιητών", αλλά μια ταξιδιωτική βιβλιοθήκη πληροφοριων, που έχει την τύχη τα μέλη της όπως εσείς να την γεμίζετε με πληροφορίες, που μπορεί κάποιος διαβάζοντας την βόλτα σας, να κάνει και αυτός το όνειρο του πραγματικότητα.
Υπάρχουν πολλοί " ταξιδευταραδες" που αντλούν πληροφορίες από χώρους σαν το advride και στις παρέες τους το παίζουν "Κολόμβοι".... Μην ανοίξω το στόμα μου.... Μέρες που ειναι:cool:

Εγώ προσωπικά δεν θα καταφέρω να κάνω ποτέ τέτοια ταξίδια, λόγω περιορισμένων ημερών άδειας, αλλά καταφέρνετε να με παίρνετε μαζί σας όσοι μας κάνετε την τιμή και μας δείχνετε με τέτοια λεπτομέρεια και πληροφορία τις Ταξιδάρες σας.

Να είστε καλά να ταξιδεύετε και πάντα με τα λιγότερα απρόοπτα. :friendship:
 

George_M.

..ο Βαρθολομαίος..!
Περιοχή
Ανατολικα της Αττικης...
Όνομα
George.
Μοτό
R1100GS 75th Aniversary Edition.
ειναι υπεροχο να σου ''δειχνουν τον κοσμο'' μεσα απο μια εντυπωσιακη περιπετεια 2 τροχων!
εικονες,γεγονοτα κ δυναμεις χαρακτηρων που δυσκολα ξεχνας.
κραταω την παρακατω φωτο που πραγματικα με καθηλωσε κ ευχομαι παντα να ταξιδευετε σε νεους τοπους!:friendship:
 

ilai

Μέλος
Όνομα
HΛΙΑΣ
Μοτό
.
Παντελή..... Και λοιπές "αδερφές" δυνάμεις!
Το advride δεν είναι ο "κύκλος των χαμένων ποιητών", αλλά μια ταξιδιωτική βιβλιοθήκη πληροφοριων, που έχει την τύχη τα μέλη της όπως εσείς να την γεμίζετε με πληροφορίες, που μπορεί κάποιος διαβάζοντας την βόλτα σας, να κάνει και αυτός το όνειρο του πραγματικότητα.
Υπάρχουν πολλοί " ταξιδευταραδες" που αντλούν πληροφορίες από χώρους σαν το advride και στις παρέες τους το παίζουν "Κολόμβοι".... Μην ανοίξω το στόμα μου.... Μέρες που ειναι:cool:

Εγώ προσωπικά δεν θα καταφέρω να κάνω ποτέ τέτοια ταξίδια, λόγω περιορισμένων ημερών άδειας, αλλά καταφέρνετε να με παίρνετε μαζί σας όσοι μας κάνετε την τιμή και μας δείχνετε με τέτοια λεπτομέρεια και πληροφορία τις Ταξιδάρες σας.

Να είστε καλά να ταξιδεύετε και πάντα με τα λιγότερα απρόοπτα. :friendship:
έγραψες Μανιακ +1190
 

Aldebaran

Πορτοκαλί μέλος.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Συγχαρητηρια στην παρεα για αυτο το σπουδαιο εγχειρημα και προσπαθεια αποκτησης εμπειριων....γιατι στην τελικη οι εμπειριες μενουν σε αυτην τη ρημαδα τη ζωη και ειναι αυτα που θυμασαι, οταν ερθει η ωρα της Αληθειας....

Να πω εδω οτι ηταν πολυ ευστοχη η επιλογη να αναφερθουν ολες οι πτυχες του ταξιδιου, δεδομενου οτι χαρακτηρες και νοοτροπιες του καθενος, φαινονται στα δυσκολα.
Αυτο συμβαινει σε ολα τα ομαδικα εγχειρήματα τα οποια περιλαμβανουν δυσκολες συνθηκες (παραδειγμα πολυημερος ιστιοπλοικος αγωνας ή ορειβατικες,πεζοπορικες αναβασεις) και οι συμμετεχοντες τελικα δεν ειναι τοσο γνωστοι οσο νομιζαν.
Αν θελεις, αποτελει και ενα φιλτρο, με ποιον θα επιλεξεις να εκτελέσεις το επομενο ταξιδι σου, μοτοσυκλετιστικο η μη.

Ευγε για την παρουσιαση και για τις εικονες και ευχαριστω για τις πληροφοριες που, οπως ειπε και ο Κωστας, αποτελουν μπουσουλα για καποιον ο οποιος θα επιχειρήσει να κανει παρομοιο ταξιδι.

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Savvas62

Μοτοβόλτα = ΙΕΡΗ - ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ και ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ
Όνομα
Σάββας
Μοτό
HONDA RC 90, HONDA HF-05, HONDA PCX 125+150, YAMAHA CYGNUS
Ευχαριστούμε Παντελή, Γιώργο, Χριστόφορε και Κώστα για το υπέροχο ταξίδι που μοιραστήκατε μαζί μας !
Νάστε πάντα καλά, όρθιοι και υγιείς να μας ταξιδέψετε ξανά ! :biker2:
 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Παντελή..... Και λοιπές "αδερφές" δυνάμεις!
Το advride δεν είναι ο "κύκλος των χαμένων ποιητών", αλλά μια ταξιδιωτική βιβλιοθήκη πληροφοριων, που έχει την τύχη τα μέλη της όπως εσείς να την γεμίζετε με πληροφορίες, που μπορεί κάποιος διαβάζοντας την βόλτα σας, να κάνει και αυτός το όνειρο του πραγματικότητα.
Υπάρχουν πολλοί " ταξιδευταραδες" που αντλούν πληροφορίες από χώρους σαν το advride και στις παρέες τους το παίζουν "Κολόμβοι".... Μην ανοίξω το στόμα μου.... Μέρες που ειναι:cool:

Εγώ προσωπικά δεν θα καταφέρω να κάνω ποτέ τέτοια ταξίδια, λόγω περιορισμένων ημερών άδειας, αλλά καταφέρνετε να με παίρνετε μαζί σας όσοι μας κάνετε την τιμή και μας δείχνετε με τέτοια λεπτομέρεια και πληροφορία τις Ταξιδάρες σας.

Να είστε καλά να ταξιδεύετε και πάντα με τα λιγότερα απρόοπτα. :friendship:
να μην λεμε τα ιδια...
 

el-Gatto

Ανήσυχο μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R1200GSA
KTM 990 ADV
Κάποια στιγμή το θέμα ,μου "έφυγε μπρός" αρκετές σελίδες ,λόγω έλειψης χρόνου ,οπότε το άφησα για την στιγμή εκείνη την κατάλληλη ,που θα μπορέσω να το "πιώ" μονορούφι.
Το'χω ψιλοζήσει όμως κατα την διάρκεια ,κ κυρίως μετά την επιστροφή σας ,με κατ'ιδίαν συζητήσεις/αφηγήσεις.
Εκτός από το κλασικό: Ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε μαζί μας ,με τόση λεπτομέρεια :friendship:
...θα'θελα να πω 2-3 πραγματάκια ,τα οποία αποτελούν βεβαια προσωπική μου γνώμη/εκτίμηση

1) Το σημαντικότερο σε ένα τέτοιο ταξίδι ,είναι να πάνε κ να γυρίσουν ΟΛΟΙ σώοι κ αβλαβείς.

2) Σ'ένα πολυήμερο ταξίδι ,κ μάλλιστα υπό αντίξοες συνθήκες ,τα λάθη κ οι εντάσεις εκατέρωθεν ,είναι δεδομένο οτι θα υπάρξουν.
Κανένας χαρακτήρας δεν ταυτίζεται με κάποιον άλλον ,κανείς δεν έχει τις ίδιες αντοχές με κάποιον άλλον ,κ κανένας δεν διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις με την ίδια νηφαλιότητα.
Αυτό όμως ,δεν μειώνει σε καμία περίπτωση ,ούτε τα άτομα σαν μονάδες ,ούτε φυσικά κ την αξία της ταξιδιωτικής παρέας.
Αμα τη ασφαλή επιστροφή λοιπόν ,κρατάς τα καλά ,κι αφήνεις τα υπόλοιπα να "φύγουν".:)

3) Αν έχετε ΑΝΤΕΡΑ ,ξανακάντε το με ΚΤΜ ωΡέ Qφάλες. :p


Γιώργη - Χριστόφορε - Παντελή - Κωστή ... :friendship::friendship::friendship::friendship:
(η σειρά των ονομάτων ηλικιακή);)
 
Τελευταία επεξεργασία:

stavrouliasp

Μέλος
Όνομα
Παντελής
Μοτό
DR800S
... Αν έχετε ΑΝΤΕΡΑ ,ξανακάντε το με ΚΤΜ ωΡέ Qφάλες...
Χαχαχαχα. Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Η αλήθεια είναι ότι σε όλο το ταξίδι δεν είδαμε ούτε ένα ktm (πλην του Sabor το οποίο όμως ήταν αερομεταφερομενο και συνεπώς δεν μετράει). Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του..
 

Aldebaran

Πορτοκαλί μέλος.
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 690 Enduro '08
Υπαρχουν ταξιδιωτικα απο Ευρωπη μεχρι magadan που εχουν γινει με KTM.

Και χωρις οχηματα υποστηριξης περικαλω....

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

el-Gatto

Ανήσυχο μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R1200GSA
KTM 990 ADV
Χαχαχαχα. Σε αυτό δεν έχεις άδικο. Η αλήθεια είναι ότι σε όλο το ταξίδι δεν είδαμε ούτε ένα ktm (πλην του Sabor το οποίο όμως ήταν αερομεταφερομενο και συνεπώς δεν μετράει). Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του..
Eγω πάντως περίμενα άλλη απάντηση.:)
"Το περσυνό το κάναμε κ' με με ΚΤΜ" ;)

Οπως και να'χει ,πάλι :friendship:
 

nikos_pc

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Νίκος
Μοτό
TIGER 800 XC
Υπέροχο ταξίδι το διάβαζα και ξεχνιόμουν. Πολύ περιγραφικά και πολύ όμορφα όλα, κυριολεκτικά ταξίδι ζωής.

Υγ. Μακάρι να ήσασταν εκεί παραπάνω καιρό να είχαμε να διαβάσουμε και να δούμε πιο πολλά πράγματα.
 

desert fox

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονικη
Όνομα
Δημητρης
Μοτό
Σε αναμονη......
Παντελή..... Και λοιπές "αδερφές" δυνάμεις!
Το advride δεν είναι ο "κύκλος των χαμένων ποιητών", αλλά μια ταξιδιωτική βιβλιοθήκη πληροφοριων, που έχει την τύχη τα μέλη της όπως εσείς να την γεμίζετε με πληροφορίες, που μπορεί κάποιος διαβάζοντας την βόλτα σας, να κάνει και αυτός το όνειρο του πραγματικότητα.
Υπάρχουν πολλοί " ταξιδευταραδες" που αντλούν πληροφορίες από χώρους σαν το advride και στις παρέες τους το παίζουν "Κολόμβοι".... Μην ανοίξω το στόμα μου.... Μέρες που ειναι:cool:

Εγώ προσωπικά δεν θα καταφέρω να κάνω ποτέ τέτοια ταξίδια, λόγω περιορισμένων ημερών άδειας, αλλά καταφέρνετε να με παίρνετε μαζί σας όσοι μας κάνετε την τιμή και μας δείχνετε με τέτοια λεπτομέρεια και πληροφορία τις Ταξιδάρες σας.

Να είστε καλά να ταξιδεύετε και πάντα με τα λιγότερα απρόοπτα. :friendship:
Κάποια στιγμή το θέμα ,μου "έφυγε μπρός" αρκετές σελίδες ,λόγω έλειψης χρόνου ,οπότε το άφησα για την στιγμή εκείνη την κατάλληλη ,που θα μπορέσω να το "πιώ" μονορούφι.
Το'χω ψιλοζήσει όμως κατα την διάρκεια ,κ κυρίως μετά την επιστροφή σας ,με κατ'ιδίαν συζητήσεις/αφηγήσεις.
Εκτός από το κλασικό: Ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε μαζί μας ,με τόση λεπτομέρεια :friendship:
...θα'θελα να πω 2-3 πραγματάκια ,τα οποία αποτελούν βεβαια προσωπική μου γνώμη/εκτίμηση

1) Το σημαντικότερο σε ένα τέτοιο ταξίδι ,είναι να πάνε κ να γυρίσουν ΟΛΟΙ σώοι κ αβλαβείς.

2) Σ'ένα πολυήμερο ταξίδι ,κ μάλλιστα υπό αντίξοες συνθήκες ,τα λάθη κ οι εντάσεις εκατέρωθεν ,είναι δεδομένο οτι θα υπάρξουν.
Κανένας χαρακτήρας δεν ταυτίζεται με κάποιον άλλον ,κανείς δεν έχει τις ίδιες αντοχές με κάποιον άλλον ,κ κανένας δεν διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις με την ίδια νηφαλιότητα.
Αυτό όμως ,δεν μειώνει σε καμία περίπτωση ,ούτε τα άτομα σαν μονάδες ,ούτε φυσικά κ την αξία της ταξιδιωτικής παρέας.
Αμα τη ασφαλή επιστροφή λοιπόν ,κρατάς τα καλά ,κι αφήνεις τα υπόλοιπα να "φύγουν".:)

3) Αν έχετε ΑΝΤΕΡΑ ,ξανακάντε το με ΚΤΜ ωΡέ Qφάλες. :p


Γιώργη - Χριστόφορε - Παντελή - Κωστή ... :friendship::friendship::friendship::friendship:
(η σειρά των ονομάτων ηλικιακή);)

Τα ειπαν ολα οι προλαλλησαντες.
Ευχαριστουμε ολα τα παιδια για αυτο το αναλυτηκα δοσμενο ταξιδιωτικο και για τις χρησιμες πληροφοριες .
Τετοια ταξιδια ειναι "ταξιδια ζωης" που σε κανουν καλυτερο, αποκτωντας γνωσεις και αναθεωρεις πραγματα σε πολλα επιπεδα.
Να ειστε παντα καλα και ευχομαι στον @XLGeorge και στον @onroad που βρισκονται αυτην την ωρα στο Mαροκο να αποκομισουν κι εκει εμπειριες ακομα καλυτερες.
Παντελη κα Χριστοφορε για εσας ευχομαι να ξανακανετε τετοιο επικο ταξιδι εφοδιασμενοι με την πειρα και την εμπειρια που αποκτησατε. Να ειστε παντα καλα!
 
Top Bottom