Ασφαλτινα Κρητικα βουνα,η προετοιμασια!! 3ημερο Πρωτομαγιας

Κατάσταση
Κλειδωμένο. Δεν γίνεται να απαντήσετε εδώ.

Nick_990

Μέλος
Περιοχή
Ηρακλειο κρητης
Όνομα
Νικος
Μοτό
KTM 990R
Καλημέρα ;)

Να υπενθυμίσω , 9 μέρες ακόμα για την προσφορά των ακτοπλοϊκών ;)

(Για να δείτε αναλυτικά τις προσφορές πηγαίνετε στο ποστ #137 )


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

ilai

Μέλος
Όνομα
HΛΙΑΣ
Μοτό
.
1) Nick_990 Ηράκλειο..................Μονός
2) xaritos Χανιά.........................Μονός
3) gsmaniac Πειραιάς..................Διπλός
4) yns Ηράκλειο........................Διπλός
5) Adventure950 Άγ.Νικόλαος.......Μονός
6) ilai Aστρος.........................Μονός
7) jmar_oulis Χανιά...................Μονός
8) Phoenix χαλκιδα....................Διπλος
9) metras1100 εξαρχεια..............Διπλος
10) kon/nos Πειραιας.................Διπλος
11) mike Ρέθυμνο.....................Μονός
12) Saitman............................Μόνος
13) Goukos Λάρισα....................Διπλός
14) Κώστας Λεωνίδιο...................Διπλός
15) ΝΙΚΟS PAPADOPOULOS............Διπλος
16) Markas Ηρακλειο..................Διπλος
17)GiorgosGs1200......................Διπλος
18)
19)
20)
 

xaritos

Μέλος
Περιοχή
Κισσαμος Χανια
Όνομα
Χαριτος
Μοτό
Μπομπος ινοβα125 ΖΧ 250 08 ΖΧ 10 08
Θα ειναι ενας αφρικανος μαζι μου μονος (Νικος),ενας βεστρομας διπλος, (Διογενης) και ενας ντιαρακιας μονος, (Μανος) θα ακολουθησομε την πρωτη μερα αλλα την δευτερη θα μηνομε κατω Ζακρο!!:friendship::brbq::brs::plqtr::ckg:
Σκηνακια ολοι!!!:p
 
Τελευταία επεξεργασία:

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Τα τελευταία νέα από τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι ότι έχουμε 50% έκπτωση στις ΑΝΕΚ και 30% έκπτωση στις Μινωικές στα εισιτήρια αναβάτη, συνεπιβάτη και μοτοσυκλέτας.
Η έκπτωση ισχύει για εισιτήριο με καμπίνα. Δεν ισχύουν άλλες εκπτώσεις. Δεν ισχύει έκπτωση για επιβάτη χωρίς όχημα (εκτός αν είναι συνεπιβάτης), με αυτοκίνητο, ούτε για 3ο άτομο.

Για να επιτευχθεί η έκπτωση πρέπει το αργότερο μέχρι τις 14 Απριλίου να έχουμε ονοματεπώνυμα επιβατών και αριθμό κυκλοφορίας μοτοσυκλέτας. Θα μας τα κοινοποιήσετε με προσωπικό μήνυμα όταν ξεκινήσει η λίστα.

Οι τιμές (πήγαινε - έλα) Πειραιάς - Ηράκλειο (28/4) και Ηράκλειο - Πειραιάς (1/5) έχουν ως εξής:

ΑΝΕΚ με έκπτωση 50%
1 άτομο + μοτοσυκλέτα σε τετράκλινη εσωτερική (ΑΒ4 & ΜΟΤΟ) = (53 + 19) *2 = 144€. Με την έκπτωση -50%: 72€
1 άτομο + μοτοσυκλέτα σε δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2/Β2 & ΜΟΤΟ) = (75 + 19) *2 = 188€. Με την έκπτωση -50%: 94€
2 άτομα + μοτοσυκλέτα σε τετράκλινη εσωτερική (ΑΒ4*2 & ΜΟΤΟ) = [(53 * 2) +19] *2 = 250€. Με την έκπτωση: 125€
2 άτομα + μοτοσυκλέτα σε δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2*2/Β2*2 & ΜΟΤΟ) = [(75 * 2) + 19] *2 = 338€. Με την έκπτωση: 169€

ΜΙΝΟΑΝ με έκπτωση 30%
1 άτομο + μοτοσυκλέτα σε τετράκλινη εσωτερική (ΑΒ4 & ΜΟΤΟ) = (65 + 23) * 2 = 176€. Με την έκπτωση -30%: 123,20€
1 άτομο + μοτοσυκλέτα σε δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2/Β2 & ΜΟΤΟ) = (87 + 23) * 2 = 220€. Με την έκπτωση -30%: 154€
2 άτομα + μοτοσυκλέτα σε τετράκλινη εσωτερική (ΑΒ4*2 & ΜΟΤΟ) = [(65 * 2) + 23] * 2 = 306€. Με την έκπτωση -30%: 214,20€
2 άτομα + μοτοσυκλέτα σε δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2*2/Β2*2 & ΜΟΤΟ) = [(87 * 2) + 23] * 2 = 394€. Με την έκπτωση -30%: 275,80€

Οι τιμές ενδέχεται να είναι (πολύ) λίγο προς τα πάνω λόγω στρογγυλοποιήσεων ή/και κάποιων τελών που δεν μας έχουν ανακοινωθεί. Αλλά ενδεικτικά είναι οι παραπάνω.

Η έκπτωση εξασφαλίστηκε από τον Σύλλογο Μοτοσυκλετιστών Σκαλανίου (www.symoska.gr) ο οποίος συμμετέχει στη διοργάνωση.


Ανεβάζω τις τιμές των πλοίων για κάποιους που τα θέλουν όλα έτοιμα:crs:
 

BillyGs

Μέλος
Περιοχή
Lagonisi
Όνομα
Βασίλης
Μοτό
R 1200 GS
Αγαπητέ φίλε @gsmaniac ..... Παίζεις με τα νεύρα μου????????????????? Κλείστε όσοι μπορείτε και πηγαίνετε στην Κρήτη να περάσετε γαμώ!!!!! Μπράβο για όλη την διοργάνωση, οι τιμές super και η φιλοξενία των Κρητικών είναι αλλού!! Όποιος δεν έχει πάει Κρήτη δεν μπορεί να καταλάβει τι λέω!!! Καλά να περάσετε φιλαράκια!!!
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Αγαπητέ φίλε @gsmaniac ..... Παίζεις με τα νεύρα μου????????????????? Κλείστε όσοι μπορείτε και πηγαίνετε στην Κρήτη να περάσετε γαμώ!!!!! Μπράβο για όλη την διοργάνωση, οι τιμές super και η φιλοξενία των Κρητικών είναι αλλού!! Όποιος δεν έχει πάει Κρήτη δεν μπορεί να καταλάβει τι λέω!!! Καλά να περάσετε φιλαράκια!!!
Εσυ δεν θα έρθεις για καλό σκοπό....μην ταραζεσαι :D
 

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
Τωρα...σκεφτομουν πολυ τι να γραψω...:oops:...το οτι τα παιδια στην Κρητη ειναι μαλαμα,οτι αυτη η βολτα εκει κατω εχει χρωμα φιλοξενιας Κρητης και οτι οσοι συμμετεχουν θα περασουν εξαιρετικα...τα υπενθυμιζω απλα,αν και ειμαι σιγουρος οτι οσοι διαβαζουν το Φορουμ εχουν παρει μια σαφη γευση τι σημαινει Κρητικοι εδω μεσα...
Ομως...αν και ακομα και τωρα ειμαι στο ντεμι,αν θα ερθω η οχι,ειναι καποιες βολτες και στιγμες που θες να παρεις το γυναικακι 1-2 καλους φιλους να καβαλησεις τις μοτοσυκλετες και να αραξεις...να πας καπου...οπου,να παρεις ανασες απο τα καθημερινα τρεξιματα...Το εχεις αναγκη!...Τα ξερετε πολλοι τι προσπαθω να πω...κι ετσι θα κανω αυτη τη φορα...θα το παμε σε πιο χαλαρο πριβε και ...
...και θα αφησω την Κρητη στα χρωστουμενα...ωραια χρωστουμενα για να την δω κ να την ζησω ετσι οπως θελω κι ετσι οπως γουσταρω να δω τα παιδια ολα εκει κατω...
Να με συμπαθατε Νικο Γιαννη Νικολα Μιλτο Γιωργη και λοιπα κοπέλια...τουτη τη δόση δεν θα ιδωθουμε απο κοντα...δεν το ακυρωνω ε;...απλα το αναβαλλω...:)
Ζηλευω που δε θα ειμαι με την παρεα που βλεπω οτι σχηματιζεται εκει κατω...σκαω ομως...και αφηνω ανοιχτο το ραντεβου.Καλα να περασετε ολοι και ολες :friendship:
 

yns

Today is life, tomorrow never comes
Περιοχή
Ηράκλειο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 990 Adventure
Honda NX650 Dominator
@mAthosalas
Αρχικά ευχαριστούμε... και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. :)
Αλλά επέτρεψέ μου να διαφωνήσω σε ορισμένα σημεία του post σου.

Οι solo, χαλαρές και prive βόλτες είναι απλά αναγκαίες, το ξέρω, το νιώθω κι εγώ πολλές φορές και το κάνω όσο πιο συχνά μπορώ.
Αλλά οι ομαδικές ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ είναι σημεία αναφοράς για μια παρέα, για ένα φόρουμ, για μια κοινωνία ανθρώπων. Δεν συμβαίνουν (ευτυχώς για να μη γίνονται βαρετές) συχνά και όταν γίνονται ο σκοπός είναι να να μεταμορφωθούν σε γιορτή και σε μια μοναδική εμπειρία για να μπει στο μπαούλο των όμορφων αναμνήσεων που θα θυμόμαστε με νοσταλγία.

Σε αυτό το πλαίσιο προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ενδιαφέρουσα βόλτα σε μέρη που δύσκολα θα ξαναεπισκεφτεί κάποιος που θα έρθει στο νησί (η ζωή είναι μικρή για επαναλήψεις) και όχι μια "κλασική" (και ίσως μπανάλ) εκδρομή την οποία θα κάνει κάποιος για να γνωρίσει την Κρήτη. Για μας η Κρήτη δεν είναι το "Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος". Για μας Κρήτη είναι τα άγρια βουνά και οι ερημικές παραλίες. Οι εναλλαγές της ξεραΐλας με την μοναδική βιοποικοιλότητα της φύσης. Η έντονη ηλιοφάνεια της ημέρας με την παρατήρηση του γαλαξία τη νύχτα. Η μοναξιά της οδήγησης με την ρακοπαρέα το βράδυ στο καφενείο. Αυτά και άλλα τόσα τα οποία είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε τα τελευταία χρόνια εδώ κάτω τα μαζέψαμε και θέλουμε να τα μοιραστούμε την εμπειρία μας με την παρέα.

Η άποψή μου είναι να μη χάνονται τέτοιες ευκαιρίες αν υπάρχει η δυνατότητα χρόνου, χρήματος, babysitting κτλ. Δύσκολοι καιροί αλλά όλοι μας προσπαθούμε να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας περνώντας όμορφα. Και αυτό ευελπιστούμε για την εκδρομή μας σε 3 βδομάδες από τώρα...

Ευκαιρίες για solo/prive καταστάσεις σε κοντινά μέρη έχουμε και θα έχουμε πάντα.

Σας περιμένουμε!
 

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
@yns Γιαννη γνωριζοντας την εκτιμηση μου τοσο σε εσενα οσο και σε ολακερο το Κρητικο team-και δεν ειναι φιλοφρονηση αλλά απλη ειλικρινεια-μού δινεις μια ευκαιρια(προβληματισμο) με οσα εγραψες,παραφράζοντάς μου ισως το παραπανω ποστ μου με τα οσα διαβαζω οτι εγραψες,αφου ο γραπτος λογος ευκολα μπορει να λειτουργησει ως "παρεξηγησιμος" ,να προσθεσω δυο κουβεντες...γιατι περα απο εμας,μάς διαβαζουν ολοι εδω...Εμεις δεν εχουμε αναγκη απο συστασεις μεταξυ μας αλλά τα υπολοιπα παιδια μπορει και να μην ειναι τοσο οικεια στην ειλικρινεια και ευθυτητα χωρις σκοτεινα υπονοουμενα των λογων μας.

Το οτι προσωπικα δεν μπορω να κατεβω στο ομορφο 3ημερο που σχεδιαζετε,εχει να κανει με προσωπικη αδυναμια και καθαρα timing...Σε καμμια περιπτωση δεν ειναι στροφη αγανακτισης αρνητισμου ή ακομα χειροτερα υποβαθμισης του 3ημερου που ετοιμαζετε.Ισα-ισα...το ειπα και πιο πανω...σας ζηλευω,σας ξερω ποιοι ειστε και τι οργανωνετε και ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ...Δεν εχω δυνατοτητα να κατεβω,εγραψα δυο λογια μονο και μονο γιατι ξερω οτι καποιοι απο Κρητη αλλά και απο το ADVride με περιμενατε να με δειτε και να σας δω απο κοντα.Το εκτιμω πολυ και σας εκτιμω πολυ.Δυστυχως δεν κανονιζουμε τα παντα μονο με γνωμονα τι αρεσει σε εμας προσωπικα...
Νομιζω δεν χρειαζονται περαιτερω επεξηγησεις...Κι αν ημασταν σε ενα μεγαλο καφενειο απο κοντα,ισως η ειλικρινεια των λογων μου να γινοταν αμεσα αντιληπτη και να μην χρειαζοταν καν αυτη εδω η γραπτη παρεμβαση προς αποφυγιν οποια παρερμηνειας ή παρεξηγησης απο ΚΑΝΕΝΑΝ.Ο γραπτος λογος ομως ισως αφηνει οποια υπονοια παραφρασης και αλλου νοηματος των οσων ειλικρινως καταθετω στα τελευταιο ποστ μου,οπως κανω συνηθως γενικοτερα δηλαδη και στη ζωη μου και εδω μεσα...:yew:
Παρηγορια μου το φωτορεπορταζ των οσων ζησετε εκει κατω.Ευελπιστω να τα πουμε και να τσουγκρισουμε και ενα ποτηρι ρακη κι απο κοντα,με την πρωτη ευκαιρια... :)
 

Nick_990

Μέλος
Περιοχή
Ηρακλειο κρητης
Όνομα
Νικος
Μοτό
KTM 990R
@mAthosalas
Ποιος σου είπε ότι περιμένουμε να σε δούμε ;;; :p
Εγώ σκέφτομαι να σε σβήσω κι από το fb μάλιστα, για να σε βλέπω λιγότερο :p

Εσυ θα χάσεις, σου είχαμε ετοιμάσει και έκπληξη !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
 

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
@Nick_990 κατ αρχας σου διορθωσα το quote...τα ειπαμε...αντρουπής...ουτε εμεις δεν το φκιανουμε σωστα :D:p κατα δευτερον...ρεεεε μη με κανετε και αισΤανομαι πιο σκ@τα ακομα...:oops::oops::oops:...χρωσταω για κατω...το ξερεις...το ξερετε :friendship:
 

yns

Today is life, tomorrow never comes
Περιοχή
Ηράκλειο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 990 Adventure
Honda NX650 Dominator
Παρηγορια μου το φωτορεπορταζ των οσων ζησετε εκει κατω.
Αν περιμένεις φωτορεπορτάζ είσαι γελασμένος!! Ό,τι θα γίνει στην Κρήτη θα μείνει στην Κρήτη! :p
(Έτσι κι αλλιώς δεν θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες, χαχαχαχαχχαχα)

Και όχι, καμία παρεξήγηση από τα γραφόμενα, πήρα το post σου σαν αφορμή να γράψω πώς το σκέφτομαι το Κρητικό τριήμερο απαντώντας ίσως σε κάποιους που ακόμα είναι στη σκέψη του να έρθουν ή όχι.
Έτσι κι αλλιώς η Κρήτη δε φεύγει και όλο και καμιά ευκαιρία θα βρούμε για να σμίξουν οι ροδιές μας στο νησί... γιατί σύντομα θα σμίξουν στο Παναχαϊκό! ;)
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Γιάννη υπάρχει δυνατότητα βάση προγράμματος να φύγω απο εκεί Κυριακή βράδυ?
Τρίτη ξημερώματα πρέπει να είμαι εδω πάνω ο κόσμος να χαλάσει...
 

yns

Today is life, tomorrow never comes
Περιοχή
Ηράκλειο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 990 Adventure
Honda NX650 Dominator
Γιάννη υπάρχει δυνατότητα βάση προγράμματος να φύγω απο εκεί Κυριακή βράδυ?
Τρίτη ξημερώματα πρέπει να είμαι εδω πάνω ο κόσμος να χαλάσει...
Όσον αφορά καθαρά το πρόγραμμα ναι (αν και η Δευτέρα θα είναι ωραία). Κυριακή προβλέπεται άφιξη στο Ηράκλειο γύρω στις 7 και το πλοίο φεύγει στις 9. Αλλά όπως γράψαμε θα υπάρχει η δυνατότητα "κοψίματος δρόμου".
Όσον αφορά την έκπτωση στα εισιτήρια θα πρέπει να ρωτήσουμε την εταιρία.
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Όσον αφορά καθαρά το πρόγραμμα ναι (αν και η Δευτέρα θα είναι ωραία). Κυριακή προβλέπεται άφιξη στο Ηράκλειο γύρω στις 7 και το πλοίο φεύγει στις 9. Αλλά όπως γράψαμε θα υπάρχει η δυνατότητα "κοψίματος δρόμου".
Όσον αφορά την έκπτωση στα εισιτήρια θα πρέπει να ρωτήσουμε την εταιρία.
Μπορείτε να το μάθετε?
 

yns

Today is life, tomorrow never comes
Περιοχή
Ηράκλειο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 990 Adventure
Honda NX650 Dominator
Μπορείτε να το μάθετε?
Ξέρεις ποιος είναι ο πρόεδρος του ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ. που μας κανονίζει τα εισιτήρια ε; ;)
Του το έγραψα και περιμένω απάντηση...
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο. Δεν γίνεται να απαντήσετε εδώ.
Top Bottom