Βόλτα χωρίς πρόγραμμα Ουκρανία -- Μολδαβία

ΜΟΥΡΙΚΗΣ

Μέλος
Περιοχή
ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. ΚΑΙ ΦΩΚΙΑΝΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.
Όνομα
Γιώργος Μουρίκης.
Μοτό
ΚΤΜ 640 Adventure R (07)
YAMAHA YZF 600R (97) Thundercat
Στέργιο μου, έχω γυρίσει την κεντρική Ευρώπη δυο φορές με το hayabusa μου παλιότερα και την Ελλάδα αρκετές φορές με το 1150 που είχα καποια στιγμή. Η ομορφιά που βλέπεις όμως και η ικανοποίηση που παίρνω ταξιδεύοντας με ένα τέτοιο μηχανάκι με αφήνει μαγεμένο.

Φαντάσου πριν λίγες ημέρες γύρισα από βόλτα και πάλι σκέφτομαι πως θα καβαλήσω το ΚΤΜ να γράψω χιλιόμετρα ενώ στο γκαράζ έχω έτοιμο για βόλτα το africa και το gsxr .

Ελπίζω σύντομα να τα πούμε και από κοντά και να γράψουμε με τα εργαλεία αρκετά όμορφα χιλιόμετρα σε ξεχασμένους δρόμους...




Φίλε μπράβο για το ταξίδι που κάνατε. ....
Και για την απάντηση που μας γράφεις για το ταξίδι με μια τέτοια μοτοσικλέτα. ....
 

nikosrr

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Νίκος
Μοτό
Multistrada 620 Dark, CBR600RR
Μπράβο και στους δυό που μας ταξιδέψατε, προετοιμάσατε, μοιραστήκατε το ταξίδι σας.Ήταν ακριβώς στην καρδιά του ταξιδιού αυτές οι δυσκολίες, αν και φάνηκε να μη σε "ήθελε" αυτό το καλοκαίρι Νίκο.Αυτό με τα σύνορα εκεί γύρω στο τριεθνές είναι λίγο ζόρικο.Πώς και δε συνεχίσατε μετά την Οδησσό για Κίεβο ή Τσερνόμπιλ και "χάσατε" χρόνο;Δε σας φτάνανε οι μέρες;

Άντε με το καλό και στο επόμενο.

Sent from my Vodafone Smart 4 turbo using Tapatalk
 

Nikolas77

Adventure Traveller
Όνομα
Nikolas
Μοτό
LC4 ADV'02
Ρωτήσαμε τους ντόπιους αν είναι καλός ο δρόμος για επάνω και μας είπαν να μην πάμε με τίποτα από το δρόμο που πάει Οδησσό - Κίεβο και μιας και δεν ειχαμε πολλές μέρες και μας είχαν τύχει και όλα αυτά αποφασίσαμε να αλλάξουμε ρότα..
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom