Η μοτοϊστορία μας...ποιες μοτο είχαμε ως σημερα

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
Πισω απο καθε αναβατη και μοτοσυκλετιστη,κρυβεται μια ιστορια,μια μοτοϊστορια...Απο αυτες που συζηταμε συχνα πυκνα στα στεκια μας...Ποιες μοτοσυκλετες ειχαμε ως σημερα;....Για παμε...:)
Πειτε αλλά και βαλτε και καμμια φωτο απο αυτες να γουσταρουμε :yew:
Βλεπω να πηγαινει πολυ πισω στο Χρονο το φωτορεπορταζ,αν δεις και το μεσο ορο ηλικιας εδω...:friendship:
 
Τελευταία επεξεργασία:

XLGeorge

Μέλος
Όνομα
George
Μοτό
αργά τζαμπανέζικα
Πολυ καλη ιδεα/θεμα, ας γραψω εγω που ειχα σχετικα λιγες στην μοτοζωη μου πριν μπουνε οι αλλοι με τις πολλες ..γκομενες :D
  • Honda C50 εξαβολτο μπλε-ασπρο παπι, το πρωτο μηχανακι που πηρα, αγοραστηκε καινουργιο το 1979.
  • Honda XR200, το πρωτο με τα δυο αμορτισερ, αγοραστηκε ελαφρα μεταχειρω το 1980, ο δασκαλος μου στο χωμα αν και το κρατησα λιγοτερο απο χρονο.
  • Bultaco Frontera 370, διχρονο καλοστημενο για την εποχη ισπανικο, αγοραστηκε μεταχειρω το 1980, το μηχανακι ητανε φανταστικο αλλα ηθελε συνεχως "κατσαβιδια στο χερι" και μου δημιουργησε απεχθεια για τα ευρωπαϊκα - βγαιναμε στο βουνο με φιλο που ειχε ενα Montesa 250 H7 και αισθανομαστε βασιλιαδες.
  • Honda XR250, το πρωτο με pro-link, αγοραστηκε ελαφρα μεταχειρω το 1981 οταν ειδα και αποειδα με το Bultaco..
  • Honda XLR250, επισης το πρωτο με pro-link, αγοραστηκε καινουργιο στο τελος του 1982 οταν αποφασισα οτι δεν ελεγε πια να παω διακοπες στα νησια με το παπι, το οποιο ειχα κρατησει παντα συνεταιρικα με τον αδελφο μου. Μ'αυτο το μηχανακι γυρισα τα νησια και για πολλα χρονια ενω ημουνα πια στο εξωτερικο ητανε το μηχανακι των διακοπων μου :cool: Το εχω ακομα λυμενο και θα το ανακατασκευασω συντομα.
  • Honda XLR600, το ειχα μεταχειρω μεταξυ 1988 και 1992 αλλα ειχε θεματακια και ητανε βαρυ για χωμα, ή τουλαχιστο ετσι μου φαινοτανε τοτε σε σχεση με τα προτερα μηχανακια μου, τωρα βαζω το βαριδι το Τρανσαλπ στα σπαστηρια :rolleyes:
  • Kawasaki KDX200 με το upside-down μπροστινο, αγοραστηκε καινουργιο το 1992 και ητανε απαιχτο για την εποχη του, το φχαριστηθηκα στο χωμα οσο κανενα αλλο :cool: καταπινε κοτρωνια αμασητα και στην ασφαλτο εριχνε σε πολυ μεγαλυτερα (τετραχρονα) μηχανακια.
  • Kawasaki KMX200, αγοραστηκε ελαφρα μεταχειρω το 1994 καθως την ειχα καταβρει με το KDX και ηθελα ενα ακομη διχρονο Kawa να τοχω στο εξωτερικο. Το πηρα σαν λιγο πιο "πολιτικο" απο το KDX να παω και κανενα κοντινο ταξιδακι αλλα δεν, επασχε απο ανεση και μυριζα και λαδιλα, κατα τα αλλα ητανε κι'αυτο αστερακι.
  • Honda Transalp 650, αγοραστηκε καινουργιο στο τελος του 2001 οταν εχοντας οδηγησει ενα Africa RD07 του 1999 διαπιστωσα οτι και τα "μαστοδοντα" (δηλ. τα μεσαια δικυλινδρα on-off) πανε στο χωμα! Εψαχνα Africa με φλογες, η Χονδα αλλαξε τη σχεδιαση το 2000 με εκεινο το "πουλι" που δε μου αρεσε καθολου και τελικα κατεληξα με το Τρανσαλπ απο σποντα, και δεν το μετανοιωσα :cool: :cool: Το 2011, οταν χρειαστηκα δευτερο μηχανακι για commuting στο Νησι, πηρα ενα δευτερο Τρανσαλπ 650 του 2006 ελαφρα μεταχειρω το οποιο χρησιμοποιω καθε μερα.
  • Honda VFR 800 VTEC, αγοραστηκε καινουργιο το 2004 οταν οδηγησα το CBR600F ενος συναδελφου και ανακαλυψα οτι τα κλιπονατα μηχανακια (τα οποια δεν ηθελα ουτε να δω μεχρι τοτε :woot:) εχουνε αλλες χάρες. Φοβερος συνδυασμος sport touring, κυριολεκτικα.
Αυτια απο μενα :D κλασικος γιαπωνεζακιας/χοντακιας επειδη ιεραρχω πολυ ψηλα την αξιοπιστια λογω χρησης που κανω (μονος στα βουνα, στην Ευρωπη, στην Ασια) και δεν θελω ν'ασχολουμαι με τα μηχανακια μου περα απο την (αραιη) συντηρηση τους καθως δεν εχω χρονο να τα νταντευω συνεχως. Αν και σκεφτομαι σοβαρα να αυτομολησω προς Ευρωπη μερια για το επομενο :rolleyes:
 
Τελευταία επεξεργασία:

malco

Μέλος
Περιοχή
περιστερι
Όνομα
Κωνσταντινος Μαλλιος
Μοτό
Bmw r1200gs ADVENTURE
Εννοείται παπί honda c50,
honda steed 600,
honda transalp 600,
honda Africa 750,
honda varadero 1000
, bmw Gs 1200 adventure 06 και kymco agility 125,
bmw Gs 1200 08,
Kawasaki gtr1400 και παπί Daytona nova 110,
bmw Gs 1150 adventure και modenas kriss 115...
 

petros KLR

Μέλος
Περιοχή
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Όνομα
ΠΕΤΡΟΣ
Μοτό
KAWASAKI KLR 650
Aprilia pegaso 650
Να πω για τα δικα μου. Με τον XL George ταιριαξαμε σε δυο για να δουμε κ με αλλους. Παμε......... SUZUKI RV 50 διχρονο πιο πολυ παιχνιδι παρα πρακτικο κακη συμπεριφορα στη ασφαλτο .
HONDA c 50 παπι αυτο τα λεει ολα. Βολτες σχολειο ( τρικαβαλο ) μεχρι ταξιδακια ειχα κανει.
HONDA XL 185 S μετα το παπι μου φαινοταν χιλιαρι διαχρονικο μου αρεσει κ σημερα.
BULTACO Frontera 350 οτι ειπε ο XL George.
Kawa KMX 250 αλλο φανταστικο μηχανακι (ολα ετσι μας φαινονταν τοτε ).
TDR 250 τι να πρωτοπω γι αυτο.. Πολυ μπροστα απ τη εποχη του μεγαλο σχολειο κοντραριζε μεγαλυτερα σε επιδοσεις φρενα κρατημα τα παντα.
VFR 800 τα πρωτα αλλη κλαση κ ποιοτητα.
MODENAS Kris λυση αναγκης τοτε αλλα με καλυψε σε πιο πολλα αποτι περιμενα.
KLR 650 το τωρινο που εχω γραψει πολλα γιαυτο.
Ηθελα να πω πολλα ακομα αλλα γραφω μονο απο κινητο κ ειναι δυσκολο αυτα.
 

forester

Μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Θοδωρής
Μοτό
R1200GS Triple Black
Εμενα ο πατερας μου δε μ αφηνε να καβαλαω μηχανακια, παρ οτι ειχε ο ιδιος vespa... παλια, και με ειχε μαθει να καβαλαω.
Οποτε το 1ο μηχανακι ηταν το DT125R του αδερφου μου, οταν γιναμε κι οι 2 πανω απο 18.
Μετα πηραμε DT200R, XT 600E, και μεχρι εδω τα μηχανακια ηταν 50-50, ως ιδιοκτησια, αλλα εγω τα ειχα κατα 80% στη χρηση:D . Ολα αυτα απο το 1992 μεχρι το 2000.
3 χρονια ανευ και υστερα τα δικα μου ηταν:
AFRICA TWIN '98, (2003-2007)
AFRICA TWIN '00, (2007-2009)
BEVERLY 200, (2009)
V STROM 650 '08, (2009-2010)
TRIUMPH TIGER 1050 '07, (2010-2011)
και απο Μαιο 2011το νυν μηχανακι.

Με 3 "κουμπωσα". Το 200αρι το DTπου εφτασε να γινει ολοιδιο με WR250, μειον 50 cc και το πλαισιο:p, την 1η Αφρικα και το Triple Black.
Το τελευταιο αναμενεται να γινει μουσειακο ειδος....:inlove::inlove::inlove::inlove:
 
Τελευταία επεξεργασία:

GiorgosGS1200

Μέλος
Περιοχή
Πάφος
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
R1200GS, 2007
Ουτε εμενα με αφηναν, γι αυτο και μπηκα σχετικα μεγαλος στις μηχανες, στα 26 μου. Εκτοτε μετραω Kawasaki klr 650 (προθυμο και απροβληματιστο), Transalp 650 (εκαιγε πολλη βενζινα, αλλα ηταν οκ κι αυτο, δυστυχως εκλαπη και δεν προλαβα να το φχαριστηθω), vstrom 650 (αξιοπιστο και οικονομικο, αλλα ασχημο, ολο κατι μου ελειπε πανω του, τη μια φρενα, την αλλη αναρτησεις, την παραλλη προσπσθουσα να το ομορφυνω με ζελατινες φιμε, βαψιματα, ολα ματαια, παρεμενε κακασχημο), r1200gs (ο βασιλιας και η μηχανη που θα γερασουμε παρεα).
Στις σκεψεις μου ειναι το ενδεχομενο να χτυπησω κι ενα ttr η κανενα lc4 να μην ταλαιπωρω αλλο την καψουρα στα κοτρωνια. Θα δειξει...
 

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
Αντι για φωτο,θα βαλω ενα κειμενο...οπως το ειχα γραψει καποτε σε αντιστοιχο θεμα...
Συμπάθα με για την λιγο εφηβικη αργκό στα «παλιόλογα» αλλά όταν μιλας για γκομενες δεν θες να μιλας επιστημονικα και σοβαροφανώς.Θες να τα χωνεις και λιγο να γουσταρεις…
γκομενοδουλειες…ο μοτοσυκλετιστης τη ζει τη μηχανη του και τη σχεση μαζι της εξαλλου....πες ρε μ@λακα...δε συμφωνεις;:cool:

Θυμαμαι ακομα ενα βραδακυ ενω ειχα πιει τα ποτηρακια μου-κατι παλιοσφηνακια με χαλασαν μαλλον που ηταν μπαμ κι εξω-τη βλεπω και παθαινω!Ηταν και φιλου η γκομενα και με εξιταρε ακομα πιο πολυ.Θα την καβαλησω λεω κι οπου βγει!Τι προφυλακτικα και τι μετρα προστασιας...Γ@ματα!Ουτε καν κρανος,σκουφακι,τραγιασκα πως διαλο το λενε.Μια βραδυα ητανε ουτε το σκεφτηκα.Λιγο το ποτό που ημουνα φιδι,λιγο η απερισκεψια της νεοτητας-το αιμα εβραζε-μολις την πηρα στα χερια μου την ξετιναξα.Μου εκανε και ολα τα χατηρια η κ@ργιολα ομως...Με ειχε κ@υλωσει τοσο πολυ που οσο κι αν ουρλιαζε δεν εκανα πισω παρα μονο οταν εφθανα κι εγω σε οργασμο....Το θυμαμαι ακομα και τι αδρεναλινη εχυσα για παρτη της.Τιποτα ευτυχως ασχημο δεν εμεινε απο κεινη τη βραδυα........Hταν η πρωτη μου φορα που καβαλαγα θελω να σου πω και τωρα στα 40κατι μου λεω οτι γι'αυτο τη θυμαμαι.Ως την πρωτη ξεπετα αλλά αν το καλοσκεφτεις τιποτα αλλο δεν ειχε να δωσει...νεαρο της ηλικιας αλλά κραταω την εμπειρια...
Vespa PK50

Κι αφου τωρα που το θυμαμαι με την σημερινη εμπειρια και μυαλο λεω ευτυχως που δεν με σκοτωσε εκεινη η πρωτη της μιας βραδυας,παω και λεω σοβαρεψου ρε μαλ@κα...Ολοι αγαπησανε αλλά δεν τρελλαθηκανε κιολας.Και πεφτει πανω μου-και καλα τωρα...καιρο τη ζαχαρωνα αλλά την ειχε καλος φιλος και λεω αντε κανε υπομονη κι αν την αφησει ο Μιχαλακης το βλεπουμε.Ειχε ματαρες ομως ρε γαμωτ...Ψηλη και αμα τη θυμαμαι πανω σε κεινα τα τακουνια...εχυνες για παρτη της απειρο ιδρωτα...Δεν αντεχα.Πιανω λοιπον το Μιχαλακη και του λεω "το και το".Τη γουσταρω στο λεω στα ισα............Παρτη ρε μ@λακα μού λεει...Δεν πιστευα στ'αυτια μου!Αν και μου κοστισε το κατι τις,τιποτα σ'αυτο τον κοσμο δεν ειναι χωρις ανταλλαγμα,ξεχασα τον προτερο βιο της και βρεθηκα πανω της να κανω Ονειρα...Ναι θα μεινω μαζι της καιρο,ναι με φτιαχνει και πωωωω κατι κολπα που γουσταρει και με φτιαχνει ακομα και χωστης να θελει κι αλλο κι αλλο κι αλλο μη σταματας μου ελεγε...Ρε φιλε οταν εισαι και νεος κ@υλωνεις τοσο που ξεχνας λογικες και τετοια πεζά και πας μεχρι οπου φτασει...Και να εισαι τυχερος να τα κρατας αυτα ως εμπειρια και να μη σου αφησει κανα κουσουρι.Τι λεγαμε;Α ναι οτι την ειχα καψουρευτει και πρωτη μεγαλη σχεση και θελω να μεινω καιρο μαζι της και...γάμ@τα...αφου με ξερω!Καποια στιγμη που την βαρεθηκα μού εκανε κι αυτη κατι στραβες και λεω ως εδω καλη μου.καλη χρυση ομορφη καυλιαρα αλλά ωπα...δεν παει αλλο.
Oμως φιλε αυτη ηταν ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ και οσες κι αν περασουν αυτη θα τη θυμαμαι παντα και θα λεω γι'αυτη.Μωρο μου!(Γυναικα σορυ αλλά ετσι ειναι αυτα...)
XT600Z Tenere

Ισως φταιει οτι ειχα δει σε καποια φαση και την πιο μικρη αδερφη της.Πιο φρεσκια πιο ωραιο κορμι λιγοτερο περπατημενη απο τη δικια μου...λεω αβγαλτο ειναι,παρθενα!Πω ρε φιλε...αυτη η παρθενια πώς μυριζει απο χιλιομετρα..Θες να ανεβεις και να της ξεσκισεις αλλά λες βαστα γιατι αν τη χαλασω θα εχουμε άλλα υστερα.Ασε που θα ξενερωνα αν αρχιζαμε απο την αρχη τα γουστα και λεω βαστα...Ξερω ποσο γουσταρεις Κωστακη αλλά κανε υπομονη...Αγαλι αγαλι γινεται...Μολις λοιπον ημασταν κι επισημα ζευγαρι.Αυτη ητανε πιο φραμπαλιαρα,πιο λυγεροκορμη.Θυμαμαι κατι τρελλές βολτες σε κατι βουνα,και καλα πικ νικ αλλά εγω το ξεσκι ειχα στο νου μου....Κι ομως κι αυτη γουσταρε και αρχισε σιγα σιγα να ζηταει η ιδια...Στην Κω μαλιστα την ειχαμε παρει παρτουζα με ενα φιλο,αν και εν εκανα τετοια,ειπα δε γαμιε θα δοκιμασω κι αυτο...Και μου αρεσε ρε φιλε...
Τι εγινε μ'αυτη;Λιγο κατι υποχρεωσεις λιγο η δουλεια την ψιλοχοντροαμελουσα κι εγω το παραδεχομαι καποια στιγμη αρχισε κατι ναζακια μη δε θελω ναι ναι και το νεαρο της ηλικιας μειναμε και κατι χρονακια μαζι λεω ουφ δεν δεν...ξερεις αμα πεις δεν με τη γκομενα ραγιζει το παθος και ευχεσαι απλα να τελειωσει χωρις μπουκετα και δυσκολα... «Κοινη συναινεσει» που λενε ενα πραμα και "ας μεινουμε καλυτερα φιλοι".Ετσι κι εγινε....αλλά ρε φιλε μετα απο αυτη τη μικρουλα αρχισα κι εμπαινα στο τριπακι "ποια;"...τι μετα απο σενα;........μου αρεσε η νεαρά αυτή…
Τenere XTZ660

Ηθελα να μεινω για λιγο καιρο μόνος μου...δεν ξερω ειχα και κατι στριμωγματα ειχα και κατι πικρες τοτε ναι...αλλά το καλυτερο φαρμακο ειναι ο ερωτας και το σεξ σε κανει να ξεχνας τα παντα...Δεν αντεξα πολυ στη «χουφτα»...Ειπα θα βρω αλλη.Κι αρχισα να βγαινω στα μαγαζια βολτες με φιλους κανα ποτακι κανα φλερτ κανα "σου πω μου πεις" κανα περιεργο ωσπου....την ειδα!Δουλευε τοτε στο μαγαζι της ενας φιλος και βρηκα προφαση να μπω να πω ενα γεια.Γεια σου ρε Βασιλακη τι χαμπαρια και ουτε καν θυμαμαι τι παπαριες μου ελεγε αφου εγω ειχα τα αυτια μου κλειστα και τα ματια μου να την γδυνουν απο την κορφη ως τα νυχια...Ειχα μια συμπαθεια στις μικρες και αβγαλτες και ο Εισαγγελεας καραδοκουσε αμα κανω καμμια μ@λακια να με τσιμπησουνε αυτοφορω.Γι'αυτο λεω καλες οι γκομενες αλλά κρατα και λιγο χαρακτηρα.ναι σιγα...Σιγα μην γουσταρεις ως νεος και εχεις τη λογικη και το πηξιμο στην κρανα τού 50αρη...Θα παω κοντα λεω κι οτι βγει...Μη στα πολυλογω τα βρηκαμε...Κατι διαδικαστικα στα χαρτια που λεμε μεχρι να την καταφερω να την παρω στα χερια μου και το πηγαμε μαζι...Ειχε μια φινετσα,ειχε ενα κατι που δεν ειχαν οι πρωην.Εδω δεν μου εβγαινε ομως το "κατι"...τι να σου πω.Ισως κι εγω να εφταιγα γιατι ημουνα σε δυσκολιες περα απο κατι τυπικες αγκαλιτσες και φιλακια και καμμια καβαλαρια σε λογικα πλαισια δεν εκατσε πολυ... Ζοριστηκα το παλεψα αλλά υπερισχησαν ισως τα δικα μου και την αφησα...Λεω α στο διαλο και οι γκομενες και ολα να δω να τα βγαλω περα και βλεπουμε...Αρχισα να μεγαλωνω αρχισα να πηζω.Τι να πω...εφυγε ομως κι αυτη.Μια στεναχωρια την ειχα γιατι δεν προλαβα να δω αν εχει κι αλλες χαρές αλλά...τεσπα καποιες φορες κάνεις πισω,ετσι απλα.
Vstrom 650 K4

Απο τα πολλα και ως γνωστο καλυτερα οι δυο μας παρα μοναξιες πηγα και τα'φτιαξα με μια μικροτερη...εδω ο Εισαγγελεας αν με τσακωνε θα ημουν ακομα μεσα...τη γλυτωσα ομως γιατι την εστειλα και σχεδον αμεσως τη μικρη.Δεν κολλησαμε με τιποτα.Με γ@μησε την ψυχολογια φιΛΛαρακι…που λενε και οι φιλοι μου στη ΣαΛΛονικα. Ειχα μαθει αλλιιως,εψαχνα άλλα,ηθελα αλλιως...τι να πω.Νισαφι λεω,δεν θελω γυναικα για να ζησω τα γεραματα μου,βραζει το αιμα,τουτο δω το μικρο θα μου κανει τα νευρα τσατάλια δεν την αντεχω.Ουτε καν κανα κουνηματακι δεν εκανε,ασε που τωρα που το σκεφτομαι τα ειχε και τα κιλακια της και δεν ηταν και πολυ power γκομενακι απο αυτα που με φτιαχνανε.Ηταν λεω ρε συ για να ξεχασω την αλλη αλλά δεν ξεπεραστηκε ποτέ ο χωρισμος με αυτο το μικρο και...παφ.Δεν το σκεφτηκα και πολυ...δεν ταιριαξαμε και την εστειλα…
Scarabeo 250

Περνάω λοιπον εξω απο ενα μαγαζι,με το γκομενακι το από πανω ακομα μαζι ημουνα,λεω κατσε μισο ερχομαι και κανω την πουστιά τοτε και αρχιζω να μιλαω στο πιτσι πιτσι με μια μαυρη που ετυχε να είναι εκει....Τη γουσταρα ρε ομως τη μαυρη.και στο μπλα μπλα και πως την λενε και ποσο ειναι και πώς το πας το γραμμα...Ε μια βολτα καναμε παρεα και σεξ απο το πρωτο βραδυ.Για πολυ εντονες στιγμες λεμε,μού ανεβαζε στροφες και με καυλωνε τρελλά...Λεω δε γαμιεται το μικρο εδω εχω γκομεναρα και μαλιστα με γκαζωνει αγρια...Με ξερεις πλεον...Ποιο μικρο και ποια χαλαρααα...βρεθηκα καβάλα στη μαυρη και αρχισανε τα βιτσια...γούστα,σεξ ολα...για μενα ειχε και κατι πρωτογνωρο σε σχεση με καθε αλλο εως τωρα... Εβγαζε αλλη φωνή,αλλη ιαχή και γουστα οταν πλακωνομαστε...την γουσταρα...την κ@υλωνα...με κ@υλωνε και ουαου φιλε εδώ ειμαστε!
Aλλά…ως γνωστον το ματι αχορταγο και το μνι μελι!Και εγω δεν ειχα φθασει στο σημειο να εχω οργασμο με καποια και να λεω ξεχναω ότι κυκλοφορανε κι άλλες γυρω.Δια ταυτα:Γεια σου κι εσενα.μα μου…μα δεν γινεται.Μα με θες μα με ποθεις μα στο σεξ σου αρεσω μα με καβαλας και ξεχνας ποιος εισαι μα μου …μαμούνια!Αστα λα βιστα κοινως αστα να πανε και γεια σου…
Yamaha FZ6

Μετα ηρθαν κι αλλες....Θυμαμαι ακομα μια θεα!Ψηλη νταρντανα την γούσταρα τρελλά!Τι καβαλημα επεσε εκει ρε φιλε,τι γουστα εβγαλα!Μου εκανε και τη ζωη λιγο κολαση ομως,με ταλαιπωρησε αλλά ετσι δεν λενε για τις ωραιες;Οτι αμα δε στα δωσει και λιγο στο χερι δεν εχει αλατι & πιπερι αυτη η σχεση.Το βλαστήμια ειχα ριξει....ουουου μην το συζητας.Ειχα πλακωθει και με φιλο μαλιστα για παρτη της.Τοσο παθος!Αλλά εγω εκει.Παθος παθος...ωσπου την εστειλα γιατι καποια στιγμη με χαλασε και λεω "παμε γι'αλλη".Την ξεχνας ομως;Οταν σε καθε καβαλημα γουσταρα τρελλά και δεν εκανε πισω ουτε αυτη;....Κρατησε λιγο η σχεση ως σχεση αλλά τη θυμαμαι κι αυτη και θα τη θυμαμαι.Να σου πω την αληθεια αν ξαναβρισκα παρομοια μον@ρα θα το σκεφτομουν σοβαρα να της εκανα ενα στα ορθια. Βλεπεις θυμασαι "εκεινη" και αμα βρεις καμμια στα κυβικα της αυτοματα σκεφτεσαι την πρωην σου...Ε αντρικο μυαλο αλλά ετσι λειτουργουμε ρε μαγκα....
Μετα λεω αει πηdησου ας εισαι και Ιταλιδα.Νταξει βγαλαμε γουστα αλλά δεν θα παντρευτουμε κιολας...Θα βρω αλλη,δεν μπορω μια μια ζωη με μια... ηθελα εμπειριες.
CaponordETV1000

Και να σου πω την αληθεια μου,δεν θυμαμαι ουτε καν πως πηγα στην επομενη.Απλα βρεθηκε αναμεσα στα ποδια μου και θυμαμαι που παλευα να την βαλω κατω και με δυσκολευε.Ποτ@να λεω θα σε βαλω κατω θες δε θες.Πιο ναζιαρα πιο wild σε εφτιαχνε…κι από τις κλασσικες γκομενες που οσο τους τα χωνεις τοσο φτιαχνονται και σε φτιαχνουν.Ναι γουστα τρελλά βγαζεις κι εκει.Λεπτες ισορροπίες οσο ανεβαινουν οι τονοι αλλά κι αυτό είναι στο παιχνιδι.Νοιωθεις ότι οσο εχεις τον ελεγχο είναι όλα πριμα και νοιωθεις αντρας…αμα τον χασεις τον ελεγχο να σε δω αλλά ευτυχως δεν τον εχασα ποτέ και πηγαν όλα πριμα σ’αυτή τη σχεση…
Βεβαια το πληρωμα του χρονου ηρθε και ηρθε ισως γιατι τα ειχα και με μια βλάχα…μια βουνισια παραλληλα με την πρωτευουσιανα.Κι αν και απεφευγα να τις φερνω στα ιδια μερη εν τουτοις κατι αλλαξ@κωλιες σιγουρα γινανε και ισως και να μην πολυγουσταρανε οι δυο τους αλλά εγω το τριο το φχαριστηθηκα κι ας λενε ότι θελουν αυτές…Τι αντρες ειμαστε αν δεν πατησουμε και λιγο ποδι….Η βλαχα όμως μου ενισχυσε το μικροβιο που εχω για το βουνο(ναι δεν μου πολυνοιαζει η θαλασσα αμα περναω καλα στα βουνα)και η πρωτευουσιανα εφυγε …..
HondaVFR800 Vtec-γκεστ η βουνισια TT600R

Kαι εδώ ειμαστε…ΓΙΑ ΠΟΙΑ εφυγε;Για καποια θεογκομενα που ειχα δει κατά καιρους να τριγυρνα καπου τριγυρω και κάθε φορα που την εβλεπα ελεγα ω ρε φοσυτη μου να σε ειχα να σου πεταξω τα ματια…κι ας ηξερα ότι μπορει να μου τα πεταξει αυτή…εκει εγω.Επιμονη.Και μου λεγαν κατι φιλαρακια τοτε καλα ρε μ@λακα δε βλεπεις;Αυτή δεν είναι χαλαρα και ομορφα,δεν θελει ιστοριες με λουλουδια και φεγγαρακι αυτή εχει άλλες ιστοριες,θα βαζεις και το χερι στην τσεπη θα σε χαλαει αμα αρχισει τα κουλα γκομενίστικα ασε που θα την κοιτανε κι αλλοι…θα θα θα…Ναι καλα.Αμα ρε συ σου κανει κλικ η άλλη αστο.Κοιτας να ανεβεις πανω της κι ας γινει ότι θελει.Ειχα παρει την αποφαση την ειδα πηγαμε μια βολτα ένα καφε που λενε και καταληξαμε να πηdιομαστε στεγνα σε κατι βουνα και δεν αλλαζε δεικτες το ρολοι….θαμπα όλα και στο βαθος αχνα ακουγες κατι φωνες…το σεξ που λενε ότι αμα πετυχει σε φτιαχνει και σε στελνει…ναι καπως ετσι.Οτι κι αν εκανα μαζι της την εβρισκα φιλαρακι μου.Απο χαλαρες βολτες αγκαζε στο ηλιοβασιλεμα-που ψιλοβαριοταν όμως η κουκλα αλλά δεν ελεγε και τιποτα-μεχρι σκαμπιλια και μαστιγια…Κανα δυο φορες το παρακανε βεβαια και εχυσε κατι περιεργα υγρα εξω αλλά της το συγχωρεσα γιατι λεω εχει άλλα καλα και δεν το εκανε για να μεινει εγκυος…παμε παρακατω…Αλλά ηρθε αυτή η g@μωκριση και κατι που μού ζηταγε πολλα για λούσια και κατι που ηταν και ακριβογκομενα κατι κατι ψιλοξενερες κατι …μ@λακιες.Εγω εφταιγα που χωρισαμε κι όχι αυτή.Εγω και το κεφαλι μου που ηθελε να μπαινει και αλλου…κατσε ωπα.Καλη εισαι τη βρισκω μαζι σου αλλά δεν θα πεθανουμε και παρεα κοριτσι μου.Θελω να δω κι άλλες,να δω πως το κανουν κι αυτές,εσενα σε ειδα και οσα κοπλα κι αν μου κανεις,ο Μητσακης ελεγε «θα ζησω λεφτερο πουλι» κι εγω το πουλι ακομα δεν το φυλακισα….Φιλακια λοιπον,θα σε θυμαμαι παντοτινά και αμε στο καλο…Και εδώ επαιξε και το ρολο της ότι τα ειχα και με μια πολύ μικροτερη μαζι και τη γουσταριζα τρελλά και πολύ και εβγαζα ωραια γουστα μαζι της και μού εδινε και ότι δεν με αφηνε και η άλλη και ητανε και αθλητικό κορμι και εβγαζε κατι φωνες καυλα…
ΚΤΜ 990adv και γκεστ η αθλητρια GasGas300EC

Αλλωστε ένας γνωστος που την ειχε δει μού ειχε βαλει διαολιά στο κεφαλι «φιλαρακι γκομεναρα η δικια σου αμα θες κανουμε και καμμια αλλαξωκ@λια με τη δικια μου»…Ωπα λεω…δεν σου κρυβω ότι και η δικια του ηταν ωραια.Την γουσταρα πως το λενε.Ηθελα και την αλλαγη,ένα αερα ανανεωσης,να κι αυτό να κι εκεινο δικαιολογιες καργα και κανονισαμε ομορφα και πολιτισμενα ότι οι παρτενερ αν αλλαζουν χερια εχει ένα κατι που σε συναρπαζει…
Να λοιπον και η καινουρια συμβια…Πολύ τη γουσταρα,διαφορετικη γκομενα από τις άλλες,ειχε δικο της τροπο σκεψης και λειτουργιας αλλά λεω δε μασηξα ποτέ…τωρα θα μασηξω;Κι ας μην ειχα ακουσει και τα καλυτερα για το σπιτι και την καταγωγη της…Ωραια περασαμε αλλά αυτή η γκομενα παρα το πρεστιζ παρα τον αερα παρα το και καλα κύρος που μου εδινε όταν με βλεπανε μαζι της(ναι το ειπανε κι αυτό αλλά στα παπαρια μου εμενα δεν με ενοιαξε ποτέ),με ξενερωσε με ένα προβλημα που ειχε και αν και τη στηριξα αν και το παλεψα δεν ημουν σιγουρος για τη συνεχεια και πόσο θα γουσταρω.Αλλωστε αυτό δε θες αν τρως τα χρονια σου μαζι με καποιον;Χανεις μεν την λεφτεριά σου και την πολυφωνια σου αλλά λες θελω να βγαζω γουστα…ε…εδώ ξενερωσα και λεω αντε καλη μου καλα περασαμε αλλά δεν…
BMWR1200GS

Ε μετα τι να κανω;Αμα περασεις μια ασχημη με καποια-οσο καλα κι αν περασες οσα κι αν σου εδωσε-δε θες ένα απάγγειο να αραξεις;Να μην εχεις σκοτουρες να μην εχεις βασανα;να γουσταρεις κι ολας λιγακι;Ετσι με τα πολλα και αφου θυμομουνα ότι εχω κατι χχρωστουμενα με μια πρωην μου,πηγα και τα’φτιαξα με μια συγγενισα της.Ναι ξαδερφη ητανε και μαλιστα πιο ομρφη και πιο φρεσκια…Τα ειπαμε τα βρηκαμε της πηρα και τα κοσμηματακια της της εφτιαξα και κατι ψιλοατελειες και εγινε σωστη γκομεναρα.Πηγαμε τα ταξιδια μας καναμε τις τσαρκες μας χαλαρα αβιαστα και ομορφα.Δεν με χαλασε ποτέ οφειλω να της το αποδωσω το ευσημο αλλά καποια στιγμη μού βγήκε ο άλλος μου εαυτος,αυτος που θελω να καυλωνω αμα ειμαι καβαλα σε καποια γκομενα και όχι να λεω καλα ειμαι αλλά η παντρεια σκοτωνει τον ερωτα και αυτό και …π@παριες…Δεν αντεξα άλλο…Κι αφορμη μου εδωσε και μια ομορφουλα που ζαχαρωνα καιρο και ηταν από τας Ευρωπας και με εφτιαχνε πολύ ρε φιλε…Ε…εφυγε η εντιμη και ομορφη για να παει σε τιποτα χερια που θα την προσεχαν οσο της αξιζει…Πανο…ακομα τη βλεπω στην παρεα και καμμια φορα μού’ρχεται να της την πεσω αλλά εισαι φιλος…Να την προσεχεις φιλε αξιζει!
Vstrom 650 K9

Kι ετσι εφτασα και στο γκομενακι που σημερα ζουμε μια δευτερη νεοτητα…δε θα πω πολλά γι’αυτή αφου εχω ετσι ένα σκεπτικο πες μια λόξα μια κοκέτα μια κατι τεσπα,όταν ειμαι με μια γκομενα να μην λεω και πολλα για αυτη…αν αξιζει θα φανει,ως τωρα απ’όλα εχουμε κανει και γουσταρουμε από κοινου…Την θελω και με θελει,στραβες δεν κανουμε μα γουσταρουμε και οι δυο και…κολλησαμε στο περιπου λεω να καταλαβεις…αστο σου λεω.Ειμαστε μαζι περνάμε καλα και αν κατσει και συνεχισουμε παρεα ισως καποια στιγμη σού πω και πεντε πραγματα ακομα…Ως τοτε «και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη»…..αυτη εδω με εχει στριμωξει για τα καλα βεβαια γιατι οσο φτιαχνομαστε και βγαζουμε τα ματια μας στα βουνα και στα ταξιδια ακομα και μεσα στα στενα της πολης σοκακια τοσο μου τη δινει και τη γουσταρω...
F800GS...

...ξενοκοιταζω βεβαια...αυτο δεν κοβεται φιλε μοτοσυκλετιστη!Το ξερω και το ξερουμε ολοι!Οποια κ να'χεις διπλα σου οσο και να την γουσταρεις και να φτιαχνεσαι.....ε...ριχνεις κ καμμια κλεφτή ματια σε κανα μωρο γυρω σου....τι;θα αποτελεσω εξαιρεση;ναι την γουσταρω την Γερμανιδα μου αλλά που και που στροβιλιζει στο μυαλο το ξενο...το αλλο...κανα 1290adv κανα 1190R κανα κατσικακι κανα Fjr για χιλιομετρα ....και δε θα σταματησει ποτέ αυτο.Αλλο θεμα βεβαια αν την ...κανω την κουτσουκελα...Και να σου πω την αληθεια,ουτε εγω δεν ξερω να σου πω,που με ξερω...

Μοτοϊστορια μου...καμμια δεν ξεχνας καμμια δεν κάνεις πως δεν την ξερεις.Προχωρας,δοκιμαζεις,γευεσαι,φτιαχνεσαι και...η ζωη μου ολη.Αυτο ειμαστε,μοτοσυκλετιστες γουσταρουμε και ζουμε τον ερωτα μας.:inlove:
 
Τελευταία επεξεργασία:

Μητσάρας

Μέλος
Περιοχή
Αιτωλικό
Όνομα
Μητσος
Μοτό
Ténéré XT660z

piaggio PX200
ας πω κ εγω.

αρχισα με vespa px 200 του πατερα μου κλασσικα,καπου γυρω στο 99,μεταχειρισμενη απο Πατρα.
την οποια εχω μεχρι και σημερα


μετα πηρα καινουριο to 2000 γυρω στις 700.000δρχ θυμαμαι(πεταμενα λεφτα) το sr50 της aprilia το οποιο το εκανα στα καπακια ολο malossi μπας και κουνηθει λιγο,γιατι 50 μας τη λεγανε τα dio



μετα σοβαρευτικα,και τσιμπησα το 2003 ενα husqy 125 WRE "ανοιχτο" για 2.300€ και αρχισα να μπαινω στη φαση μηχανες,παρεα,εντουραδες,εξοπλισμος,γουστα κτλ κτλ.γαζωνε το γαμηδι οσο δουλευε βεβαια.θυμαμαι να κανω αποσταση 40-45 χλμ και σε ολη τη διαδρομη να μαι "σε πρκλ μη κολλησεις,μη κολλησεις,μη κολλησεις..."



μετα αφου αγανακτησα,το φτιαχνω τελευταια φορα,και με το που το στρωνω μου το κλεβουνε,το βρισκω μετα απο 5 μερες σε χαλι μαυρο,το ξαναφτιαχνω και το πουλαω και παω χαρωπος χαρωπος το 2005 στην aprilia παλι και παιρνω το strada καινουριο.
το οποιο και αυτο με βασανισε πολυ,αλλα το γουσταρα πιο πολυ μιας και ηταν και η εποχες καλυτερες τοτε και το ειχα λιωσει στις βολτες και τα ταξιδια.+ οτι εκανα τα πρωτα στριψηματα και βελτιωθηκα θαρρω οδηγικα.
το παντρεψα με ενα focus και το εκοψα στα δυο καπου στο 2008.κριμα,πολυ κριμα.
η αληθεια ειναι οτι το αναπολω ωρες ωρες.


μετα την ειδα,και λιγο πριν αρχισει η κριση πηγα και πηρα τον τυρανο,ενα tuono1000R μεταχειρισμενο 2006 μονδελο,3ο aprilia,μυαλο δεν ελεγα να βαλω.το χαρηκα για κανα 3 χρονακια με βολτες,γυρες κτλ και μετα μπηκαμε για τα καλα στην πολυαγαπημενη κριση και παροπλιστικε,αλλα εβγαινε καμια βολτουλα στα κρυφα να ξεχαρμανιαζω



μετα πηρα αλλη μια βεσπα,την εκανα κουκλα,και τωρα βρισκεται λαβωμενη και κουκουλωωμενη στο γκαραζ,περιμενωντας υπομονετικα να ξανανοιωσει.κ αυτη τσαμπα πηγε ρε γμτ..πολυ τη γουσταρα και αλλο τοσο και περισσοτερο στεναχωρηθηκα οταν επεσα και στραπατσαριστικε.ελπιζω να τη φτιαξω συντομα



και τελος,το combo των ευρωπαικων,ηρθε να το σπασει ενας Ιαπωνας made in Italy,o Tenekes o kse-ganwtos
ανταλλαγη με το tuono,και πλεον πανευτυχης με το ιδανικοτερο μηχανακι για μενα στην παρουσα φαση.πολυ το αγκαπω.
δυσκολα θα το αλλαξω,εκτος αν καταφερω και το διαλυσω κ αυτο(χτυπα ξυλο)

αυτα τα ολιγα απο εμενα.
 

Srider

Βόρειο Μέλος
Περιοχή
Gothenburg - Sweden
Όνομα
Giorgos
Μοτό
Ténéré 700 World Raid | 2022
Εγώ έβγαλα δίπλωμα μηχανής στα 24 μου.
Ξεκίνησα οδήγηση το 2005 με Honda Transalp 650 του '02
Οπότε έχουμε και λέμε:

2005 - 2009: Honda Transalp 650 '02 (μεταχειρισμένο)
2009 - 2013: BMW R1200 GS Adv. '09 (καινούργιο)
2013 - 2014: αποχή... :(
2014 - 2015: ΒΜW F800GS '15 (μεταχειρισμένο)
2015 - τώρα: ΚΤΜ 1290 SA '15 (μεταχειρισμένο)

2 με ξετρέλαναν: το 1200 GS Adv. , περισσότερο λόγω "καινουργίλας" και αίσθηση οδοστρωτήρα στην κίνηση!
και το ΚΤΜ 1290 SA λόγω απίστευτου κινητήρα και ανάρτησης!
 

DIMITRIS1964

Μέλος
Περιοχή
Αμαλιαδα
Όνομα
DIMITRIS AMALIADA
Μοτό
R1200GS 2006 ADV
Λοιπον αρχισα με Vespa 200rally , μετα XT 250-XT 600 TENERE Μπλε-Κιτρινο - Africa Twin 750-TDM 850 το τελευταιο 850-FJR 1300(3...) μοντελο 2001(2 λογω ατυχηματος) - μοντελο 2006 και απο το 2014 Gs Adv μοντελο 2006..Αυτα απο εμενα...!!

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

thenos

"Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"
ADVRIDE Team
Περιοχή
Ελάτη
Όνομα
Θανασης
Μοτό
KTM 950 ADV & KTM EXC450
Ωραίο θέμα Κώστα!
Το επόμενο στάδιο μετά τα ποδήλατα ήταν:
  • DKW 50cc μοντέλο 1964 το οποίο και ηταν το μεταφορικό μέσο της οικογένειας για πολλά χρόνια.
  • HONDA BROS 650 περιποιημένο με κίτ στα καρμπυρατέρ,φίλτρο αέρος,εξάτμιση.
  • YAMAHA WR 250 το οποίο δεν δούλεψε ποτέ σωστά μάλλον λόγω θέματος στο YPVS.
  • HONDA XR 400 Αστεράκι σε όλα αλλά βαρύ.Μόνο να μην σου έκανε τσάφ και έσβηνε...:banghead:
  • KTM EXC 400 μοντέλο 2004.Φοβερό μηχανάκι,πήγαινε παντού,οικονομικό σε καύσιμο και χωρίς ζημιές.Πολύ ωραίο σχολείο για χώμα!Αφού το είχα περιποιηθεί με αρκετά αξεσουάρ ένα γ@μημένο πρωϊνό ανακάλυψα ότι είχε κλαπεί.
  • BMW F650 DAKAR μοντέλο 2000.Τίμιο μηχανάκι έκανα αρκετά χιλιόμετρα απροβλημάτιστα και οικονομικά.Στα χέρια μου δεν χρειάστηκε καμία επισκευή πλήν των service και των αναλωσίμων.
  • Και σήμερα βρίσκομαι να έχω ένα KTM EXC 450 μοντέλο 2005 με το οποίο οργώνω τα βουνά!Εξαιρετικό και αυτό σε όλα,επίσης πολύ ωραίο σχολείο και δεν με έχει αφήσει ποτέ απο βλάβη (για να προλάβω τις φαρμακόγλωσσες...:p) και ένα KTM 950 ADVENTURE μοντέλο 2004 επίσης με κίτ στα καρμπυρατέρ,φίλτρο αέρος,εξάτμιση σεταρισμένο σε τσακάλι μηχανικό!Οικονομικότατος πύραυλος...Κάθε φορά που ανεβαίνω πάνω γίνομαι 10 (τουλάχιστον) χρόνια νεότερος...:DΠαλιμπαιδίζουμε λέμε...!!! Φωτό κάποιων απο τα παραπάνω θα βρείτε στην ενότητα http://www.advride.gr/threads/Σκονισμένες-Μοτο-Αναμνήσεις.4522/
 
Τελευταία επεξεργασία:

doctoras

Μέλος
Περιοχή
Thessaloniki
Όνομα
Chris
Μοτό
GSX250R
'92-'93 παπί Suzuki fb50 ετσι επειδή ηταν σπάνιο και ταπεινό, γνήσια εποχή ride free με ακτίνα ταξιδιών έως και 200χλμ(και τα περισσοτερα δικαβαλα)

'94-'95 tdr80 πατούσε ολα τα πειραγμένα 90ρια glx

'95-'01 xl200r του '83 οι πρώτες χωματοβολτες αλλα και αρκετα δικαβαλα ταξίδια

'00-'04 cbr400f του '83 επισης, μεταβλητός χρονιςμος βαλβίδων μεςω ηλεκτρικού μοτερ το λεγόμενο REV + τα πρώτα μεγάλα εν Ελλάδι ταξιδιωτικά

'04-'07 ZR7 το πρωτο ευρωπαϊκό ταξιδι εξαιρετικό μηχανακι σε αψεγάδιαστη κατασταση

'04-'07Kdx250 μεγάλες εντουροβολτες βόλτες πλάι σε καθαρόαιμα και δε καταλάβαινε ούτε υπολειπονταν κάπου για τα δεδομένα της παρέας

'07 cbf1000 ταξίδια παντού εντός και εκτος συνόρων

'11 DT125X εντελώς μαμα 15hp και ως σήμερα μηχανη πολυεργαλείο 2 σετάπ ονοφ - μοταρντ
 

CubMan

Μέλος
Όνομα
Darth Pleguis
Μοτό
Imperial Speeder
'87-'89 Yamaha T-50
'89-'92 Kawasaki KLR 250
'92-'97 Yamaha XV 250
'97-'05 BMW R 1100 GS
'05-'07 BMW R 1150 RT
'05-'07 Suzuki DL 650 (Της συμβίας)
'07-'09 BMW F 650 CS (Της συμβίας)
'07-'11 Honda CBF 600S
'11-'14 Αμήχανος (ανωτέρα βία)
'14-'16 Daytona DY 125 RS
'16-?? Modenas Kristar 125 (Της συμβίας)
 

lmb990

Μέλος
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Όνομα
ΛΑΜΠΡΟΣ
Μοτό
YAMAHA TENERE 700
C50 (του πατερα μου, μ αυτο εμαθα να οδηγαω!)
Beverly 200 (το πρωτο δικο μου μηχανακι)
Tdm 900 (του πατερα μου, μ αυτο εκανα το πρωτο μου ταξιδι με μηχανη (πρεβεζα-σκιαθος)
Vstrom 650 k8
990 adv
 

ta-sio

Μέλος
Όνομα
ΤΑΣΟΣ
Μοτό
HONDA NC750X το γκρι το αντβέτσιουρ...
yamaha virago 250
Yamaha townmate ( του πατερα μου)
Honda LA custom 250 ( του πατερα μου)
Την θρυλικη, την ανεπαναληπτη, την τρισμεγιστη ΥΑΜΑΗΑ VIRAGO 250
Και τελος το επιτελους δικο μου NC 750X
 

δημήτρης

Μέλος
Περιοχή
Λάρισα
Όνομα
Δημήτρης
Μοτό
CRF 300L
πρώτη μου, αγορασμένη το 08 μεταχειρισμένη αλλά σε κατάσταση καινούργιας!
κάναμε μαζί περίπου 10.000 χλμ


2010 αγορασμένη κούτα από Θεσ/κη, όπου έδωσα την από πάνω. κάναμε περίπου 27.000χλμ


2013 αγορασμένη μεταχειρισμένη και κάνοντας έως τώρα μαζί περίπου 20.000χλμ
 
Top Bottom