Ποτ πουρί Ευρώπη.. (Ιταλικές Άλπεις & Δολομίτες, Μόναχο, Δαλματικές ακτές, Βαλκάνια κτλ.)

Simitis

Μέλος
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Ducati Multistrada Enduro
Λοιπόν πάμε να γράψουμε και εμείς τις εμπειρίες μας ώστε να δώσουμε τα λίγα φώτα μας σε άλλους που ξέρω ότι διαβάζουν (δεν είναι στο forum) και να παίρνουν ιδέες και σκέψεις για τις δικές του βόλτες. Να ευχαριστήσουμε τον @Παπακωνσταντίνο (τι γράφω Θεέ μου…) και τον @GSALEXAN για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσαν. Thankyou, thankyou. Ακολουθεί περιγραφή κοφτή, χαβαλετζίδικη και μερακλίδικη.

Απαρχή

Το conceptήταν να ξεκινήσω μόνος για Μόναχο να δω ένα φίλο και μετά Rotterdam. Καίω το Rotterdamγιατί έχω λίγες μέρες άδεια τελικά και λέω να γυρίσω πίσω οδικώς για να αποφύγω το καράβι. Κολλάει και ο συνοδοιπόρος @Jeronimo (SuzukiBandit) μιας και η Ισπανία που είχε προγραμματίσει ακυρώνεται. Λέω ωραία θα έχω κάποιον να με μαζέψει άμα μείνω. Ήταν να κολλήσουν και κάτι KTMγια λίγες μέρες αλλά τι κάναν για βουνά και για παραλίες.

Προεργασία

GPSέχουμε? Όχι. Τι κάνουμε? Έχοντας δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές στο κινητό έμεινα ικανοποιημένος με το appτης TOMTOM. 20€ συνδρομή για ένα χρόνο αλλά αποδείχτηκε αξιοπρεπέστατο όπου μόνο 2 μικρά κομμάτια δρόμων δεν είχε (στην Κροατία και στην Ελλάδα). Και στην βροχή? Σακουλάκια ziplockτα 100 τεμ. 3€. Πετάω διαδρομές GPXπου έφτιαξα μέσω GoogleMaps, μου λέει και το appστα πόσα χιλιόμετρα υπάρχει το επόμενο βενζινάδικο για τον άλλον και είμαστε ready.
Ενδοεπικοινωνία. Sena 20sεγώ, InterphoneTour ο άλλος. Λειτούργησαν μεταξύ τους? Όχι. Πετάω το δεύτερο Sena 20s που είχα να σκονίζεται στον άλλον, το βάζω στην δεξιά πλευρά του κράνους (και έτσι το έβλεπες ανάποδα :p) και πλέον χωρίς να πατάμε τίποτα με το που ρευόταν ο άλλος ξεκινούσε αυτόματα η σύνδεση. Φυσικά οι οδηγίες και η μουσική από το smartphoneδεν έλλειψαν σε κανέναν.

Μωρομάντηλα, σώβρακα, ισοθερμικά, φάρμακα, εργαλεία, μπάρες δημητριακών κτλ ήταν ήδη αυτονόητα και σωτήρια.

Λοιπόν το ταξίδι που κάναμε είναι 99% ακριβώς αυτό. Έχει μέσα τις στάσεις και τα δωμάτια που μείναμε. (tnx Socrates)

Part 1 https://trips.furkot.com/ts/qGUpr9

Part 2 https://trips.furkot.com/ts/6ogPRc
 
Τελευταία επεξεργασία:

Simitis

Μέλος
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Ducati Multistrada Enduro
Ημέρα 1 (Αθήνα-Ηγουμενίτσα)

Ξεκινάω από την δουλειά 4 η ώρα και ανηφορίζουμε προς τα πάνω. 9 θα έπρεπε να ήμασταν εκεί, 11 έφευγε το καράβι. Διάλογος ενδοεπικοινωνίας (ο οποίος θα ήταν πολύ συχνός).

-Θέλω βενζίνη.
-Να σου γα…γαμ…τα 19 σου λίτρα..
-Ε μαλ..τα σοβαρά μηχανάκια τόσο παίρνουν…
-Να τα χ.. τα ιαπωνικά…

(και έτσι κάθε παραλλαγή της συνέχειας του διαλόγου ειπώθηκε).

Σταματάμε Ναύπακτο για refill και συνεχίζουμε. Τρώμε στην μάπα τον ήλιο από την Πρέβεζα μέχρι την Ηγουμενίτσα. Πάω να μπω απευθείας στο λιμάνι ο βλάχος. Με σταματάει ο τελωνειακός και λέει

-Αναστροφή μέσα στα πεσμένα λάδια από τις νταλίκες, πάρε εισιτήριο και πέρνα από άλλη είσοδο.
-Εντάξει ρε καριό...

Βγάζουμε τα εισιτήρια, βλέπουμε λίγο το ματς, ετοιμάζουμε τα πράγματα για το καράβι, γεμίζουμε για να αποφύγουμε την ακριβή βενζίνη στην Ιταλία και περιμένουμε στο λιμάνι να μπούμε. Λόγω Motogp στην Ιταλία εκείνες τις μέρες είχε αρκετούς μοτοσικλετιστές και έτσι πιάσαμε την κουβέντα με δαύτους. Ευτυχώς αποδείχτηκε χρήσιμη η κουβέντα γιατί μας βοήθησαν κάποια καλά παιδιά με BMW να δέσουμε τις μοτοσυκλέτες στο καράβι.





Αφού χαθήκαμε μέσα στο πλοίο και μόνο στο μηχανοστάσιο δεν μπήκαμε, φτάνουμε στην reception όπου ένας καλός μούτσος μας έβαλε σε μια καλή αίθουσα (αεροπορικού τύπου να κοιμηθούμε). Η άλλη αίθουσα που ήταν να μέναμε ήταν γεμάτοι νταλικέριδες όπου για να περάσεις από την μια πλευρά στην άλλη ήταν αδιανόητο για 2 λόγους. Η θα έπεφτες πάνω σε κανέναν που κοιμόταν σε sleepingbagστο διάδρομο και θα ήταν ερωτικό το βράδυ σου ή θα ξέμενες από οξυγόνο από την δυσοσμία των καλτσών.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Simitis

Μέλος
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Ducati Multistrada Enduro
Ημέρα 2 (Ancona-Verona)

Ξυπνάω νωρίς στο καράβι και βλέπω στο GPS του κινητού που είμαστε.

-ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ..?

Αν σκεφτείς ότι το πλοίο πάει με 50km/h αρχίζεις να σκέφτεσαι να πετάξεις τις μισές GS1200 στην θάλασσα να πάει πιο γρήγορα.

15:00μμ. (Ιταλίας ώρα και φυσικά με καθυστέρηση). Βγαίνουμε στο λιμάνι και ξεκινάμε για autostrada. Όποιος το πρόσεξε έκανα μια μικρή αλλαγή στον χάρτη και έστριψα δεξιά στην Μπολόνια για να γλυτώσουμε ~5€ διόδια. Σε κανένα σημείο δεν χάσαμε τις 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση.

Φτάνω ξενοδοχείο που είχα κλείσει μέσω Booking

-Hello, Reservation Simitis
-No reservation
-Τι no reservation γαμ.. το κέρ… σου. Να δες εδώ στο κινητό.


Το κοιτάει, το κοιτάω και εγώ και τι βλέπω. Έχω κλείσει ο μαλ@κας Παρασκευή 8 Ιουνίου αντί για 1 Ιουνίου. Και έχω πληρώσει. Γαμώ. Ξεκινάει διάλογος μέσω translateκινητού μιας και τα αγγλικά δεν τα είχε ο τύπος. Του λέω -έχει εδώ? –Νο -αλλού? –Si. Με στέλνει κάπου στον χάρτη και πάμε εκεί. Το βλέπουμε, κομπλέ. Βγάζουμε πράγματα, χάνουμε τα 45€ από την ακύρωση του πρώτου ξενοδοχείου και βγαίνω στο πίσω μπαλκόνι και βλέπω αυτό.



Παίζει να είναι οι γραμμές που πάνε σε ΟΛΗ την Ευρώπη γιατί ΟΛΟ το βράδυ ξυπνούσαμε όχι από το θόρυβο ή τα φώτα αλλά από την δόνηση πριν καν περάσει μπροστά μας.

Παίρνουμε Ducati, πάμε κέντρο, παρκάρω δίπλα στον μικρό Κολοσσαίο γιατί έχω Ιταλικό μηχανάκι και είμαι μάγκας, πίτσες, μπύρες, αξιοθέατα, καληνύχτα σας.









Προσοχή.

Δεν ξέρω αν είναι έτσι όλες οι πόλεις της Ιταλίας αλλά αν πάτε με γυναίκα/κοπέλα/γκόμενα να φροντίσετε να έχει πάρει κάποιο ελαφρύ-ωραίο φόρεμα γιατί θα νιώσει μειονεκτικά μπροστά σε αυτά που είδαμε εμείς και θα σας το χτυπάει όλο το βράδυ που δεν της δώσατε και την δικιά σας βαλίτσα από την πλευρά της εξάτμισης να βάλει και άλλα πράγματα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Simitis

Μέλος
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Ducati Multistrada Enduro
Ημέρα 3 (Verona-Solda)

Ξύπνημα, σάπιο πρωινό και μίζα.

Ξανά για λίγο autostrada.

Πρώτη στάση λίμνη Garda



Επόμενη στάση Madonna di Campiglio



Και στάσεις σε κάθε ένα πάσο που κάναμε

Passo Tonale(μέτρια διαδρομή, ωραίο το Memorial)



Passo Gavia (στενή διαδρομή, πανέμορφα τοπία)





Passo Stelvio (μέτρια διαδρομή, με τις γνωστές φουρκέτες και να μετράς φλας σπασμένα κάτω).



Ο φίλος μας ο ασιάτης δεν πέρασε καλά εκεί με την Ducati του.



Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το Gavia. Είχε πολύ άγρια ομορφιά με συνδυασμό τα χιόνια.

Ο τύπος αραχτός στην φωτό βγάζει τον καθένα, την ανεβάζει στο siteτου, 8€ σε υψηλή ποιότητα για να την αγοράσεις. Τέτοια θα βλέπει o @gsmaniac και θα μας χρεώνει. :p





Πάμε τώρα να κοιμηθούμε Solda. Μας είχαν πει ότι θα βρούμε εκεί εύκολα.

@@…

Ένα ξενοδοχείο όλο και όλο 4στερο. Τι κάνουμε? Μέσα να ρωτήσουμε τιμή. 50€ με πρωινό. Ω μαλ@κα άρχοντες, δεν θα χρειαστεί να κάνουμε 30 χλμ. να δούμε σε άλλο χωριό. Δίνουμε χαρτιά όλα κομπλέ. Λέμε ας πληρώσουμε και τώρα για να είμαστε έτοιμοι το πρωί...

-Νο Νο Νο Νο. 50€ each person…

Από τα νεύρα μας με τις μπάρες δημητριακών την βγάλαμε το βράδυ για να μην τους δώσουμε και άλλα λεφτά. Η αλήθεια είναι ότι η θέα πάντως άξιζε παραπάνω για τα λεφτά που ζητάνε.



 
Τελευταία επεξεργασία:

Simitis

Μέλος
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Ducati Multistrada Enduro
Ημέρα 4 (Solda-Munich)

Σκοπός να φτάσουμε Μόναχο. Ο καιρός όμως άρχιζε τα δικά του και έτσι μετά από 15 χιλιόμετρα εκκίνησης βάλαμε τα αδιάβροχα. Σταματάμε Reschensee και μένεις παγωτό από την θέα του καμπαναριού και την ιστορία του Curon Venestra του χωριού που είναι τώρα κάτω από τα νερά της λίμνης.



Μπαίνουμε Αυστρία (πουθενά έλεγχος) και πάμε Am Plunsee λίμνη. Βενζινάδικο για την vinieta. 6 ευρώ περίπου αν θυμάμαι καλά (δεν χρειάστηκε όμως μιας και δεν πιάσαμε αυτοκινητόδρομο).





Πετυχαίνουμε γκρουπάκι Goldwing με το νεότερο μέλος να έχει κάνει τα χαρτιά του τώρα για σύνταξη και ένα Γερμανό με παλιό Africa που μόλις είχε σηκωθεί από πέσιμο.



Μπαίνουμε Γερμανία (0 έλεγχος) προσπερνάμε το ανάκτορο Λίντερχοφ λόγω βροχής + ότι είχε εισιτήριο και φτάνουμε σε ένα γραφικό χωριό το Ομπεραμμεργκάου για στάση για καφέ.



Συνέχεια από επαρχιακό δρόμο μέχρι να φτάσουμε Μόναχο όπου μας περίμενε ξενοδοχείο από το παιδί που έμενε εκεί. (πάλι καλά!)
 

Simitis

Μέλος
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Ducati Multistrada Enduro
Ημέρα 5 (Munich)

Ξεκούραση από μοτοσυκλέτες και περπάτημα μέσα στο Μόναχο βλέποντας ομορφιές….







και ασχήμιες…. :p :p



Hint

Υπάρχει ένα μαγαζί με ένα δικό του μότο εκεί στο Μόχανο που λέει:

«Μπαίνεις ξένος, βγαίνεις φίλος»….Όποιος έχει να διαθέσει 150€ να μας γράψει εδώ τις εμπειρίες του να δούμε αν αληθεύει.
 

Simitis

Μέλος
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Ducati Multistrada Enduro
Ημέρα 6 (Munich- κοντά Sillian)

Ξεκινάνε οι παραλλαγές. Το αρχικό πλάνο ήταν να βλέπαμε τους καταρράκτες Krimml και βράδυ να μέναμε Αυστρία και συγκεκριμένα Zell Am see (αλλιώς δεν προλαβαίνεις). Βλέπουμε τους καταρράκτες από ψηλά στο δρόμο (4€ διόδια). Το εισιτήριο για τους καταρράκτες κανά 10άρι το άτομο. Ψιτ, δεν πάμε να δούμε κάνα άλλο τοπίο χωρίς λεφτά. Μίζα και γεια σας.





Zellamsee λίμνη. Για μένα μέτριο ως αδιάφορο. Γούστα είναι αυτά, Suzukia αγοράζουμε.

Grossglockner πέρασμα (25.50€ διόδια για 70χλμ = 0,36€ το χιλιόμετρο). Πάμε καλά λέω… Η θέα που σου δίνει όμως να μην λέμε μαλ@κίες είναι καταπληκτική. Φτάνουμε στο πρώτο σημείο της στάσης ψηλά (Edelweißspitze) και μόλις έχει σκάσει σύννεφο στην μάπα μας. Βγάζουμε φωτό το σύννεφο από μέσα. Συνεχίζουμε, ομίχλη, 3 βαθμούς, alarm, 10χλμ/ώρα και ακολουθούμε την άσπρη γραμμή μέχρι το άλλο σημείο στάσης.







Φτάνουμε και στο δεύτερο σημείο (Alpincenter) και τα χέρια είχαν γίνει μωβ από την βροχή και το κρύο. Χαζεύουμε τα χαμηλά σημεία και δρόμο. Σίγουρα θα χρειαστεί να ξαναπάμε.





Hint. Στο site το επίσημο του Grossglockner υπάρχουν live we bκάμερες στα υψηλά σημεία για να πάρεις μια ιδέα τι παίζει από καιρό και να ετοιμαστείς καταλλήλως από πριν.

Φτάνουμε σε ένα ωραίο σπιτάκι όλο ξύλινο και φιλόξενο που είχαμε κλείσει μέσω bookingαπό την λίμνη. Το πιο κοντινό να φας εκεί >10 χιλιόμετρα + ότι έβρεχε. Μας μαγειρεύει η ευγενική Tina + μπυρίτσες. Ένα 70άρι όλα μαζί με πρωινό. Super. Haus Pinter λέγεται.







 
Τελευταία επεξεργασία:

Simitis

Μέλος
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Ducati Multistrada Enduro
Ημέρα 7 (κοντά Sillian-Kranjska Gora)

Ξανά για Ιταλία και Δολομίτες. Γέμισμα πριν τα σύνορα. Καιρός καταπληκτικός. PassoGiau. Απίστευτο. Κάνουμε και κάτι άλλα περάσματα (PassoDuran) με σκοπό να βγουν όμως τα σημερινά χιλιόμετρα για Kranjska Gora (Σλοβενία).







Ένα είχα και είπα θα το αφήσω στο πιο όμορφο σημείο.



Ο καιρός το μεσημέρι άρχιζε να χαλάει άσχημα. Στάση σε χωριουδάκι Ιταλία και κλείνουμε booking για Σλοβενία (Ratece). Η βροχούλα αρχίζει και σκάει καθώς οδεύουμε Αυστρία. Το πέρασμα Ιταλία-Αυστρία (SS52) ωραίο αλλά το φάγαμε όχι με βροχή αλλά καταιγίδα. Απτόητοι γεμίζουμε Αυστρία και μπαίνουμε Σλοβενία (πουθενά έλεγχος). Ξεφορτώνουμε και βγαίνουμε για φαγητό το βράδυ, ένα μαγαζί όλο και όλο και οι μοναδικοί πελάτες εμείς όλη την ώρα. Σκάσαμε στο φαγητό και στην μπύρα. Η βροχή τώρα μόλις σταμάτησε….

 
Τελευταία επεξεργασία:

Simitis

Μέλος
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Ducati Multistrada Enduro
Ημέρα 8 (Kranjska Gora-Zadar)

Ξυπνάμε το πρωί, ήλιος, κάτσε να δω και την στάθμη του λαδιού της μηχανής, κάτω από το low, σκοτάδια ξαφνικά, βενζινάδικο.

-Oil,15W-50?
-Νο.
-Να σου γ@μ...

Δεν γίνεται δουλεία έτσι. Ρωτάω Tourist Information κιόσκι.

-Ducati, Ιταλικό, καίει λάδια, της μάνα του, όχι σε βενζινάδικο, που θα βρω?
-Hello, I speak English. Υou will need to travel to Jesenice city which is 30 km away from here and you will search for the store “Bartog” which has the moto part you need.
-Θένκιου.

Αγοράζω 1 lt. 23€. Θα το ρίξω στην σαλάτα σου να πνιγείς.



Βάζω 550ml. Φτάνει High. Ξανά πίσω για να πάμε προς τα κάτω μέσα από το βουνό, 1 ώρα και χαμένη.

Φωτογραφίες και συνέχεια για καφεδάκι. Τρομερή διαδρομή μέχρι και στα μέσα της Σλοβενίας.







Λίγο αυτοκινητόδρομο και σκέψεις ότι δεν έχουμε βινιέτα εδώ και μπορεί να την φάμε. Κλάιν. Μπαίνουμε Κροατία. Εδώ είχε συνοριακό έλεγχο των δευτερολέπτων. Λίγο αυτοκινητόδρομο και τα πρώτα διόδια ευτυχώς σε ευρώ γιατί δεν κάναμε συνάλλαγμα. Βγαίνουμε Rijeka. Μετράμε δυνάμεις αφού είχαμε κάνει ήδη 300 χλμ (τα 260 σε επαρχιακό σε βουνό έτσι.). Το χούμε Zadar άλλα 230χλμ επαρχιακό? Το χούμε.



Από Ριέκα μέχρι Ζαντάρ είναι να έχεις supersport και κέφια. Μιλάμε για εξαιρετική άσφαλτο (ψάχνω στα βιντεάκια να βρω λακούβα και δεν βρίσκω) με στροφές αμέτρητες, πλήρη ορατότητα στις εξόδους και με πολύ λίγες διασταυρώσεις. Η κούραση είχε εξαφανιστεί.

Hint.

Στο μέσο της διαδρομής αυτής μπορείς να πάρεις το ferryboat μετά το Prizna και να πας στο νησάκι απέναντι. Ο δρόμος εκεί είναι πιο ευθεία αλλά και πάλι με καλή άσφαλτο.



Φτάνουμε Ζαντάρ, βρίσκουμε ένα διαμέρισμα χωρίς παράθυρα, περπάτημα παλιά πόλη, πίτσες (καλό είναι να γίνει και κάποιο συνάλλαγμα μιας και δεν παίρνουν όλοι ευρώ), μπύρες κτλ. Mustνα δεις το Sea Organ στο λιμάνι (μουσική μέσω κυμάτων της θάλασσας).





 
Τελευταία επεξεργασία:

Simitis

Μέλος
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Ducati Multistrada Enduro
Ημέρα 9 (Zadar-Budva)

-Ξέρεις που πάμε σήμερα?

-Που ρε?

-Budva, Μαυροβούνιο

-Τι έχει εκεί?

-Αστέρια να λάμπουν

-Φωτίζουν τις ψυχές των ανθρώπων?

-Μόνο των αντρών.

Η διαδρομή Ριέκα-Ντουμπρόβνικ (πάντα επαρχιακό-παραλιακό μιλάμε) ψιλό αδιάφορη, δεν χάνεις κάτι + ότι δεν έχει το στροφιλίκι της προηγούμενης μέρας.

Τα 10000 km τα είχα κάνει με το @Μουτρο στο Μαυροβούνιο τον Οκτώβριο του 2016. Τώρα τα 20000 km Κροατία.





Το κλασσικό σπάσιμο των συνόρων Κροατίας-Βοσνίας-Κροατίας δεν το γλυτώνεις. Ντουμπρόβνικ είναι mustνα μπεις μέσα αλλά για κάποια άλλη φορά.



Συνέχεια για Budva.

Hint. Καλό είναι να προτιμηθεί, ειδικά αν έχει κίνηση, το ferry boat Lepetane-Kamenari για να γλυτώσεις το κολπίσκο με όριο 40χλμ/ώρα και ορατότητα μηδέν.

Budva. Πίνεις τον καφέ σου με 1,5 ευρώ και μπροστά σου πασαρέλα. Τρως το burgerσου με 2 ευρώ και πάλι πασαρέλα. Πίνεις το ποτάκι σου με 2-3 ευρώ και αρχίζει και γίνεται εκνευριστική η φάση γιατί έχεις χάσει το νόημα από τα πολλά 10άρια που έχεις βαθμολογήσει. Υπάρχει πλέον ένας μύθος εκεί που το συζητάνε οι ντόπιοι μεταξύ τους. Ένας Έλληνας μονοκάβαλος με Banditείχε σκάσει στο πεζόδρομο το βράδυ και έφυγε τρικάβαλος από κει…. Οι φήμες λένε πως είχαν πιαστεί και 2 κοπέλες από τα κάγκελα και σερνόντουσαν στην άσφαλτο μέχρι το κρεβάτι του…. Άξιος προορισμός για Μωράκια team.

Hint. To Μαυροβούνιο έχει ευρώ σαν τοπικό νόμισμα και ας μην είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάνεις πάρτυ λέμε.




 
Τελευταία επεξεργασία:

Simitis

Μέλος
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Ducati Multistrada Enduro
Ημέρα 10. (Budva- Ohrid)

Οχρίδα να σπάσουμε τα χιλιόμετρα του γυρισμού. Δεν είχαμε ιδέα πώς να πάμε. Tomtom. 320χλμ. Κομπλέ. Γιατί βγάζει όμως 7 ώρες οδήγηση? Μετά καταλάβαμε. Στην Αλβανία πρέπει να είναι πολύ πλούσιοι οι μάστορες που φτιάχνουν αναρτήσεις. Α και τα συνεργεία Mercedes. Σε κάποια στιγμή για τον @Jeronimo του φαινόταν ρεαλιστικό να κάνουμε 830 χλμ. από Σερβία για Οχρίδα. Τα Multistrada όμως δεν μασάνε. Πολύ ωραία θέα όμως στο πάρκο Νatyror.



Συνοριοφύλακας στο ΠΓΔΜ. – Marijuana? – Νο. Αλλά αν θες άνοιξε την βαλίτσα με τα άπλυτα των 10 ημερών και ψάξε αν τολμάς –(Γελάκι αμήχανο) Οκ go.

Οχρίδα, πάμφθηνα και εδώ. Τουριστικό μέρος ωραίο αλλά μπροστά στην Budva ψιλό αδιάφορο. Πρέπει να τραβάει μετά τις 12 αρκετό κόσμο αλλά δεν είμασταν για πολλά πολλά.





3€ όλο αυτό..

 
Τελευταία επεξεργασία:

Simitis

Μέλος
Όνομα
Πέτρος
Μοτό
Ducati Multistrada Enduro
Ημέρα 11. (Ohrid-Αθήνα)

Επιστροφή. Συναντάμε @achalatsis με το @gaki και λοιπούς Φλώρινα και ξεκινάμε για Βέροια να δούμε @Alex 660z και @thenos o katemis αλλά λόγω βροχής και ώρας δεν καταφέραμε να τα πούμε. Speed150-160 χλμ/ώρα με ψιλοβροχή για να προλάβει να δει τον τελικό ο συνοδοιπόρος και τελικώς όλοι σπίτια μας σώοι.



Results.

Για το Ducati



4337 χιλιόμετρα.

64 ώρες οδήγηση.

15 γεμίσματα

257-13 λίτρα που περίσσευαν στην Αθήνα =244lit

5,62 λίτρα/100χλμ

370€ καύσιμα

~1100€ όλα όλα μαζί.

Αυτά. Να πάτε Δολομίτες.
 

HAWK_46

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Λευτέρης
Μοτό
Μηλοκλέφτη
Μπα σε καλο σας πρωινιατικα!!
Μπραβο στο team ωραια μερη για οδηγηση και με καλη παρεα.
Η βροχη λιγο σας τα χαλασε εκει που θα γινοταν χαβαλες και πολλα ωραια σημεια που ηταν διπλα σας και αξιζαν αν ειχατε 3-4 μερες ακομα.
Αντε και στην επομενη.
:friendship:
 

petros KLR

Μέλος
Περιοχή
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Όνομα
ΠΕΤΡΟΣ
Μοτό
KAWASAKI KLR 650
Aprilia pegaso 650
Μπραβο βρε....ωραιο ταξιδακι κανατε......εχεις ταλεντο στη γραφη "Μωρακι"....διευρινατε κ τους οριζοντες....ειχατε στενες επαφες με αιθεριες υπαρξεις αλλα κ με φορτηγατζηδες !!!!!!
Βλεπω οτι το πνευμα των γηραιοτερων του φορουμ εχει μεταλαμπαδευση στους νεοτερους....(τι γρααφω ο φουστης πρωινιατικα) !!!!!!!!
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Είστε μωράκια με προοπτική....:friendship:
Αυτό το ταξίδι έπρεπε να το είχατε κάνει με τον ερωτικό....να βλέπατε λίγο χαρά στα σκέλια σας, γιατί από ότι κατάλαβα είδαν χαρά μόνο τα μάτια σας:friend:
 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Νέοι
Ωραίοι και ταξιδιάρες ψυχές
Λιγο μου την χαλάτε γιατι δε βλεπω παιχνιδι ........αν και ελεύθερα παιδιά
Τεσπα !!!
Θα χρειαστείτε ενα ταχύρυθμο !!!
Θα δω τι μπορω να κανω
 
Top Bottom