Βγήκαν οι λωτοί. Πήρα σήμερα από την αγορά, είναι από τα αγαπημένα μου φρούτα.
Από τώρα και για τρεις μήνες είναι η παραγωγή τους.
Φρούτο γνωστό στους Έλληνες από τα αρχαία χρόνια αλλά με πολύ μικρή κατανάλωση στους νεοέλληνες.
Πιστεύω ότι οι περισσότεροι ή δε το έχουν δοκιμάσει ή δεν ξέρουν πως τρώγεται.
Για να το φας πρέπει να είναι τελείως ώριμο, να το πιάνεις και να ζουλιέται περισσότερο από μια παραγινωμένη ντομάτα, αλλιώς είναι στυφό.
Αν όταν τους αγοράσεις είναι σκληροί, τους αφήνεις μερικές μέρες μέχρι να γίνουν. Δεν έχει άμεση σχέση το χρώμα τους με το πόσο ώριμοι είναι.