Τα off road μοντέλα της Yamaha διαθέσιμα στο κοινό για δοκιμή

kostis-gs

Μέλος
Όνομα
κωστας
Μοτό
ΒΜW 1200 ADV LC
To Σάββατο 8 Οκτωβρίου το Yamaha Off Road Day «Get Dirty #2
Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο, η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. προσκαλεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όλους τους λάτρεις της off-road οδήγησης σε μια «χωμάτινη» Yamaha εμπειρία, από τις 10:30 το πρωί έως τις 6:30 το απόγευμα.
Στην αρένα Cross Country που πραγματοποιήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν σε ειδικά χαραγμένες διαδρομές όλα τα off-road μοντέλα της YAMAHA Enduro και Motocross.
Σε πρώτη και αποκλειστική εμφάνιση στην Ελλάδα, θα γνωρίσουν από κοντά το εντυπωσιακό supersport side-by-side ΥΑΜΑΗΑ YXZ1000R.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν συμβουλές οδήγησης και εξειδικευμένες τεχνικές συμβουλές από τους πλέον έμπειρους στο χώρο του μηχανοκίνητου off-road αθλητισμού, Σταύρο Γεωργακόπουλο και Δημήτρη Χελιώτη.
Παράλληλα, θα γνωρίσουν από κοντά και θα συζητήσουν με κορυφαίους αναβάτες και πρωταθλητές των αγωνιστικών ομάδων της YAMAHA
Για τους μικρούς φίλους θα υπάρχουν διαθέσιμα κατάλληλα μοντέλα για δοκιμή με τις οδηγίες των εκπαιδευτών της παιδικής ακαδημίας ασφαλούς οδήγησης, Yamaha Junior Academy, υπό την επίβλεψη του Θανάση Χούντρα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις δοκιμές των δικύκλων, αποτελεί η προεγγραφή έως τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο και το μοντέλο που επιθυμείτε να δοκιμάσετε.
Oι συμμετέχοντες στις δοκιμές είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους τον απαιτούμενο εξοπλισμό (κράνος, μπότες, προστατευτικά, κλπ.) και να είναι κάτοχοι έγκυρης άδειας οδήγησης δικύκλου.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ : Στο τέλος της Αττικής Οδού, κατευθύνεστε προς Μαρκόπουλο και συνεχίζετε στη Λεωφ. Μαρκοπούλου. Αφού περάσετε το Everest στο αριστερό σας χέρι, στρίβετε στο φανάρι αριστερά. Είναι το 4ο φανάρι από τη στιγμή που θα βγείτε στη Λεωφ. Μαρκοπούλου.
 

Phoenix

Gender fluid
ADVRIDE Team
Περιοχή
Χαλκιδα
Όνομα
Στεργιος
Μοτό
bmw r1250gs adve Θα σε σκισω maniac
χουσβαρνα 510 πιστολ
Ευχομαι επιτυχία στην γιορτή
Η γιαμαχα ειναι παντα γιαμαχα !!!!
 

Postman

Head of Neuroscience, Psychology & Medicine
Περιοχή
Alpha Centauri
Όνομα
Γιωργος
Μοτό
Africa Twin 1100
Η διοργανωση ηταν παρα πολυ καλη, με δυο πιστες, motocross & enduro, η Yamaha εχει φτιαξει ωραια μοτερ, ιδικά τα wrf 250-450, ειναι απιστευτα!!! και ενα βιντεο απo το τεστ!!

 

MoNiker

ΑνεΜελος...
Περιοχή
Πειραιας
Όνομα
Πανος
Μοτό
HUSQVARNA...sexy10 enduro
Η διοργανωση ηταν παρα πολυ καλη, με δυο πιστες, motocross & enduro, η Yamaha εχει φτιαξει ωραια μοτερ, ιδικά τα wrf 250-450, ειναι απιστευτα!!! και ενα βιντεο απo το τεστ!!

Πολλα τεστ βλεπω Γιωργο...ψαχνουμε κατι...:friend:
 

RIGGER

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονικη
Όνομα
ΗΛΙΑΣ
Μοτό
Tiger 955i
Να συμπληρωσω κατι σχετικο για οσους Θεσσαλονικιους.
7 και 8 Νοε ο Μερεμετσακης θα εχει προς test ride το Tracer 700 και αλλα μοντελα της Yamaha.Οσοι ενδιαφερονται με ενα τηλ δηλωνουν συμμετοχη.
http://meremetsakis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=141&Itemid=344
αν θεωρηθει διαφημιση ας το σβησει καποιος mod με καλη διαθεση.
 
Top Bottom