freewind vs funduro vs...?

ibar

Μέλος
Περιοχή
Αρτεμιδα
Όνομα
Ηλιας
Μοτό
r1200gs
Πρώτη αγορά μηχανής freewind καινούργιο.. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Τέρας αξιοπιστίας. Αυτό που μου άρεσε την εποχή του είχε ψηφιακό καντράν και με ένδειξη βενζίνης παρακαλώ.. Υγρό Κάρτερ οπότε βλέπεις και τσεκάρεις ποσότητα λαδιού. Το μόνο που του άλλαξα κομπλερ μίζας γιατί έβγαλε πρόβλημα.

Πάμε τώρα στο Fuduro που είναι και η τελευταία αγορά μηχανής. Αν δεν καθόταν τέτοια ευκαιρία αγοράς στο συγκεκριμένο δεν θα το αγόραζα..
για freewind έψαχνα πάλι.. Τέρας αξιοπιστίας και αυτό πέρασε εξάλλου τεστ δυνατό.. Δεν έχει δείκτη βενζίνης ούτε καν λαμπάκι. Ξηρό Κάρτερ με ότι συνεπάγεται αυτό. Και διαπίστωσα ότι έχει το ποιο πολύπλοκο μοχλικο ανάρτησης ακόμα και από την ποιο σύγχρονη μηχανή. Συν το κόστος αλλαγής του.. Μετά κομπλερ και αυτό που είναι ακριβό, ανορθωτή αλλαγή θέσης οπωσδήποτε κάπου εξωτερικά για να ψύχεται. Στα θετικά βάζω ότι είναι ποιο ψιλό από το freewind οπότε ποιο off-road διαθέσεις.. Βέβαια αυτό υσχει για τα πρώτα μοντέλα γιατί το fuduro St είναι ποιο χαμηλό..

Από ομορφιά παίζει πάντα το περί ορέξεως. Κανένα από τα δύο δεν θα αντικαταστησει το παπί σαφώς, γιατί σαν το παπί-εργατης-σκυλι οικονομικά, δεν υπάρχει.. Εγώ έχω και παπί για εδώ μέσα και όχι μόνο..

Από οδήγηση και τα δύο δεν θα πουν όχι σε τίποτα.. Η καλύτερη τους σε εθνική με 130χιλ και με φορτίο άνετα και οικονομικά. Στο επαρχιακό με κλειστό στροφιλικι παιχνίδι σκέτο. Για off -road διαθέσεις είναι το πόσο αντέχει ο αναβάτης..
ευχαριστω Πανο
απο καταναλωση τι λεει το φουντουρο?

περιμενουμε κ Β μερος...
 

el-Gatto

Ανήσυχο μέλος
Περιοχή
Περιστέρι
Όνομα
Κωνσταντίνος
Μοτό
BMW R1200GSA
KTM 990 ADV
Κωστα το θεμα μου ειναι οτι θα μενει στο δρομο,σκουτερ θα ηταν καλυτερο αλλα το αφηνεις εξω...
Με την χρηματική διαφορά κόστους Τελών Κυκλ/ας + Ασφάλισης (250 vs 650) > του κάνεις μιά ασφάλεια κλόπής
και ΝΑΙ ,το αφήνεις όξω. ;)
 

George_M.

..ο Βαρθολομαίος..!
Περιοχή
Ανατολικα της Αττικης...
Όνομα
George.
Μοτό
R1100GS 75th Aniversary Edition.
ενναλακτικα σπρωχνεις το παπι κ παιρνεις ενα 250αρακι ψευδοεντουρο (κλικ) που ειναι οκ για την πολη κ δεν πολυ-κλεβεται
ενω σαφως κρατας τον Τιγρη ενεργο!!
 

Pan-dvs

Μέλος
Περιοχή
Ιωαννινα
Όνομα
Παναγιωτης
Μοτό
Gs 1200
Μπεμβεδακι δαγκωτο.Εχει καλυτερη θεση οδηγησης.ασπαστο μοτερ.αριστη προστασια απο αερα.ξεκουραστο και ανετο σε ταξιδακια.η καλωδιωση αν ειναι απροσεχτος ο προηγουμενος θελει κοιταγμα
Κατα τ αλλα ο ανορθωτης αν αεριζεται σωστα δεν θα εχει θεμα.
 

Magelanos

Μέλος
Περιοχή
Αθήνα-Ίλιον
Όνομα
Πανος
Μοτό
1)BMW K1200S
2)BMW F650
ευχαριστω Πανο
απο καταναλωση τι λεει το φουντουρο?

περιμενουμε κ Β μερος...
Σε ταξιδι σε ολα τα τερεν, και μεχρι 130-140 ειναι αρκετα οικονομικο πεντε με πεντεμιση λιτρα οκ.. τωρα ξεχασα οτι σε χρηση πολης και γενικα με κινηση, ανεβαζει θερμοκρασια ευκολα με το βεντιλατερ υπερωριες. Νιωθεις αρκετη ζεστη στα ποδια. Το Freewind ειναι αεροελαιοψυκτο οποτε ουτε θερμοστατες, βεντιλατερ κλπ.. στο μαγειρεμα ειναι και το Β'.. τωρα ομως με ολα αυτα που περασε και περασα μαζι του μπορω να πω οτι δεν το αλλαζω με τιποτα.. ;)
 

CubMan

Μέλος
Όνομα
Darth Pleguis
Μοτό
Imperial Speeder
Μπαίνουν και αυτά στη διαφορική εξίσωση μαζί με το Pegaso Strada/Trail o_O:wacky::D
 
Top Bottom