March Moto Madness Greece 2017 - a World Wide Adventure Rally

angelo_balto

Overlander
Περιοχή
Γλυφαδα
Όνομα
Αγγελος
Μοτό
KTM 950 SE

To March Moto Madness Greece 2017 είναι ένα Adventure Rally/Event που συμβαίνει συγχρόνως παγκόσμια τις τελευταίες μέρες του Μάρτη. Είναι μια ευκαιρία για συνάντηση με παλιούς και νέους φίλους που μοιράζονται κοινή αγάπη για τη μοτοσικλέτα, τη χωμάτινη περιήγηση και την εξερεύνηση. Είναι ένα παγκόσμιο καλωσόρισμα στην Άνοιξη!

Το Ελληνικό March Moto Madness διοργανώνεται και φιλοξενείται από τα ενεργά μέλη της Most Wanted Warehouse | KLiM Greece.

Για το 2017, κινήθηκε στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας. Ως βάση είχαμε το "TheRanch", ένα χώρο που δένει αρμονικά το Φυσικό Περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες Οικολογικές Εγκαταστάσεις Άθλησης & Διαμονής, σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα.

Το Σάββατο είχαμε οργανώσει μια 100% χωμάτινη βόλτα 130-140 χιλιομέτρων μέτριας δυσκολίας, με μερικά "πιπεράτα" σημεία που θα ζόριζαν τους πιο ανήσυχους αναβάτες. Στο δρόμο μας επισκεφτήκαμε την Παλαιά Μονή Φανερωμένης και το Κάστρο Αγιονόρι, ένα οχυρωματικό κτίσμα της Φραγκοκρατίας κτισμένο στην κορυφή μικρού λόφου αποκαλούμενου Αγιονόρι ή Άγιο όρος στα 680 περίπου μέτρα υψόμετρο. Φυσικά δε βλέπεις Ελλάδα αν δεν καταλήξεις στη θάλασσα, όπως και έγινε.

Για την Κυριακή είχαμε μια όμορφη έκπληξη για τους συμμετέχοντες : μια Πίστα Εμποδίων ειδικά σχεδιασμένη για μεγάλα χωμάτινα δικύλινδρα. Οι αναβάτες είχαν να διαγωνιστούν όχι μόνο ενάντια στο χρόνο αλλά και με τον ευτού τους, καθώς κάθε λάθος που έκαναν θα τους επιβάρυνε με ποινή χρόνου.

Όλοι επέστρεψαν γεμάτοι εμπειρίες και εικόνες, αλλά και δώρα για τους νικητές των εταιριών KLiM, AltRider και Enduristan!




Εάν σας αρέσει η χωμάτινη οδήγηση, το ωραίο φαγητό και η παρέα με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος με εσάς, τότε το March Moto Madness Greece είναι για σας!!

* για περισσότερες πληροφορίες, κάντε like στη σελίδα facebook του Ελληνικού March Moto Madness και εγγραφείτε στο Κανάλι μας στο YouTube !!
 

alfa7

for Life
Περιοχή
Χανιά,Κρήτης / Μαρούσι
Όνομα
Στέλιος
Μοτό
R1250GS F800GS X-ADV 690enduro XTX660 CRF450 CB50
Μια ωραία και σωστή διοργάνωση...του χρόνου ξανά...

Συγχαρητήρια στα παλικάρια που ανιδιοτελώς τρέξανε και χάρισαν τον προσωπικό τους χρόνο...σε μας...
 

alfa7

for Life
Περιοχή
Χανιά,Κρήτης / Μαρούσι
Όνομα
Στέλιος
Μοτό
R1250GS F800GS X-ADV 690enduro XTX660 CRF450 CB50
Τρελός ο σκηνοθέτης! Και ιπτάμενος και εντουράς.
Άλλος στο νερό, άλλος στον αέρα, όλοι όμως με ψυχή για βόλτες μακρινές, χωμάτινες...με όρεξη και καλή παρέα...και του χρόνου στο ΜΜΜ18.
 
Top Bottom