Έρευνα συνθηκών εργασίας για τους επαγγελματίες δικυκλιστές από το ΕΜΠ

DimitrisT

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι φοιτητής στο Ε.Μ.Πολυτεχνείο και κάνω τη διπλωματική μου αυτή την περίοδο.Το αντικείμενο λοιπόν της εργασίας είναι η Ασφάλεια των επαγγελματιών δικυκλιστών(π.χ courier,delivery).Έχουμε ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο(απαιτούνται 3 λεπτά για τη συμπλήρωσή του) και το ποστάρω εδώ διότι μπορεί κάποιοι απο εσάς να εργάζεστε ή να έχετε εργαστεί ως οδηγοί courier/delivery ή/και να έχετε γνωστούς που να κάνουν αυτή τη δουλειά.Θεωρώ πως είναι σημαντικό να διαδωθεί το ερωτηματολόγιο έτσι ώστε να αναδειχθούν,μέσω της έρευνας,οι δυσκολίες και η υψηλή επικινδυνότητα του επαγγέλματος.Θα ήταν λοιπόν πολύτιμη η βοήθειά σας στην υποστήριξη αυτής της προσπάθειας,συμπληρώνοντας και διαδίδοντας το εν λόγω ερωτηματολόγιο.Ευχαριστώ. :)

Για περισσότερες λεπτομέρειες:
Η αντίστοιχη σελίδα του ερωτηματολογίου : https://goo.gl/ZIQiYN
H αντίστοιχη σελίδα στο FB : https://goo.gl/TwjpJ7
 

XR Maniac

Skipper
ADVRIDE Team
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Όνομα
Κωστας
Μοτό
NX 650-HRC Gandhi!!
s1000xr
Γειά σου Δημήτρη!
Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση στον χώρο και σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία!
Το ερωτηματολόγιο θα συμπληρωθεί αργότερα από τον υπολογιστή, γιατί ήμουν ιδιοκτήτης 2 μαγαζιων delivery και έχω δει και ακούσει πολλά.
 

paschalis

gone4riding
Περιοχή
Thessaloniki
Όνομα
Πασχάλης
Μοτό
R 1200 GS 'O4
Συγχαρητηρια για την ιδεα εχουμε φιλους και μελη εδω που ειναι πανω σε αυτα τα μηχανακια και θα χαρουν πολυ να βοηθησουν και να διαδωσουν το τι συμβαινει στη δουλεια τους.
Καλη επιτυχια στην εργασια :)

adv phone
 

intruder

Μέλος
Περιοχή
Καζανη
Όνομα
ΓΙΩΡΓΟς
Μοτό
SUZUKI GSX1250FA ''ADVENTURE''
εχω ηδη συμπληρωση το ερωτηματολογιο'' κανοντας την παπια'' τα τελευταια 15 χρονια κ αλλα 2-3 σαν ανηλικος σε ΄΄αλλες΄΄ εποχες απο θεμα διπλωματος-χρηση κρανους κτλ......εγω απαντησα με βαση τα προσφατα βιωματα........ωραιο θεμα κ καλη επιτυχια στην εργασια σου(αυτος ο κλαδοςδυστυχως δεν ειναι αναγνωρισιμος κ ''σοβαρος'' ,οπως κ αλλοι εννοητε στην ελληνικη κοινωνια)
παρατηρηση .....σε μια ερωτηση που βαθμολογεις κατι ,δυσκολιες εαν θυμαμαι καλα εαν τσεκαρεις κατι ,δεν ξε-τσεκαρετε για να αλλαξεις τηννσειρα
 

AnotherFace

Μέλος
Περιοχή
Aθηνα
Όνομα
Πετρος
Μοτό
Adv950\hsq510
Aπαντησα και εγω!
Ξεχασα στο τελος να γραψω οτι κατι που λειτουργει αρνητικα ειναι τα σπανεια ρεπο με συνεπεια να οδηγαμε για ωρες-μερες, κουρασμενοι.
Ω ναι. Δουλευω ντελιβερι σε μαγαζι που καποια φαση για ενα 2μηνο δεν ειχα παρει καν ρεπο...
 
Τελευταία επεξεργασία:

nikanthi

Μέλος
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Όνομα
Νικος
Μοτό
fzs1000
Ζητω τα delivery… οι μοναδικοί δουλεια με σταθεροί ανάπτυξη στην Ελλάδα… στην Θεσσαλονίκη τουλάχιστον οι μοναδικές επιλογές εργασίας αν ανοίξεις της αγγελίες ευρέσεως εργασίας είναι delivery…επάγγελμα με προοπτικές αλλα με δύσκολη συνταξιοδότηση…

Μια οι κουλτούρα του Έλληνα που βαριέται ακόμα να κάνει και φραπέ στο σπίτι και παραγγελνει …. Μια το να μαγειρεύει η μαμα και να βαριέται να παει το φαγητό στον γιο και ο γιος να είναι απασχολημένος στα onlinegames το φαγητό μεταφέρεται ευκολότατα με τους delivery… έχουμε μέλλον λέμε

Το περίεργο βεβαία είναι ότι εφόσον μονο deliveryμπορεις να βρεις δουλεια ολη η νεα γενια γινοντε deliveryοποτε και σε αυτή την άκρος αναπτυσσόμενη εργασία είναι δύσκολο να βρες δουλεια παρολο την ραγδεα εξελιξη της
 

korobilis7

Μέλος
Περιοχή
rentis
Όνομα
kostas
Μοτό
AFRICA TWIN XRV 750 rd07a
Και εγω ντελιβερας...και τι βλεπουν τα ματια μου καθημερινα.
Μπραβο για την εργασια.
Καλη επιτυχια.
 

DimitrisT

Μέλος
Όνομα
Δημήτρης
Καλησπέρα σε όλους.Καταρχάς,σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στο ερωτηματολόγιο που ετοιμάσαμε.Για όσους δεν το είδαν,ποστάρω και πάλι το αντίστοιχο link έτσι ώστε να μας βοηθήσουν,συμπληρώνοντας και διαδίδοντάς το.
Παραθέτω εδώ κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής απο την έρευνα:

-8 στους 10 αναβάτες είχαν κάποιο ατύχημα κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

-Πάνω απο το 50% των ατυχημάτων οδήγησαν σε υπολογίσιμες συνέπειες για τη σωματική ακεραιότητα των αναβατών.

-To ποσοστό των οδηγών delivery που επιβαρύνεται με δικά του έξοδα (π.χ. βενζίνη,service,τηλέφωνο) είναι σημαντικά μεγαλύτερο απο το αντίστοιχο των οδηγών courier.

Στη συνέχεια θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε περισσότερα αποτελέσματα εξάγοντας ασφαλή συμπεράσματα για πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία του κλάδου.Υπενθυμίζω οτι τα τελικά αποτελέσματα της έρευνας θα δημοσιευθούν τον Οκτώβρη.

Παρακαλώ συμπληρώστε και διαδώστε το ερωτηματολόγιο.

Η σελίδα του ερωτηματολογίου : https://goo.gl/ZIQiYN
H αντίστοιχη σελίδα στο FB : https://goo.gl/TwjpJ7
hashtags στο FB : #ntua_courier , #ntua_delivery

Ευχαριστώ και πάλι. :)
 
Top Bottom