Έσπασε το πόδι του ο Marquez!

The Doctor

Μέλος
Περιοχή
Αχαρναί
Όνομα
Σταύρος
Μοτό
BMW GS1200R(04-Yellow),
YAMAHA TTR250
Έσπασε το πόδι του ο Marquez!



Χάνει τη Sepang 2 και μάλλον το Phillip Island

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του MotoGP, Marc Marquez και ο άνθρωπος που ξεχώρισε στο πρώτο τεστ της χρονιάς στην Μαλαισία, δεν θα δώσει το παρόν στην Sepang 2. Ο 21χρονος αναβάτης του HRC είχε μια πτώση κατά τη διάρκεια προπόνησης που έκανε στο χώμα χτες το απόγευμα, στην Lleida δυτικά της Βαρκελώνης κι έσπασε την περόνη του δεξιού του ποδιού.

"Ο Marc μεταφέρθηκε αμέσως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης, Quirón Dexeus, όπου δέχτηκε τις περιποιήσεις από τον Dr. Xavier Mir", διαβάζουμε σε ανακοίνωση της Respol Honda.

Μετά από την αξονική τομογραφία και τις απαραίτητες ακτινογραφίες, ο Dr. Mir σκιαγράφησε την κατάσταση του νεαρού Παγκόσμιου Πρωταθλητή: "Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν έχει ρήξη στους συνδέσμους, ούτε κάποια εξάρθρωση, οπότε δεν προχωράμε σε εγχείριση. Θα χρειαστεί περίπου τρεις με τέσσερεις εβδομάδες για να επανέλθει πλήρως σε αγωνιστικούς ρυθμούς".

Ο Marquez έχει ήδη ξεκινήσει μαγνητική θεραπεία και για τις δυο επόμενες εβδομάδες δεν θα βάζει καθόλου βάρος στο πόδι. Έτσι, το πιο πιθανό σενάριο είναι να μείνει εκτός και από το τεστ στο PhillipIsland, ώστε να παρουσιαστεί 100% έτοιμος στην πρεμιέρα στο Κατάρ, σ' ένα μήνα από σήμερα.

Ο Ισπανός άσος δήλωσε σχετικά: "Ήταν ένα ατυχές συμβάν που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Με πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο και ο Dr. Mir με εξέτασε. Ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα οι σύνδεσμοι και όλα δείχνουν ότι είναι ένα καθαρό σπάσιμο".

Πηγή :http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=16372
 
Τελευταία επεξεργασία:
Top Bottom