Απορριφθηκε αγωγη κατα της BMW για " επίμονη στύση" ...

Koive k9

Μέλος
Περιοχή
Kavala
Όνομα
Panos
Μοτό
Bmw , vespa
Το Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο απερριψε αγωγη κατά της BMW και Corbin-pacific inc ,που προήλθε από έναν αντρα ο οποίος υποστήριξε ότι μια βόλτα με μοτοσικλέτα του έδωσε μια στύση που κράτησε για αρκετούς μήνες . Η ιστορία έγινε πρωτοσέλιδο και επέστησε πολύ γελοιοποίηση αφού ο άνθρωπος υποστηρηξε ότι οι δονήσεις από την BMW του K1100RS 1993 και την Corbin aftermarket σελα ,οδήγησε σε περίπτωση πριαπισμού , μία κατάσταση κατά την οποία ένα πέος παραμένει όρθιο για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο.
Στην περίπτωση του Henry Wolf εναντίον της BMW της Βόρειας Αμερικής και Corbin-Pacific inc, ο δικαστής James J. McBride αποδέχτηκε την αίτηση των κατηγορουμένων, αποκλείοντας στην ουσία τον εναγόντων,διοτι δεν είχαν παρουσιάσει αρκετά στοιχεία για να υποστηρίξουν την υπόθεσή τους.
Το δικαστήριο δεν εκανε δεκτα τμήματα της βιντεο μαρτυρίας του Δρ Jonathan Rutchik, νευρολόγου που θεσπίστηκε με τον ενάγοντα, ο οποίος αποφάνθηκε ότι είναι δυνατόν από κραδασμούς από μια μοτοσικλέτα να μπορούσε να προκληθει πριαπισμός, επικαλούμενος μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στην Ιαπωνία. Το δικαστήριο έκρινε τις εν λόγω μελέτες άσχετες με την υπόθεση και έκρινε τις απόψεις του Δρ Rutchik κερδοσκοπικές.

Το δικαστήριο επίσης αρνηθηκε στοιχεία από τον ουρολόγο Δρ Jack McAninch, ο οποίος κατέθεσε ότι οι τραυματισμοί του ενάγοντος ήταν συνεπεια της βόλτας με τη μοτοσικλέτα. Το δικαστήριο αποδέχθηκε τη μαρτυρία του McAninch ,ότι ο ενάγων πάσχει από πριαπισμό, αλλά αποκλείεται ο γιατρός να είχε τα προσόντα για να φερει γνώμη σχετικά με το εάν οι μηχανικοί της BMW ήταν η άμεση αιτία.
Στην εντυπωσιακή μαρτυρία από δύο βασικούς μάρτυρες, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η ενάγουσα δεν διέθετε επαρκή στοιχεία για να πείσει τους ενόρκους πως η οδήγηση της μοτοσυκλέτας προκάλεσε τον πριαπισμό του.
Οι κατηγορούμενοι εν τω μεταξύ, παρουσιασαν ως μαρτυρες,τον προηγούμενο και τον επομενο από τον Wolf ιδιοκτητες της K1100RS,καθως και το Mike Corbin, διευθύνων σύμβουλος της Corbin-Pacific inc. πηγη http://blog.motorcycle.com/2014/03/18/manufacturers/bmw/bmw-erection-suit-tossed-testimony-fails-stand/ ΠΑΙΔΕΣ...............το νου σας!!!
 

black_hawk

Μέλος
Περιοχή
Κερκυρα
Όνομα
Θανασης
Μοτό
R 1200 GS
...ο άνθρωπος υποστηρηξε ότι οι δονήσεις από την BMW...οδήγησε σε..ένα πέος.. όρθιο για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο...
..Δεν βλεπω που ειναι το παραξενο!.. :cool:

:D:D:p
 
Τελευταία επεξεργασία:

yns

Today is life, tomorrow never comes
Περιοχή
Ηράκλειο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 990 Adventure
Honda NX650 Dominator
Όντως, ήθελε ο άνθρωπος ένα επίσημο έγγραφο να δηλώνει πως η μοτοσυκλέτα είναι.... κ@.λα και αυτοί δεν του το έδωσαν... Σαν δεν ντρέπονται! :D :D :D
 

malco

Μέλος
Περιοχή
περιστερι
Όνομα
Κωνσταντινος Μαλλιος
Μοτό
Bmw r1200gs ADVENTURE
Πιστευω πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα ακριβως, απλα δεν εχουν σκεφτει να κανουν αγωγη γιατι το θεωρουν φυσιολογικο!!!!!!!!:D:D:D
 
Top Bottom