Από Τρίτη 2/9 στα ΚΕΠ οι μεταβιβάσεις και άδειες ΙΧ-μοτοσικλετών

yns

Today is life, tomorrow never comes
Περιοχή
Ηράκλειο
Όνομα
Γιάννης
Μοτό
KTM 990 Adventure
Honda NX650 Dominator
Αποσυμφορίζονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών




Στα ΚΕΠ περνάει από την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου η μεταβίβαση και έκδοση άδειας κυκλοφορίας επιβατικού αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας Ιδιωτικής Χρήσης, που ήταν αρμοδιότητα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Με τον τρόπο αυτόν αποσυμφορίζονται οι βεβαρημένες, με παράλληλα καθήκοντα, αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι πολίτες, που μέχρι σήμερα εξυπηρετούντο από 60 σημεία σε όλη την Ελλάδα για τη μεταβίβαση και έκδοση της άδειας κυκλοφορίας τους, από τις 2 Σεπτεμβρίου θα εξυπηρετούνται από 1.060 σημεία, όσα και τα ΚΕΠ σε ολόκληρη τη χώρα.

«τα ΚΕΠ, στην καινούργια εποχή που έχουν περάσει, παρέχουν διαρκώς νέες υπηρεσίες υψηλής ζήτησης για τους πολίτες. Στόχος της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι η περαιτέρω ενίσχυση ενός επιτυχημένου θεσμού. Η επιτυχία αυτή συνδέεται άρρηκτα με την υψηλή παροχή υπηρεσιών από τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω, για την αφοσίωσή τους στη δουλειά την οποία επιτελούν. Επιπλέον, για το αίσθημα εξυπηρέτησης του πολίτη το οποίο τους διακρίνει, κάτι που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες» δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι τη συγκεκριμένη υπηρεσία (μεταβίβαση και έκδοση άδειας κυκλοφορίας επιβατικού αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας Ιδιωτικής Χρήσης), αιτούνται ετησίως πάνω από 60.000 πολίτες. Επίσης, τα ΚΕΠ ήδη εξυπηρετούν τους πολίτες στη διαδικασία ανανέωσης της άδειας οδήγησης. Μόνο τον τελευταίο χρόνο εξυπηρετήθηκαν πάνω από 22.000 πολίτες.

Πηγή: Newsbeast.gr
 

mAthosalas

I love my GS
Περιοχή
ΧώμαSweetHome
Όνομα
Κώστας
Μοτό
F800GS 30 years
μαλιστα...στα ΚΕΠ ηταν,τα πηραν τωρα τα ξαναδινουν...μετα θα μας πουν τελος και υστερα παλι στα ΚΕΠ...ΣΤΑΘΕΡΟΙ στις αποψεις τους οι κιαραταδες!
 

asotosios

Μέλος
Όνομα
Ευγενιος
Μοτό
Moto Guzzi Breva 1100 2007 ABS
Μπααα δεν το βλέπω για πράσινο χαρτί . :(

Τους παρακάλαγα να μου δώσουν πράσινο πριν μερικούς μήνες , και έφαγα άκυρο . :thumbsdown:
πρασινο χαρτι μονο με επιμονη και επιμονη ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ...!!!
 

akis21

Μέλος
Περιοχή
Χολαργός
Όνομα
Akis
Μοτό
R1200 gs adv
Καταρχήν ξανά επαναφέρουν ένα μετρό που ισχύει παλιότερα σωστά.
Οσο για το χαρτί η ασφαλιστική μου οταν ζήτησα πράσινη κάρτα για το εξωτερικο μου την έστειλε με μαιλ και μου είπε να την τύπωσω μόνος μου ένχρωμα
 

asotosios

Μέλος
Όνομα
Ευγενιος
Μοτό
Moto Guzzi Breva 1100 2007 ABS
Καταρχήν ξανά επαναφέρουν ένα μετρό που ισχύει παλιότερα σωστά.
Οσο για το χαρτί η ασφαλιστική μου οταν ζήτησα πράσινη κάρτα για το εξωτερικο μου την έστειλε με μαιλ και μου είπε να την τύπωσω μόνος μου ένχρωμα
και οι σφραγιδες κτλ κτλ...
τουλαχιστον το α4 εχει επισημες σφραγιδες...!!!
 

Siaperas

a.k.a faraway
Περιοχή
Άρτα-Κέρκυρα-Αθήνα ...κτλ
Όνομα
Γιώργος
Μοτό
BMW 1200GS LC
Tuono V4 1100 Factory
O akis21 ,
αν κάτάλαβα καλά μιλάει για τη πράσινη κάρτα που ισχύει στο εξωτερικό , και ναι αυτή όντως αν την έχεις ως pdf την εκτυπώνεις και μόνος σου σε πράσινο Α4 ,

ενώ οι υπόλοιποι , εννοούμε το πράσινο έντυπο της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος .
Αυτό δεν γίνεται όμως να το εκτυπώσουμε σπίτι μας ( δυστυχώς ) .

Πάντως και επιμονή είχα , και επιχειρήματα είχα ( πράσινη κάρτα μαζί ) , και σχετικά γνωστός ήμουν , και λεφτά είπα να τους δώσω extra για να μου δώσουν το πολυπόθυτο πράσινο χαρτί αλλά τίποτα . :(

Ο αδερφός μου από την άλλη πήγε σε μία σχολή οδηγών του έδωσε ένα ''δωράκι'' και σε μία βδομάδα είχε νέες πινακίδες και πράσινο χαρτάκι αδείας .
Ασχολίαστο ... :muted:
 
Top Bottom